copilul meu se trezeste iar noaptea

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Tu chiar ai noroc!
De fapt copilul tau poti sa spui ca nu se trezeste noaptea, la mine ambii copii s-au trezit ( cel mic se mai trezeste inca) la 6 dimineata, 7 cel tarziu, e ceva in neregula cand se trezeste la 7, are doua ore d ejoaca, apoi pe la 8-9 mai baga o jumatate de ora de somn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinueliza spune:

nu ma deranjeaza sa ma trezesc o data pe noapte,poate chiar dimineata la 6 sa-i dau sa manance.stiu ca sunt f norocoasa sa ma lase piticul de 3 luni sa dorm.problema e ca nu intelegeam de ce dupa o perioada de 3 saptamani aproape cand dormea toata noaptea,cap coada,a inceput sa se trezeasca brusc.ca de mancat nu mananca exagerat.mananca in jur de 20-30 ml,si adoarme.dar am mai citit pe net ca au perioade cand incep sa se mai trezeasca.ma mai gandeam ca poate si din cauza ca are nasucul putin infundat.de ex mi-a dormit iar 3 nopti cap coada,aseara s-a trezit iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

norocoasa esti!
al meu a dormit 3 ore legate de la 11 la 12 luni, apoi a revenit la setarile din fabrica. acum,la 14 luni, tot din 2 in 2 ii dau san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Eliza....cat mi-as dori si eu macat o noapte de somn cap coada. Dar ce zic eu de o noapte. Visez la noaptea in care voi dormi macar 4-5 ore legate.

Bebelusii isi schimba obiceiurile destul de des. Ii pot deranja burtica, dintisorii. Le poate fi prea cald uneori, sau prea frig...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eliza, daca ar fi vorba de un copil care a dormit noapte de noapte cel putin 6 luni si dintr-o data s-ar trezi nu la 6 dimineata, ci la 2-3 noaptea, as intelege ingrijorarea mamei, poate, dar asa...6 dimineata nu e o ora prea nocturna de trezire, zic eu. A mea se trezeste zilnic la 5., 5.30...nu mi-a trecut niciodata prin cap sa-i fac ceva sa doarma mai mult, sincer. Doar ma mai plng pe ici-colo ca mi-e somn.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

@irinabobe: am ras maxim la ce raspuns ai dat :)))

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Eu te inteleg. Fetita mea a fost ca bebele tau, nu s-a trezit noaptea. Cand mi s-a trezit 3 nopti la rand de cateva ori la rand am fost cu ea la medic. Incepusera sa-i dea dintii saracuta (nu e cazul la voi).

Mai sunt si perioade din astea cand se trezesc aiurea. LA 1 an si ceva, cand am trecut la ora de iarna, fetita mea s-a "dereglat" si a inceput sa se scoale la 6h30 sa ceara lapte, si apoi se culca. si pentru noi a fost catastrofa, ca noi ne trezeam la 8 fara un sfert pentru lucru. A durat cateva luni bune, cred ca toata iarna. Ii dadeam rapid laptele (bibe era pregatit cu apa in ele, laptele in dozator asa ca in 30 de min era gata) ea il bea singura si adormea la loc si noi cu ea :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput