Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Aris, daca copilul nu are nici o problema cu "schelteul" nu mi se pare deplasat!

Iar cu dansul...nuuu...noi toate trebuie sa ne urcam pe mese

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)

Dar ne tzin mesele?:)))))

Emma 33 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Citat:

Aris, daca copilul nu are nici o problema cu "schelteul" nu mi se pare deplasat!

Emma 33 saptamani

Daca ne urcam cate una pe mese din acelea de lemn masiv sau fier forjat

Glumesc! cu siguranta ne tin

30+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Citat:
citat din mesajul lui msilvy

PS
i-am aratat si sotului programul asta de sport ..
la intrebarea mea "cat timp crezi ca rezist sa fac eu asta ??" , mi-a raspuns senin "iubi , tu nu rezisti nici 2 minute !!"

l-am trimis sa-mi faca ceai ! pe urma o sa vreau si masaj !
noapte buna la toate !!

:))) asa-i trebuie daca se pune cu tine!

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

neata!
ma doare gatul si tusesc (aris )...m-am saturat, o dau dintr-o viroza in alta , e clar ca sistemul meu imunitar e praf. si gineco al meu era gripat, fi-miu behaie de o saptamana...hmmm...m-am saturat de paracetamol si vit C
n-am mai apucat sa intru deloc pe forum in ultimele zile asa ca:
Lia, Cristi la multi ani dragelor , sa va bucurati de ce va ofera viata si mai ales de baietii vostri
black cat bine ai venit. o sa existe regretul sarcinii/al burticii mai ales dupa ce vei naste. eu cel putin i-am dus dorul dupa primul bebe. acum, ca si brambu si fetele la mai mult de un copil, vreau sa se termine, sooner the better. e mult mai solicitant sa fi gravi cu un copil acasa.
mada felicitari pt schimbarea prefixului. stai linistita ca e timp de toate, sanatate sa fie. saptamanile astea de final trec mai greu, sau cel putin asa a fost senzatia mea la ambele sarcinii, am apucat sa fac tot ce mi-am propus. si iaca am ajuns la 37 de saptamani si nush cu ce sa-mi mai ocup timpul...hainele sunt in sertare, bagaj facut...mai am mici proastioare de organizat.

am fost la dr, don'shoara pare ca sta f confortabil, are cam 3.5kg si nu da semne sa iasa, colul are 3.5cm, e f posterior, inchis si nu f rigid...cica mai dureaza minim 2 saptamani...eh bine, nu se stie niciodata. eu sper ca pana la 1 nov sa fim nascute
carola bine ca te-ai linistit cu datarea sarcinii
aris eu as face ce-si doreste copilul. daca el vrea floare, apoi floare sa fie. sensul sarbatorii e sa-l bucure pe el, indiferent de ce idei avem noi despre cum ar trebui sa fie. oricum bine ca mi-ai amintit sa ma apuc de cautat si sculptat dovleac, cred ca-l fac de we asta ca we viitor nush daca mai apuc

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 37+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BlackCat4evR

Si hai sa va si intreb ceva...

Mai simte cineva asa, cumva, o unda de regret ca se termina?

Nu stiu cum sa explic, abia astept sa fac cunostinta cu fie-mea, dar pe undeva imi si pare rau ca se termina perioada asta cat am fost impreuna intr-un mod cum nu vom mai fi vreodata...

In love with life.

Eu! Eu! Eu!

Am sentimente diferite. Ba vreau sa il vad cat mai repede, ba vreau sa mai am 28 saptamani . La mine asta va fi si ultima sarcina.

36+

Mergi la inceput

Ma uit la Mancaruri bizare pe Discovery Travel...de fiecare data mi se face o foame ceva de speriat! desi el mananca numai ciudatenii

30+ Sofia

Mergi la inceput

Felicitari pentru grasunica Ralu

30+ Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

stiti ce treaba am eu week-end-ul asta? sa ii fac puiului costum de halloween. e frumos cu ei miscatori in burta dar parca e mai frumos cu ei afara
chiar asa, avem o problema. copilul vrea sa fie floare, eu vreau sa il fac schelet...oare sunt eu deplasata? e aiurea sa il costumez in ceva infricosator la varsta lui? ca eu asta inteleg din sarbatoarea asta, ca doar nu e bal mascat, nu?

mama de mic +s33+

Se potriveste floarea cu Angus?
Fa-l o floare carnivora.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:

Citat:

Emma 33 saptamani

ne tin la cat de suple suntem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

un schelet cu cap de floare carnivora
cred ca de abia combinatia asta r fi buhuhu rau de tot

Citat:

Aris :))) esti haioasa foc.
Eu zic sa tii cont si de dorintele lui ca e si el om mare daca si-a manifestat dorinta. Fa-i costum de schelet cu cap de floare :))) (glumesc, buhuhu). Eu as face 2 costumase, unul cu ceea ce isi doreste, unul cu ceea ce imi doresc eu...

Emma 33 saptamani

mama de mic +s33+

Mergi la inceput