URGENT!MEDICAMENT DIN FRANTA/ITALIA/GERM.PLATESC.
Raspunsuri - Pagina 2
Soleil spune:
Pe www.nestle-nutrition.com/products/Product.aspx?ProductId=a78e91dc-5fd0-4ecb-92d2-30dfe00ebf86" target="_blank">pagina produsului de la Nestle scrie ca e sursa este uleiul de cocos.
Si am mai gasit articole referitoare la trigliceride ca sunt gasite in ulei de cocos.
Nu poti folosi ulei de cocos? Are mai putine trigliceride din alea (cam 50% am gasit pe undeva), dar poate ajuta daca nu reusesti altfel.
roxana, nu cred ca e alta compozitie, tot uleiurile cu pricina sunt si la alea pentru culturisti si la nestle.
roxanaz spune:
nuuu, cele ptr culturisti au o gramada de alte minuni, Soleil. de aia insist cu nestle, mai ales ca baietelul are 1 an si ceva daca nu ma insel.
histamina, de ce nu mai dai detalii? ai o indicatie ptr produsul asta? se pot folosi substituenti?
R
histamina spune:
Are sindrom de malabsorbtie.indicatia e de la prof Ulmeanu cu precizarea clara sa se ia din farmacie,nu din supermarket.
are 6,680 kg si 74 de cm la un an si 2 luni.
szivarvany spune:
intreb si eu pe Italia, sa vad care poate intra in vreo farmacie, deci revin cu un raspuns
edit: am trimis linkul unui coleg, sa vad spre seara ce imi spune
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
histamina spune:
sunt socata!!!!!!!!!!!
produsul exista, il fabrica nestle ,dar nu nestle romania si deci, NU IL GASESC SI NICI NU IL POT CERE PRIN NESTLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aberant!
mi-a explicat cucoana cum ca nu il cer enimeni,ca toti copii sunt grasi,frumosi si sanatosi!
pur si simplu plang.
CorinaDani spune:
histamina, sunt useri pe forum care locuiesc intr-una dintre tarile mentionate de tine. nu ar putea cineva sa se ofere, sa cumpere produsul si sa ti-l trimita prin intermediul unui autocar ce face curse regulate spre romania ? sau tren international ?
roxanaz spune:
produsul este catalogat la nestle nutrition in categorii speciale, de aceea nu e importat de rutina.
intreaba eventual medicul de un inlocuitor, macar pana se gaseste asta. nu e singurul copil cu malabsorbtie, avem si aici cateva alte cazuri.
edit: si vad, cel putin pe site in america la nestle, ca pretul nu e nici pe departe 20 de eur, e mult mai mare.
succes.
histamina spune:
da-mi te rog linkul.eu l-am gasit in germania. il fabrica si altii. in rom il puteama duce prin nestle sau nutricia
in germania, in farmacii e 20 de euro.
szivarvany spune:
eu te sun cand ma suna colegul, daca-l gaseste la o farmacie la el(Italia), undeva spre seara
e buna ideea Roxanei cu un inlocuitor, pana iti faci rezerve din acesta eventual.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=8" target="_blank">Concurs-Vara2011-mag1
histamina spune:
am vazut si eu si povestea de 399 de dolari.
am sunat la dr si mi-a sps ca e vb de 20 de euro,supliment alimentar. se gaseste pe amazon.de