Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 8
mada86 spune:
Multumesc fetelor
De acum simt ca intru in priza...trebuie sa ma ocup neaparat de mobila si bagajelul de spital 
30+
Sofia
mada86 spune:
Brambu, Wild, Tia .... ce putin mai aveti ! felicitari pentru o noua saptamana si sa fie bine pana la termen 
30+
Sofia
cristi07 spune:
buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari...
Azi ne facem de cap cu bautura si mancare si neparat un dans din buric fie iesit sau nu ![]()

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)
aris26 spune:
stiti ce treaba am eu week-end-ul asta? sa ii fac puiului costum de halloween
. e frumos cu ei miscatori in burta dar parca e mai frumos cu ei afara![]()
chiar asa, avem o problema. copilul vrea sa fie floare, eu vreau sa il fac schelet...oare sunt eu deplasata? e aiurea sa il costumez in ceva infricosator la varsta lui? ca eu asta inteleg din sarbatoarea asta, ca doar nu e bal mascat, nu?
mama de
mic +
s33+
Wildorchid spune:
Tia
, felicitari si tie pentru shimbarea saptamanii.
Mada, multumesc la fel.
Cristina, a mai dat Ooka vreo veste? Daca ne inviti, venim si noi la un dans virtul de burice
. Sa te bucuri de aceasta zi si sa va rasfatati, probabil ca nu vei mai prinde o zi de nastere cu bebe la purtator curand. 
Emma
33 saptamani 
aris26 spune:
LA MULTI MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE AVENTURI FRUMOASE!!!
multumim de tratatie si in special pt dansatoare
le urcam pe masa?hihihi
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 buna dimineata! Multumesc mult pentru urari... Azi ne facem de cap cu bautura si mancare si neparat un dans din buric fie iesit sau nu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani) |
mama de
mic +
s33+
cristi07 spune:
Blackcat, bine ai venit!
Sentimentul de "regret" eu l-am avut si dupa ce l-am nascut pe primul...imi spuneam ca mi-ar placea sa il mai simt in burtica.
Cu cel de al doilea..incerc sa ma bucur de sarcina dar sunt mai multe momentele cand imi e greu.
Oricum sarcina este o experienta unica.
Aris, sportul cu "greutatile" de 3.5-4 kg e cel mai eficient...
.
Miere esti de admirat cu programul ala...Eu nu as face fatza cu siguranta.
Wildorchid spune:
Aris :))) esti haioasa foc.
Eu zic sa tii cont si de dorintele lui ca e si el om mare daca si-a manifestat dorinta. Fa-i costum de schelet cu cap de floare :))) (glumesc, buhuhu). Eu as face 2 costumase, unul cu ceea ce isi doreste, unul cu ceea ce imi doresc eu...
Emma
33 saptamani 
cristi07 spune:
Aris, daca copilul nu are nici o problema cu "schelteul" nu mi se pare deplasat!
Iar cu dansul...nuuu...noi toate trebuie sa ne urcam pe mese ![]()
![]()
mada86 spune:
Aris....si eu tot schelete, zombi, vrajitoare inteleg prin Halloween.
Neaparat trebuie sa pui poze cu creatia ta si mandru posesor ![]()
30+
Sofia