URGENT!MEDICAMENT DIN FRANTA/ITALIA/GERM.PLATESC.
Am nevoie urgent de cineva care vine din Franta/Italia/Germania in urmatoarele 3 zile.
Medicamentul se elibereaza fara reteta
Medium - chain triglycerides oil MCTs .
costa in jur de 20 de euro.platesc pe loc.
rog sa fiu contactata la 0724364344
multumesc
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
iti pot da doar o sugestie, in cazul in care nu gasesti pe cineva care sa vina din tarile respective : incearca sa mergi la o firma de transport international persoane (atlassib, de ex), vorbeste cu cei de acolo, imposibil sa nu aiba autocare in Franta/Italia/Germania, care sa vina in tara in urmatoarele 3 zile. daca spui ca medicamentul se poate cumpara fara reteta, ti-l poate cumpara si aduce unul dintre soferii de autocar. noi asa am procedat, cand am avut nevoie sa aducem niste injectii pentru soacra mea, i le-a cumparat nepoata din Germania si le-a dus la autocar, soferul a fost foarte amabil, chiar le-a tinut in frigiderul autocarului (acele fiole se tin la rece).
bb_alinus spune:
Histamina am dat o cautare sa vad daca nu se gaseste la farmaciile online insa numele medicamentului dat de tine e in engleza, siteurile franceze ( de exemplu) nu recunosc acest medicament. Am incercat o traducere si am obtinut niste vitamine pt slabit. Insa sunt nspe feluri.
Ceva de genul: http://www.e-parapharmacie.fr/results.cfm?man_id=0&k=Triglycéride+à+chaîne+moyenne
Vezi online ce gasesti si roaga fetele din tara respectiva sa le trimita.
histamina spune:
am luat leg cu ei, insa il au din SUA.
formula pt bebe e de la nestle sau Nutricia.
am scris la Nutricia, iau acum leg cu cei d ela nestle.
lilimara spune:
Histamina uite ce am gasit...www.suplimente.co/ingrediente/MCT.php" target="_blank">http://www.suplimente.co/ingrediente/MCT.php.Incearca si cauta pe la magazinele cu suplimente sportive.Sigur se gasesc si prin Romania.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
histamina spune:
sarutmana.
e vb despre formula. nu stiu daca difere de cel facut de nestle/nutricia pt bebei.
verific
roxanaz spune:
pai normal ca difera daca e vorba de nutricia/nestle!! astea sunt niste suplimente ptr culturisti in romania.
ia legatura cu cei de la nutricia sau nestle, poate te pot ajuta.
Roxana