Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata
Lady mersi de ceai!

Mikaela imi place mult mult. Analia cel mai putin (e genul de nume pe seama caruia se pot face glume). Stiu ca nu te superi d-aia imi si permit libertatea de a-mi da cu parerea

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Sotul e cu ANALIA....si tare cred ca Analia se va tansforma in Anastasia sau altceva

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Buna fetelor! N-am mai scris de mult timp... Am asteptat eco de 22 saptamani dar cand mi-am sunat doctorul m-a pus sa-mi fac programare singura la d-na dr. care imi va face ecografia. De 4 zile astept programarea... . Ce eram eu sresata, acum sunt..... Nici nu stiu cat sa astept. Acum sunt in 22 saptamani. Mai stau pana pe miercuri asa, apoi am sa incerc sa-mi fac programare in alta parte. Mi-e teama ca tot asteptand asa imi trece timpul de morfologica asta. Si pentru mine e ff importanta si pt ca la dublu test am iesit cu risc marit de SD (doctorii m-au linistit ca este din cauza varstei) si pt ca din pricina trombofiliei am un stres cu IR-urile. Sara Antonia este foarte frumos. Pe mine ma cheama Antonia si imi place foarte mult numele meu. Prescurtarea pe care au ales-o parintii mei e toni, desi si tonia este frumoasa. Sunt atatea nume de fetita frumoase incat para e si pacat sa le punem fetelor noastre un singur nume . Nici noi nu ne-am hotarat la nume; dar daca era baiat (al meu inca mai spera ca la minunata morfologica va afla ca fata noastra e de fapt baietel - doar pt ca tine mortis la numele asta ) l-ar fi chemat Peter Gabriel . Si mai rade de fi-miu care insista cu Shakira...Casa de piatra si petrecere frumoasa Sophia! sa aveti o viata de vis impreuna!Alina si Ileana petrecere frumoasa!!! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Ah...Lady...Anastasia e nepoata mea. Jur ca daca sor-mea nu-si boteza fata asa, asta era numele pe care l-as fi ales. Asta e...a nascut ea prima acum nici nu l-am mai pus pe lista. Si e si "international" - sor-mea e stabilita in Italia si cand o striga vecinii pe piscoata ei...gata poezia; in engleza suna mai medical asa, dar tot bine suna . Oricum, foarte frumoase toate variantele voastre.MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata si de la Sibiu!
noi am fost foarte matinali azi, pe la 6 nu mai aveam somn
Am baut deja si lapticul
Dar am profitat de ocazie ca sa mai fac una-alta prin casa iar acum am in cuptor ultima tava cu o noua tura de biscuiti a caror reteta v-am dat-o ieri. miroase in toata casa delicios a portocala si scortisoara
Acum il voi trezi pe al meu sotior, care doarme dus ca e o vreme foarte urata afara :(

dupa cum ziceau si celelalte mamici, nu e cazul sa ne certam. noi suntem aici sa ne sustinem, sa ne incurajam cand e nevoie si sa ne dam sfaturi acolo unde o putem face. cearta pe subiecte din astea infantile e dovada clara a lipsei de maturitate. iar noi suntem pe cale sa devenim mamici, unele sunt deja, deci nici nu se pune problema.
toate numele alese de voi sunt foarte frumoase, sper ca bebeii vostri sa fie mandri de ele. noi am ales un nume clasic si international, care sa ne sune noua bine si sa se alature frumos numelui de familie, care e unul foarte rar. dar faptul ca am ales un nume clasic nu ma face nici demodata nici incuiata, asta a fost dorinta mea pur si simplu.

distractie faina tuturor celor care au azi ceva special de sarbatorit, ca vad ca sunt multe si sper sa aveti vreme mai frumoasa decat la Sibiu!
eu azi ma pregatesc sa-i astept pe parintii mei care se intorc dintr-o mica excursie, le voi pregati ceva bun de papa ca si ei ne asteapta asa de fiecare data cand ne intoarcem acasa si e asa de bine!
pupici la toata lumea!

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Annesi...si care-i numele?

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Chiar ma intrebam ce e cu tine
in locul tau, mi-as face programare la morfo in alta parte .. si daca zice dr ceva ii spui ca acolo ai gasit si cu asta basta, pana la urma bebe e cel mai important nu ca se supara dr. Daca vrei sa mergi unde am facut eu, sa-mi spui. Dr respectiv chiar pune mare pret pe valorile pe artere (IR), cum vrei tu ..

