copilul meu se trezeste iar noaptea

copilul meu se trezeste iar noaptea | Autor: dinueliza

Link direct la acest mesaj

buna ziua dragi mamici.poate ma puteti ajuta.baietelul meu a facut 3 luni si de ceva vreme a inceput sa se trezeasca iar noaptea.de fapt,spre dimineata.pana acum o saptamana si ceva dormea toata noaptea,si acum se trezeste la 6 dim sa manance.adoarme si se trezeste iar la 9.stie cineva ce as putea sa ii fac sa doarma iar toata noaptea?multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

esti o norocoasa
de la cat doarme seara pana la 6 dimineata ?
probabil ca se trezeste ca ii e foame deci e in crestere deci e sanatos deci e motiv de bucurie, mai ales ca apoi readoarme
mie mi se pare ca doarme ffffffff bine pt un bb de 3 luni (sa-ti traiasca) !

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

chiar ca esti o norocoasa !

il alaptezi, ii dai lapte praf sau e alimentat mixt (san + formula) ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetita mea are 3 ani si ceva si tot se trezeste noaptea.

Dar am invatat sa iau lucrurile asa cum sunt, sa nu incerc sa schimb lumea, ci sa ma schimb pe mine, si sa ma bucur de fiecare minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

pana la 2 luni i-am dat san.acum ii dau lapte praf dar o data pe zi ii mai dau si lapte de al meu k am congelatorul plin.acum cred ca adoarme inainte sa se sature

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pai nu ziceai tu sa nu ne fie mila de ei ca nici lor nu le e mila de noi si sa-i lasam sa urle? de ce te trezesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vdrag spune:

Stiu ca exista un tip de lapte praf special(nu imi aduc aminte ce marca este!) pentru bebelusii care nu prea se satura. Incearca pe internet sa cauti si cu siguranta vei gasi si asa vei rezolva cu siguranta problema. Probabil laptele tau nu este destul de satios pentru el iar o alta incercare poti face sa ai dai doar o singura data in timpul zilei lapte de al tau si restul lapte praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mie, sincer, mi s-ar parea anormal sa doarma de seara pana la ora 9 dimineata...na, eu 1 an m-am trezit la 2-3-4 ore...asa ca pe bune ca nu inteleg, ce te framanta daca el mananca si doarme??? deci ii e foame, clar. o sa se regleze cu timpu, acum nu trebe decat sa te conformezi ... vor fi si nopti albe....in perioada dintilor

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Eliza, si eu zic ca esti o norocoasa. Victoria s-a trezit pana la 2 ani la 2-3-4 ore sa suga. Chiar si acum, la 3 ani jumate se mai trezeste noaptea si maraie sau chiar plange.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

bb al meu a trecut de la colici direct la dinti... cred ca a facut pauza vreo 2-3 zile.

In rest a urlat intr-una, a dormit in reprize, si a mancat cand a vrut el. Adica si la 2 si la 4 si la 6 dimineata.
Asta pana la 1 an si 2 sau 4 luni. Fara pauza.
Si nu sunt singurul caz...de asta am si inceput sa intru pe acest forum. Credeam ca eu gresesc cu ceva. Pana am vazut ca mai sunt cazuri ca al meu.
Uite ca nu am murit. Nimeni nu moare din asta...
Acum am o minune de copil fericit care rade intr-una. Nu e frica de nimic, se catara peste tot, "picteaza" peretii si ne cearta pe limba lui daca ceva nu'i a buna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

va rog frumos, puneti undeva scris mare, la vedere sa vada toata lumea

bebelusii isi schimba des ritualurile de mancare-somn-joaca.

asa cum nici noi adultii nu avem fiecare zi la fel, fiecare noapte identica, nu mancam aceasi mancare zilnic, nu stam in aceasi pozitie 22 din 24 h, ne suparam, ne doare una alta, avem mofturi, dorinte, etcetera , la fel sunt si bebelusii.
nu vin pe lume cu butoane si instructiuni iar noi ii programam/invatam ce si cum sa faca dupa placul nostru. vin cu nevoi care trebuiesc implinite si rezolvate in fiecare zi/noapte alt fel.

de ce vrem noi sa doarma toata noaptea? ei na! uite ca el are nevoie sa suga putin san, are nevoie sa fie intors pe partea cealalta, are nevoie sa simta mama langa el. sunt nevoi, nu mofturi si fite de bebe!
in primele luni de viata cele mai importante nevoi sunt mancarea, somnul si bratele mamei/tatalui.

bebelusul nu plange sa-si enerveze mama/parintii. nici nu poate gandi "ia uite la mama cum doarme, ia sa bag eu un plans acuma sa stea drepti in fata mea!" el are doar nevoi, iar plansul e singura forma prin care cere ca acele nevoi sa fie implinite.

Mergi la inceput