Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!
Raspunsuri - Pagina 20
aris26 spune:
mda. merge incercat. vb ta, nu pare f complicat. maine il incercam, mai ales ca din cate vad ingredientele e clar pe gustul meu
Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
m-a mancat undeva sa intreb multumesc nu pare f complicat Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (33 saptamani) |
mama de mic +s33+
aris26 spune:
of, hai vezi ce zice maine. poate nu e chiar asa, si incearca sa afli de ce exact crede ea ca e mai bine. nu ezita sa ii spui si tu de ce ai prefera naturala si poate va intelegeti.daca se impune cezariana atunci aia e
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Nu as vrea, dar presupun ca voi ajunge la cezariana ca o tot tzine mortis doctorita mea ca e mai bine. O sa mai discut cu ea maine. Emma 33 saptamani |
mama de mic +s33+
Wildorchid spune:
Aris, cred ca v-am mai povestit. In aceast moment nu exista niciun motiv real pentru care s-ar evita nasterea naturala, doar ca m-a luat cu chestii : "stii, eu te iubesc pe tine prea mult ca sa te las sa nasti natural; sunteti tineri, nu are rost sa nasti natural ca muschii nu mai raman la fel, e pacat de viata voastra sexuala...si pt.copil e mai bine si mai safe cu cezariana.Plus alte complicatii...".
Ce sa zic, mie mi-a placut cum mi-a urmarit sarcina, e destul de atenta si draguta doctorita, a fost disponibila la orice ora cand nu mi-a fost ok, doar ca nu imi place chestia asta cu nasterea. Deloc. Si acum ce sa mai fac? E ciudat sa aiba cineva grija de tine toata sarcina si sa caut pe altineva cu care sa nasc cu 1 luna inainte.... As putea sa o rog pe Ioana, ca na, ne cunoastem si sotii nostri sunt prieteni buni, dar nu stiu, pentru psihicul meu, nu e foarte linistitor, noi ne ducem in vacante cu ei, nu stiu cum e ca medic, presupun ca foarte ok, dar...am asa o strangere de inima.
Dar oricum cred ca nu o scot la capat cu doctorita mea decat cu cezariana: stiu ca motivele ei au fost praf in ochi si sunt convinsa ca prefera cezarienele din cauza timpului ei limitat, are in fiecare zi consultatii la medlife, medical city si academica medical, are nasteri frecvent la medlife, in municipal sta doar dimineata ca mai e si preda la Carol Davila...
Emma 33 saptamani
Mihaela.1975 spune:
Felicitari OOKA, sa fiti sanatoase amandoua si sa veniti repede acasa.
La multi ani Cristi, sa ai parte de tot ceit doresti, nastere usoara si bebe sanatos.
Vad ca sunteti foarte active, ca de obicei. Eu am fost cam ametita zilele astea si desi v-am citit nu am scris.
Am inceput si eu sa ma obisnuiesc cu Gynipralul, parca nu mai imi da asa palpitatii, am incercat sa il iau mai rar dar apar contractii asa ca iau o pastila la 8 ore.
Am vazut retete bune de mancare dar cum nu prea am voie efort, noroc cu mama ca mai gateste ea.
Am vazut ca vorbiti de kg, asta e.......le dam jos dupa. Si eu am pus deja 12 kg, am ajuns de la 57 la 69 la 1.62 si am inceput deja sa ma misc greu.
Brambu, cu buzele am si eu probleme mari. Mie imi face bine crema de galbenele, cea foarte grasa, dau seara si pana dimineata se hidrateaza buzele.
va pup pe toate
32+
Lia73 spune:
asaaaaaaaaaaaa
sa va povestesc
brambu nu ai uitat faza cu castravetii?
ralu felicitari ptr bebe grasun
deci: am fost la spital de dim
toata noaptea nu am dormit de dureri de burta si mijloc
si binenteles nelipsitele arsuri
al meu sot dim a zis: pregatirea si la spitaL ca te-ai vaitat toata noaptea
k
m-am dus, a zis ca e bebe f bine, a crescut
colul 1.7 firul nu e in tensiune
si ghiciti
sa vin pe 31
l-am intrebat ce greutate are puiu
a zis ca e ffffffffffff bine
chiar nu putea sa-mi zica cat are?
asta e
mi-a dat sa iau si calciu lactic
si cam atat
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim
Wildorchid spune:
Liuta, felicitari, bine ca bebe este in regula, colul ok. Vezi ce departe ai ajuns?
Emma 33 saptamani
abramburika spune:
lia - ma bucur tare pt. voi! Daca ti-a dat ceva masuratori de la eco, poti calcula tu greutatea lu' bb. Estimativ, macar. Iti trebuie diametrul biparetal si circumferinta abdominala. www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFeto.htm" target="_blank">Aici.
Cum sa uit castravetii? Nici mazarea si netul nu le-am uitat, nici sotul grijuliu cu telefoanele etc.
emma - scuza-ma, cu tot profesionalismul ei si legaturile personale pe care le aveti, motivele invocate de ea sunt de 2 lei. Si eu i-as spune clar si raspicat parerea mea. Ca vreau natural, ca asa e natural, daca asta simti ca vrei. O nastere naturala. Ce-i aia ca sunteti tineri si relatii voastre viitoare vor avea de suferit? Doamne sfinte .... Parerea mea.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 36s
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
carola spune:
Lia, nu te lasi! Tot pe mine vrei sa ma lasi prima!
36+
www.flickr.com/photos/carola456
msilvy spune:
o zi buna la toate !
am intrat acum in casa , plecata de dimi cu treburi !
LA MULTI ANI CRISTI ! un dans din buric nu ar strica dar nu ma risc sa ma urc pe masa .
fetelor care au schimbat saptamana le doresc bebei la timp si o nastere usoara !
blak bine ai venit si o sarcina usoara in continuare ;
sincer , eu ma alatur celor care de-abia asteapta sa nasca ;
din mai multe motive , dar cred ca dupa ce-l vezi sanatos langa tine , se micsoreaza putin stresul asta ... ( nasc la timp ? cum o fi la nastere ? o sa fie bebe bine ? etc )