Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 8
mada86 spune:
Multumesc fetelor
De acum simt ca intru in priza...trebuie sa ma ocup neaparat de mobila si bagajelul de spital
30+ Sofia
mada86 spune:
Brambu, Wild, Tia .... ce putin mai aveti ! felicitari pentru o noua saptamana si sa fie bine pana la termen
30+ Sofia
cristi07 spune:
buna dimineata!
Multumesc mult pentru urari...
Azi ne facem de cap cu bautura si mancare si neparat un dans din buric fie iesit sau nu
Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani)
aris26 spune:
stiti ce treaba am eu week-end-ul asta? sa ii fac puiului costum de halloween. e frumos cu ei miscatori in burta dar parca e mai frumos cu ei afara
chiar asa, avem o problema. copilul vrea sa fie floare, eu vreau sa il fac schelet...oare sunt eu deplasata? e aiurea sa il costumez in ceva infricosator la varsta lui? ca eu asta inteleg din sarbatoarea asta, ca doar nu e bal mascat, nu?
mama de mic +s33+
Wildorchid spune:
Tia , felicitari si tie pentru shimbarea saptamanii.
Mada, multumesc la fel.
Cristina, a mai dat Ooka vreo veste? Daca ne inviti, venim si noi la un dans virtul de burice . Sa te bucuri de aceasta zi si sa va rasfatati, probabil ca nu vei mai prinde o zi de nastere cu bebe la purtator curand.
Emma 33 saptamani
aris26 spune:
LA MULTI MULTI ANI FERICITI, SANATOSI SI PLINI DE AVENTURI FRUMOASE!!!
multumim de tratatie si in special pt dansatoare le urcam pe masa?hihihi
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 buna dimineata! Multumesc mult pentru urari... Azi ne facem de cap cu bautura si mancare si neparat un dans din buric fie iesit sau nu Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani) |
mama de mic +s33+
cristi07 spune:
Blackcat, bine ai venit!
Sentimentul de "regret" eu l-am avut si dupa ce l-am nascut pe primul...imi spuneam ca mi-ar placea sa il mai simt in burtica.
Cu cel de al doilea..incerc sa ma bucur de sarcina dar sunt mai multe momentele cand imi e greu.
Oricum sarcina este o experienta unica.
Aris, sportul cu "greutatile" de 3.5-4 kg e cel mai eficient....
Miere esti de admirat cu programul ala...Eu nu as face fatza cu siguranta.
Wildorchid spune:
Aris :))) esti haioasa foc.
Eu zic sa tii cont si de dorintele lui ca e si el om mare daca si-a manifestat dorinta. Fa-i costum de schelet cu cap de floare :))) (glumesc, buhuhu). Eu as face 2 costumase, unul cu ceea ce isi doreste, unul cu ceea ce imi doresc eu...
Emma 33 saptamani
cristi07 spune:
Aris, daca copilul nu are nici o problema cu "schelteul" nu mi se pare deplasat!
Iar cu dansul...nuuu...noi toate trebuie sa ne urcam pe mese
mada86 spune:
Aris....si eu tot schelete, zombi, vrajitoare inteleg prin Halloween.
Neaparat trebuie sa pui poze cu creatia ta si mandru posesor
30+ Sofia