fastrackids-program educational pentru copii
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Sincer, nu stiu cat de multe invata picii pana in 4 ani. Mie mi s-au parut ok cursurile de dupa varsta asta.
roxanaz spune:
cursurile FTK din modulul Core sunt excelente, de la 4-4.5 ani in sus. inainte de asta sincera sa fiu nu le vad utilitatea - mai ales la pretul pe care il au.
deci as zice sa mai astepti.
Roxana
miri2007 spune:
Noi avem 3 ani si jumatate si mergem din vara. Am mers inclusiv la cursurile de vara (saptamani tematice). I-a placut si sunt utile pentru modul in care pun problema acolo pedagogic vorbid. Ca si nivel al cunostintelor nu va asteptati la cine stie ce acumulari)(mai ales la cei mici) insa scopurile depasesc acest nivel. Invata sa se integreze, sa se respecte, sa fie practici, sa se distreze jucandu-se si invatand.
Noua ne place chiar si la 3 ani si jumatate.
Insa de curand am aflat si eu de preturile din provincie mai mici decat in Buc, si sincer nu prea mi se pare ok din partea loc. Pentru ca teoretic vorbind imi place sa cred ca nivelul de implicare este acelasi si la Buc, si la Bacau si la Timisoara...de unde pretul mi s-ar parea normal sa nu difere atata de mult...dar ma rog...chestii de cerere si oferta
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
anya spune:
Pretul, cred, difera functie de locatie. Chiar si in Bucuresti este diferit. Daca chiria spatiului in care functioneaza e mare, asta se va vedea in pret. In Bucuresti chiriile sunt mari -> pret mare.
christy80 spune:
si eu am fost cu fetita mea la signing, in cluj si ne-a placut tare mult. Dupa primele sedinte fetita mea facea deja semne, asa ca am fost fff incanata. Eu rocamand, adica cel putin la cluj e super ok :).