PS: Sara Antonia e f frumos
Sophia, casa de piatra

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Buna fetelor! N-am mai scris de mult timp... Am asteptat eco de 22 saptamani dar cand mi-am sunat doctorul m-a pus sa-mi fac programare singura la d-na dr. care imi va face ecografia. De 4 zile astept programarea... . Ce eram eu sresata, acum sunt..... Nici nu stiu cat sa astept. Acum sunt in 22 saptamani. Mai stau pana pe miercuri asa, apoi am sa incerc sa-mi fac programare in alta parte. Mi-e teama ca tot asteptand asa imi trece timpul de morfologica asta. Si pentru mine e ff importanta si pt ca la dublu test am iesit cu risc marit de SD (doctorii m-au linistit ca este din cauza varstei) si pt ca din pricina trombofiliei am un stres cu IR-urile.

Sara Antonia este foarte frumos. Pe mine ma cheama Antonia si imi place foarte mult numele meu. Prescurtarea pe care au ales-o parintii mei e toni, desi si tonia este frumoasa. Sunt atatea nume de fetita frumoase incat para e si pacat sa le punem fetelor noastre un singur nume . Nici noi nu ne-am hotarat la nume; dar daca era baiat (al meu inca mai spera ca la minunata morfologica va afla ca fata noastra e de fapt baietel - doar pt ca tine mortis la numele asta ) l-ar fi chemat Peter Gabriel . Si mai rade de fi-miu care insista cu Shakira...

Casa de piatra si petrecere frumoasa Sophia! sa aveti o viata de vis impreuna!

Alina si Ileana petrecere frumoasa!!!

MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

in 23+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Buna dimineata si petrecere frumoasa celor care aveti un eveniment deosebit astazi!
Multumesc lali pt incurajari! E vorba de pojar sau rujeola, eu varsat de vant am facut, imi amintesc sigur, dar de asta nu mai stiu… Sara, ms pt precizare! Ulterior, citind mai multe pe net, mi-am dat seama si eu ca am facut confuzie… Oricum amandoua sunt nenorocite, Doamne pazeste-ne!

Multumesc Lady! Acum intru sa vad despre ce e vorba. De aseara tot caut si eu informatii in stanga si-n dreapta si ma rog sa ma pazeasca Dumnezeu pt ca aici e teroare, copiii la scoala sunt cu gramada, cate jumatate dn fiecare clasa a facut pojar… Si luni vreau sa vb cu ginecologul, desi sunt convinsa ca o sa ma interneze daca ii spun situatia!
Imi plac numele alese de voi, desi eu le prefer pe cele scurte, gen Sara, Clara si mai putin Anastasia, Elisabeta, Ecaterina...

Ana, mami de Darius('05) si Sara('07) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Buna fetelor!
Ana in sfarsit iti vad si eu burtica. F draguta si numai bine de marime
Mihaela si noi tot la Iris am ramas deocamdata, dar nu gasesc al 2-lea nume ce se potriveste.

My eu in locul tau as pune numele care imi place cel mai mult primul, deoarece la gradi, scoala etc, copiii de regula sunt strigati cu acest nume.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

My Lady, numele ales de noi este Sebastian.

Anne 27+ de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna feteloooor!
- sophia, casa de piatra si va doresc tot binele din lume!
- alina, ileana petrecere frumoasa sa aveti!
- ce nume frumoase circula pe aici...
- deja io am inceput sa numar saptamanile astea...abia astept sa vina bebelusha...in ac timp parca mi se face tot mai frica de nastere..tre sa ma pregatesc psihic neaparat......imi place de ea ca e cumintica asha...adica nu e foarte agresiva cu miscarile si activitatile ei prin burtica....azi m-am trezit la 2...si pana sa ma trezesc a inceput sa loveasca...mai mai sa ma trezesc si eu totusi pana la urma, ca dorm prea mult..acum ca sunt activa si umblu prin casa, doarme ea...ofofof...mi-e asha dragaaa
- ana...trebuie sa ai grija de tine si de copilasi...daca e mai bine sa stai o vreme in casa, asha sa faci....e mai sigur

Mergi la inceput