Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(90)
Raspunsuri - Pagina 2
missmj spune:
buna fetelor !
am intrat rapid sa va arunc o intrebare. i-am luat first defense lui andrei si dr mi-a zis sa ii dau 2,5 ml de 3 ori pe zi. pe sticla scrie ca 1 lingurita = 5ml . deci eu trebuie sa ii dau juma' de lingurita, adik 2,5 ml. am luat seringa de la nurofen , am bagat in ea 2,5 ml si l-am pus intr-o lingurita s avad daca e jumatate...si e plina lingurita. la ei o lingurita, o fi o lingura ? nu pe bune...intelegeti ce vreau sa zic..nu vreau sa ii dau mai mult decat trebuie.
ma duc sa mai citesc din urma
Andutza_B spune:
A, LA MULTI ANI sot de Monika si...multa intelepciune sa accepti ca nu-ti poti schimba jumatatea!
La multe lunite Razvan, Maia si Tudor!!
Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Shines spune:
Bine,m-ati convins
Tunde,arunca si la mine cu niste creme de tinerete de-astea,ca prea se lauda fetele. ia,ce oferte ai ?
ps..vb serios,da si mie pm cu ce ai
Andutza_B spune:
Ziki, AI PM.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)
Andutza_B spune:
Mai, m-am ambalat cu suma pentru cadou si cine stie ce se mai intelege... Dar eu sper ca ati prins ideea monologului meu: orice cadou va fi binevenit si va reprezenta o bucurie pentru cel care-l primeste, indiferent ca a costat 10 lei sau 100. Pentru ca e DIN SUFLET!! Si asta e tot ce conteaza.
zumzu spune:
am dormit 3 ore ci Darius si ma simt mai rau ca inainte.zici ca a dat trenul peste mine. zici ca a facut cineva o gluma proasta si a dat ceasul inainte...
nici de mancare nu i-am facut, bag un hipp
da ,andutza si eu zic la fel, o suma orientativa pt toata lumea dar cine vrea sa-mi dea un iaht n-are decat
ar fi prea urat ca acest gest sa se transforme in ceva generator de nervi si stres
zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missmj buna fetelor ! am intrat rapid sa va arunc o intrebare. i-am luat first defense lui andrei si dr mi-a zis sa ii dau 2,5 ml de 3 ori pe zi. pe sticla scrie ca 1 lingurita = 5ml . deci eu trebuie sa ii dau juma' de lingurita, adik 2,5 ml. am luat seringa de la nurofen , am bagat in ea 2,5 ml si l-am pus intr-o lingurita s avad daca e jumatate...si e plina lingurita. la ei o lingurita, o fi o lingura ? nu pe bune...intelegeti ce vreau sa zic..nu vreau sa ii dau mai mult decat trebuie. ma duc sa mai citesc din urma Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
sa stii ca si mie doi pediatrii mi-au recomandat doza mai mare decat scrie pe cutie la nurofen, pt ca ei sunt mai maricei acum, au mai multe kile...reverifica cu doctorul dc poti cantitatea
ziki spune:
andutza - notat. multumesc
oameni buni. io eram aici ambalata de ideea ca o sa primesc un cadou surpriza si ca nu o sa aflu de la cine decat la posta...
ati gasit greseala, nu?
4 in cuibusor
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ziki andutza - notat. multumesc oameni buni. io eram aici ambalata de ideea ca o sa primesc un cadou surpriza si ca nu o sa aflu de la cine decat la posta... ati gasit greseala, nu? ziki, de doi pestisori flavia si felix 4 in cuibusor |
Okeeeei!!!
Andutza_B spune:
Recunosc ca aseara mi-a trecut asa, razant, prin minte, chestia, dar am uitat in secunda urmatoare...Cred ca ma gandeam ca sigur ai gasit tu ceva metoda desteapta si , daca intreb, ma fac d eras