Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Noapte buna burtici!
Merg sa ma intind ca ma doare spatele...

Ne citim dimineata

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Ooka Felicitari pentru micuta Zoe, te asteptam cu poze si impresii. Te duci direct sa incepi threadul despre primele 365 zile, da? :).

Emily Ne bucuram de vestile bune!

Luny, Aris, Pica, restul shoperitelor Daca va mai intalniti vreau si eu. Astazi a fost maica-mea de la Ploiesti la mine si nu am avut cum sa vin.

Despre greutate... pana acum nu m-am gandit la fetele slabe (decat cu mult verde!), dar banuiesc ca nu e amuzant sa iei 30% din greutate.

Si cumparaturi!!! Am comandat hainute pentru bebe de la Danina Line - au ajuns in 2 zile in bune conditii. Cred ca am in sfarsit suficiente :D Sau poate putin cam multe... Acum astept sa ajunga si camera bebelusului maine-poimaine si sa ne apucam de asamblat.

Mersi Aris pentru idea cu Uggs - am in sfarsit cu ce sa ma incalt. Am ajuns la 41 (de la 38)... sper sa isi revina picioarele mele la niste numere mai rezonabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mada, uita asta e programul Insanity de care iti spuneam

Este un workout f intens, 60 de zile, o ora - o ora jumate pe zi, combina mai multe tipuri de miscari, probat de mine si de sot, am slabit amandoi cu el, de fapt am topit grasimea si am construit muschi

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

OMG miere...60 de zile, cool sa te poti tine de asta, si 1h sau 1,5h/zi!!!
eu trageam la taebo si in 30 min eram sufocata! acum sunt curioasa daca as rezista 1h si la cel mai slab aerobic!!!

apropo de ceva ducle,,,acum m-am apucat sa fac orez cu lapte

luny hai ca acu ma simt mai bine, ca nu's singura

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Duminica e zi libera:))...daca iti intri in ritm nu mai e asa dificil, acum ramane de vazut cum o sa gasesc eu timp pt asta cu doi copii:))!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Duminica e zi libera:))...daca iti intri in ritm nu mai e asa dificil, acum ramane de vazut cum o sa gasesc eu timp pt asta cu doi copii:))!

Tiny baby gator

Baby gator

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

la cat de bine se va pricepe Aidan sa legene, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, ei cu ale lor, si tu cu gimnastica ...glumeam
o sa ne gasim noi timp, sper doar la bebelaci fara colici, mancaciosi, si cumintei si sanatosi!

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Felicitari proaspetelor mamici! Sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi si plini de noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

La multi ani, Cristina, bebe sanatos si nastere usoara!

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_comsa spune:

Intru si eu la spartul targului, dar acum am ajuns si noi acasa, am fost in vizita la niste prieteni si ne-am oprit sa ne luam cate o pizza, la iuby ii era pofta....acum ma pun si eu in pat...noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

doamne ajuta ! miere
""workout f intens "" ... eu nu as putea sa fac asta nici macar 15 minute ..
o sa incerc metode mai pamantene .. step , spinning

Mergi la inceput