fastrackids-program educational pentru copii
Buna seara,
acum cateva luni, cand avea pustiul meu 11 luni am auzit pentru prima oara de fastrackids, dar cum m-am luat cu altele si am uitat de acest program. Astazi, mergand prin oras, am descoperit ca sediul lor e foarte aproape de mine. As vrea sa-mi inscriu puiul (1,3luni)..mai ales ca vine iarna si e bine sa aiba activitate (nu numai in casa), dar mai ales sa socializeze cu alti copii. In plus din cate am citit pe site-ul lor, se pare ca are cate ceva de invatat.
Voiam sa va intreb: ati auzit de asa ceva? cum vi se pare si cam ce preturi se practica?
o seara buna.
Raspunsuri
adinutza78 spune:
eu stiu ca acest program e pentru copii mai mari, de la 3 ani in sus.ce ar putea invata la 1 an si 3 luni?
sophia33 spune:
au programe educationale pentru copii incepand cu 6 luni. ma voi duce intr-una din zilele urmatoare sa vizitez unul dintre centre si iti spun impresiile dupa...asta daca nu te lamureste altcineva pana atunci :)
Baby1320 spune:
Uite aici mai multe info despre FTK grupa la care il poti inscrie pe al tau copil :)
http://www.ftk.ro/programe-educationale/fastrack-signing
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
Baby1320 spune:
Ca sa iti faci o idee, un curs pentru varsta (6luni - 1.5 ani) costa in Timisoara 500 RON. E format din 10 ore (1 ora pe saptamana).
Tipul care m-a contactat mi-a spus ca s-ar putea sa difere pretul in Bucuresti. Asta ca sa iti poti face o idee de costuri oricum.
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
gogosel spune:
Am vrut si eu FTK pt baiatul meu de 4 ani insa costa 300 lei/luna, o ora/saptamana. In Bucuresti. Vad ca in Timisoara este convenabil. Cu 500 lei, 10 ore...este mai convenabil, ar veni cam 200 lei/luna.
anya spune:
Aproximativ 300/luna, 1 sedinta de 2 ore/sapt.
Eu am baiatul mai mic la FTK si are deja doi ani de cand merge. Chiar daca m-a cam strans la buzunar, faptul ca ii place ff mult si chiar se vede ca are cunostinte mult peste fratele lui mai mare, ca stie exact cum sa aplice ceea ce a invatat, m-a facut sa continui. Noi am inceput de la 4 ani.
Din cate stiu se fac lectii demo si poti merge gratis sa vezi daca iti place si cum anume se desfasoara o lectie.
AlinaEmi spune:
Am fost eu azi dimineata la lectia demo pt. grupa de pici. Un haos si o aglomeratie de nedescris (vreo 30 de persoane cred ca erau intr-o incapere destul de micuta). Copilul meu (1 an si 11 luni) a inceput sa planga de cand am intrat in incapere pt. ca era prea multa lume si galagie asa ca in cele din urma dupa 10 min am plecat.
S-au scuzat ca vezi doamne la orele pe bani sunt max 6 copii. Mi se pare jenant ca la cele demo sunt 20, atunci ce mai vor sa demonstreze ? ca nu se adapteaza copii la aglomeratie, sau ce ?
Eu nu ma mai duc acum, astept sa mai creasca si sa-i fie mai folositor.
ch_dana spune:
forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049&whichpage=15
Dana & Amelia (21.06.2011)
Angie.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ch_dana forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049&whichpage=15 Dana & Amelia (21.06.2011) |
Ch dana, linkul pe care l-ai pus nu functioneaza
in rest va multumesc pt parerile impartasite, astept sa fiu invitata la lectia demo si daca e haos, clar nu ma mai duc..al meu deja e un zvapait si un agitat, atat ii mai trebuie, galagie
ch_dana spune:
Scuze, poate pentru ca am luat direct ultima pagina...incearca acum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049&nm=Fastrackids-e-cineva-care-imi-poate-da-un-sfat
La "Scoli, gradinite, crese...", pag. 4, e un subiect de vreo 15 pagini pe tema asta (care ma intereseaza si pe mine dealtfel).
Dana & Amelia (21.06.2011)