Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

ti-am trimis mesajul de vreo ora, ti-ai verificat mesajele private? ai in stanga un meniu: mesaje private

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_2610 spune:

emily, felicitari pentru bebelusii tot mai puternici!

lia, si eu am emotii ceva de groaza...as vrea sa pot sa nu ma mai gandesc la faptul ca sunt numai cateva zile, dar nu pot, numai asta am in cap... sincer, eu as fi preferat sa fiu mai pe la sfarsitul odiseei, sa aflu de alti bebelusi cum se nasc, cum se simt mamicile, sfaturi, ceva, dar asta e, fetita e "gata" de acum , trebuie sa vina :) ieri i-am montat si patutul...

legat de sex, eu n-am avut o sarcina cu probleme, totul a fost ok in privinta asta, pana prima data cand a vazut sotul meu copilul la ecograf, parca la 17 saptamani, atunci am aflat si ca e fetita... de atunci am observat o schimbare la el in atitudine, ma gandesc poate nu credea ca e un copil in burta cu adevarat pana n-a vazut cu ochii lui :)

si mie au inceput sa mi se umfle picioarele... nu m-am mai cantarit de vreo luna, am sa imi fac curaj maine dimineata, macar sa stiu si eu la cat am ajuns, sa imi dau seama daca slabesc sau nu prea pe urma

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 37s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Carola...am citit postul tau cu apartamentul de inchiriat. Doamne...romanii sunt cei mai inventivi din lume ( in sensul rau al cuvantului )

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

am fost azi la dr si e totul bine, s-a intors bebe si colul e inchis
la eco mi-a spus prima data ca are 36 sapt, dupa dum ar fi trebuit sa fie 37...o sa mai vedem data viitoare
aveti idee cat sa dati la dr, moasa, etc in spital?

pt fetele care nasc natural, poate ati mai auzit, daca nu va aduc aminte, eu am avut o sticluta la 500 ml cu dop gaurit, in care aveam apa calduta cu betadina, parca, cu care ma clateam de fiecare data cand mergeam la toaleta, am avut epiziotomie, apoi tamponam usor.asa s-a vindecat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

cand esti slaba slaba toata viatza e f greu sa te obisnuiesti cu imaginea ta un pic rotunjita chiar daca poate ca ai gravida fiind greutatea pe care alta femeie ar visa-o(negravida). eu data trecuta cand sarisem de 70 simteam ca lesin de cate ori ma vedeam in oglinda, desi toata lumea imi zicea ca arat f bine si ca in sfarsit am si eu ceva fund si tzatze. probabil aveau dreptate saracii dar cand pleci in sarcina de la 52 de kile 70 este catastrofa mondiala. e vorba de cum esti invatata cu tine, cum te simti tu bine.
sa stiti ca e greu si pt fetele slabutze. cand esti slaba nu ai voie sa te plangi la nimeni de greutatea ta.

mama de mic +s33+

asa este, asa eram si eu... pana acum vreo 5 ani, abia ajunsesem la 50 kg... in liceu, faceam efortuuri sa ma ingras, eram piele si os!!! sa nus e vada, ma imbracam numai cu pantaloni largi si hanorace... dar am inceput sa ma rotunjesc usor, odata cu ... varsta.. noroc ca-s buna de carne si am metabolism ca lumea, la ce si cat mananc, toate prietenele mele se minuneaza ca nu bat cu vreo 10 kile peste cum sunt de fapt...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alinuk, nu ca nu esti singura.. nici mie nu mi-a zis dr 'stop joc', asa ca nu vad motiv de stat pe bara

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da, asa e, e foarte greu dupa ce esti obisnuita slaba sa pui atatea kg pe tine...sper sa reusesc sa scap de ele...

Abia astept sa-mi reiau aerobicul...apropo, in caz de cezariana, la cat timp ai voie sa faci sport?

S-a uitat cineva la meciul cu Steaua? au luat 5-0 - imi place fotbalul

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mada pe mine doctorul meu la appointmentul de 4 sapt de la operatie (una cu cumplicatii chiar), m-a pus sa fac abdomene ca sa vada cum s-a refacut musculatura . am crezut ca ma rup in doua acolo

Sport intens am inceput sa fac la 3 luni de la operatie (P90X - un program). Acum am de gand la fel si o sa merg pe Insanity (alt program de fitness care e nitel mai greu decat P90X).

Eu pana sa vin in america aveam 58-59 de kg si aratam numai bine. Aici m-am porcit si in primul an am ajuns la 65-68, oscilam.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Miere...esti sigura ca e doar nitel mai greu? pentru ca numele este sugestiv rau : "insanity"

29+ Sofia

Mergi la inceput

N-ai cum sa te porcesti la 65-68 kg. Esti foarte inalta si daca nu ziceai tu cate kg ai nu credeam neam ( nici asa nu sunt convinsa ). Arati excelent oricum

29+ Sofia

Mergi la inceput