Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

lexi, sa-ti traiasca sotiorul multi multi ani fericiti impreuna cu gasca de fete bineinteles, (scuze de intarziere, nu reusesc sa va citesc zilnic sau de multe ori seara adorm inainte sa termin de citit si nu apuc sa va mai scriu nimic)

vorbeati de calcatul hainelor (cap trecut) voiam sa va spun ca pt mine calcatul a devenit o placere de cand mi-am luat statie de calcat, se injumatateste timpul de calcat ca nu trebuie sa dai de mai multe ori cu fierul ca sa ramana calcate bine

sophia, sa ai maine o zi minunata, casa de piatra si multi copilasi sanatosi si frumosi

alina, casa de piatra surioarei tale, petrecere frumoasa maine!
asteptam poze
ileana, petrecere frumoasa! sa va traiasca finii
lady, sper sa se intample asa cum ai spus, sa pastram legatura mult timp si dupa nasterea bulgarasilor

de baietel mare si 28+ cu zburdalnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Ce-i aia statie de calcat?

24+cuMikaela Christinne Annalia si Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009)
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Ana, am gasit acest link:

http://www.desprecopii.com/info-id-10-nm-Rubeola-si-sarcina.htm

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

ana, pojarul e rujeola, nu rubeola (aceea e mai pacatoasa)
nu te poti vaccina pt pojar in sarcina, deci important e sa eviti aglomeratia, colectivitatile de copii. Tine-ti copilasii acasa si stai si tu cumintica, e necesara un pic de carantina ce sa-i faci

Mergi la inceput

lady statia e un fier de calcat de care e legat un recipient mai mare unde se formeaza abur sub presiune, asta e cheia, presiunea ca intinde bine hainele

Mergi la inceput

Aha...buna statia!

Rubeola=pojarel sau pojar german

Rujeola=pojar

Citat:

Mergi la inceput

42 de lucruri care se schimba dupa ce avem un copil
http://www.babycenter.com/0_forty-two-things-that-change-when-you-have-a-baby_1452535.bc

mihaela imi place iris, se potriveste si cu numele de fam

iaura, si flavia e frumos

eu eram hotarata la clara dar m-a facut mama sa ma razgandesc ca inseamna ceva urat in macedoneasca
cred ca voi ramane la sara antonia (al 2lea nume e dupa sot)
ce parere aveti?

Mergi la inceput

Neatza...haideti la ceai si lapte cald!

Sara Antonia...suna foate frumos!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Multumim, Lady, as bea un lapte cald, dar mi-e ca ma ia somu` :) iar. Ma "tratez" cu sirop caldut de catina ca e sotu tare racit sapt asta. De mine inca nu s-a legat nimic si sper sa raman asa. Diseara bagam usturoi.

Astazi avem program la targul pt bebei si mamici din Brasov, mergem la "psihologia durerii", sunt tare curioasa ce o sa prezinte.

Sofia - casa de piatra!!!

Va popacesc!!!

gravidutza 26+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata
Lady mersi de ceai!

Mikaela imi place mult mult. Analia cel mai putin (e genul de nume pe seama caruia se pot face glume). Stiu ca nu te superi d-aia imi si permit libertatea de a-mi da cu parerea

Flavia nu imi suna frumos dar din motive subiective. A avut soramea o colega flavia si nu imi placea de ea.. Acum de fiecre data cand aud numele il asociez cu ea

Dar eu sunt de parere ca numele trebuie sa placa parintilor nu prietenilor, nAsilor, bunicilor

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput