Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 7
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 toata noaptea m-a durut burta si am avut arsuri Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim |
Of Lia! Nu mai e mult...acusi se termina cu arsurile astea
30+ Sofia
ane2 spune:
Prezenta la cafeluta
Miere Px90 si insenity preferatele meleeu le combinam si cu o ora de sport 5 zile pe saptma obseda celulita si cand insfarsit scapasem de ea am ramas gravidaMa gandesc cu groaza ca am stagnat atatea luni , conditia mea fizica e zero si pana o sa-mi revin o sa dureze ceva.
La multi ani Cristi!!!!!!!!!!!!!
Rania ce faci? n-ai mai intrat de mult...cum te simti???
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mada86 Azi am schimbat prefixul Sunt atat de fericita!!! 30+ Sofia |
si eu ... am schimbat sapt.
La cat mai multe inainte, maxim 10, bune-bune!!
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
aris26 spune:
Neatza...
vad ca deja va planificati gimnastica de dupa nastere
eu zic sa va cautati programe de exercitii cu greutatati, preferabil o greutate de 3,5-4kg
silvy - pai si tu iti inchipui ca vine cineva dupa strada se apuca de chestia aia si din prima face o ora??oricine poate sa il faca daca o ia incet incet, ca doar nu e facut programul pentru supra-oameni, dar sincer mie mi se pare prea de tot, dar pana la urma depinde de unde vrei sa ajungi, si de unde pleci.
eu una trebuie sa fiu realista, nu o sa am timp de sala cel putin pana merge si cel mic la gradi, asa ca o sa ma multumesc cu ceva bazine si cu niste pilates in sufragerie, dar o sa fie suficient, sunt sigura.
black - hahahha bine ai venit si bine ca ai insistat in cazul asta. la debitul nostru e normal sa mai patim si asa...ne ia valul
mama de mic +s33+
Wildorchid spune:
Neata,fetele, prezente si noi la apel si la o cafeluta
Petro, Mada, felicitari pentru schimbarea saptamanii.
Noi maine intram in 33 de saptamani, dar schimbam semnatura de astazi ca nu avem rabdare.
Maine dimineata ne ducem la ecografie, sper sa fie totul ok, colul meu sa nu fi scazut sub 2 cm si sa mai reziste macar 3 saptamani.
Cristina, si toata fericirea din lume!
Emma 33 saptamani
ane2 spune:
Lia ne luam de manasi eu am avut niste arsuri groznice aseara
Blackcat bine ai venit, sarcina usoara si un bb sanatos....eu una abia astept sa nasc ,nu ma mai tin balamalele, nu mai pot.
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt
aris26 spune:
felicitari fetelor. tot inainte!
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
si eu ... am schimbat sapt. La cat mai multe inainte, maxim 10, bune-bune!! ****** Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. |
mama de mic +s33+
tia_Mia spune:
Emma multa bafta pe maine la ecograf sa ne aduci vesti minunate
mada felicitari pentru schimbarea prefixului
si noi am schimbat astazi saptamana inca putin si ne vedem minunatiile
Andreea 33+ Maya Maria
MINUNEA MEA