Brumarei nov.dec'11 (81) Bravo ooka! Hai uratica!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

sincer , mie nu o sa-mi fie dor de burtica ; deabia astept sa-l tin in brate !!!

hahaha BEDRO esti supertare ( citez dim mes tau "eu nu regret sarcina mi se pare o perioada absolut oribila" )

prietenele mele ( amandoua cu copii imi spuneau sa profit de perioada de sarcina ca e o perioada superfaina , blablabla .
PENTRU MINE NU A FOST CHIAR ASA : erau deja ceva luni de zile de cand incercam si asa ca in fiecare luna stateam cu sufletul la gura pana am gasit doua liniute pe testul de sarcina .
am inceput sa asteptam simptomele de sarcina in evolutie care nu s-au lasat asteptate prea mult si a inceput sa-mi fie foarte foarte rau , practic ma mutasem in baie . si asa am dus-o cateva luni pe langa indicatia doctorului de repaos la pat si progesteroane si integratori.
a venit programarea amniocentezei ; stres total pentru riscul care-l prezinta analiza , pe urma alt stres pana primesti rezultatul ...
pe urma a inceput sa-mi creasca burtica dar impreuna cu ea sa mi se umflle picioarele si mainile ; din cauza asta tensiunea controlata de doua ori pe saptamana + analizele de urina la 10-15 zile ;
si au inceput durerile de spate de bazin de burta de picioare ...
pe langa aciditatea care o am de la inceputul sarcini , mi-a venit refluxul gastroesofagian ; acum stau linistita sa ajung pana la 38+ si sper sa fie totul ok si sa fie bebe sanatos .
ASA CA NU , NU O SA_MI FIE DOR DE BURTICA .

cu toate astea , in urmatorii an o sa mai vrem un bebe ; si daca ne ajuta bunul dumnezeu , indiferent de toate , o sa mai facem unul ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna seara fetelor....eu servesc o cana de lapte proaspat cu 2 lingurite de inka!credeti ca dauneaza cu ceva?
vroiam sa va intreb cum stati cu hemoroizi?
bagajul pentru spital ll-ati facut?
eu am o veste aiurea...m-am uitat in oglinda acum spre seara si ce sa vad......o vergetura uriasa pe burta sub buric
:((
cu toate ca aseara am faut o baie calduta si de obicei ma dau cu ulei de corp de la dalin sau cu ulei de masline, voi ce schimbari ati mai suferit?
acuum in utima faza?

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

noapte buna fetele...ma duc la nani ca ma doare spatele...astept maine raspunsuri de la voi....

35+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ioana, vezi ca s-a facut capitol nou. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167718&whichpage=5

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput