Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele ,
Cred ca incep sa-l simt pe bebe din ce in ce mai bine .... cate o data cred ca e doar in capul meu...stiu ca o sa sune hilar...dar deja am uitat cum ma simteam cu Bu in saptamanile 16-17...si nu am nici un grad de comparatie .... femeie nebuna ... pare ca am uitat tot.
Sovietica 20 de stele de aur de la mine .... se vede din cum vorbesti despre copii ca ai multa energie
Monna ce sa-ti spun eu tie despre senzatia de mancarime ... e normala .. eu de exemplu am facut cu Bu in luna a 8a pana am nascut o chestie numita prurit de sarcina care m-a stresat enorm ... ma scarpinam pana plangeam si apoi o luam de la capat... dormeam putin si in rest ma scarpinam... sfatul meu alcool mentolat semiajuta... cremele emoliente ajuta, garmastanul ajuta .... cel mai mult ajuta nescarpinatul
Amy si eu am auzit povesti horror despre impins ... o sa-ti spun povestea mea... dupa un travaliu lung cand am nascut erau vreo 5-6 persoane in salon cu mine...doctorul+2 moase+3 rezidenti .... DAR NIMENI NU M-A FORTAT SA IMPING ...NU AU IMPINS EI PE BURTA MEA...NIMENI NU M-A ATINS ASA ... mi s-a spus ca am impins bine exact cum trebuia nu din gat ... eu am nascut in spital de stat alegerea mea Filantropia ... sunt absolut sigura ca doctorul nu ar fi lasat pe nimeni sa puna mana pe mine ..in plus moasele mele au fost de nota 20.
O colega de serviciu care a nascut in Ploiesti mi-a spus si o cred ca a nascut cu o moasa care o apasa cu genunchi pe burtica sincer dupa 12 ore cred ca bateam pe cineva dc le veneau idei
.
J.D. si noi nu am putut sa dormim fara Bu ..luni intregi l-am pandit.. imi isterizasem pediatra si doctorul de familie ca nu dormeam cand dormea el... a fost alegerea noastra nu o regretam deloc.... fiecare face ce cred ca e ok.... am prietene care isi lasa copii sa planga cel putin 10 min pana il ridica sa nu se invete ... Bu nu plangea 2 sec fara sa-l ridice cineva... si radea maxim asa ca cadou mai mare nici nu vroiam... de asemenea el adormea la mine sau la taicasu pe burta si dormea dus ...
Pup fetele si strengarii
Mamica de Bu minunat si de strengar +16
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Si eu cand am ramas gravi prima data, mi-am analizat atent frica de momentul nasterii, si la fel, am remarcat ca cea mai mare parte din teama era de sistemul din maternitatile de stat. Partea cu plicurile, ce, cat, cui, cand sa dau ma terminau, ca nu am experienta in domeniu. Din momentul in care am stabilit ca voi naste la Bv la privat, clar am remarcat ca m-am linistit partial.
DAR! cu mintea de pe urma, si cu toate povestile normale si de bine auzite intre timp... nu as mai avea atata teama. Acum relaxata as naste si la un spital de stat din Buc, daca nu ajung la C-ta. Nenascuta oricum nu ma lasa.
Fetele care au deja un copil, cum au reactionat ca vor avea o fratioara? la noi a fost delir. Acum o saptamana, aveam eco morfo de la ora 9 si Sasha nu vroia sa se grabeasca cu imbracatul pt gradi. L-am rugat sa se grabeasca pt ca tre sa ajung la dr sa ne uitam la bebe din burta. Moama, ca fulgerul s-a imbracat! -hai mami, sa il vedem pe bebe! Saracutul ce a plans cand i-am zis ca ei trebuie sa mearga la gradi. A tacut numai cand i-am promis ca ii cer la doc o poza cu bb numai pentru el. Si-a sters lacrimile si a zis ca vrea sa fie o poza mare, numai pentru el. Mi-a dat dr poze, dar stiti si voi ce marime au si cum arata pozele alea cu mormoloci de 12 sapt :D.
Asa ca am venit acasa si am inceput sa caut pe net poze cu bb in burtica! poza asta a iesit castigatoare, tiparita cat un A4. Regretul meu e ca nu l-am filmat cand i-am dat poza. Fericirea de pe chipul lui era nemarginita, ca pentru prima data vedea ceva concret. -asta e bebeeeeeee? -da, o sa aveti un fratior, Iustin. -Mami, o sa fie puiutul meu!! il pupa pe cap si pe picioare si il strangea la piept si "il ducea" prin casa .
Ana nu a fost atat de expansiva, mai ales ca vocabularul ei e inca f restrans, dar s-a bucurat.
Deci pentru inceput, suntem bine. Ce va fi dupa ce nasc, Dumnezeu cu mila.
Chito, NU am multa energie, dar vei vedea, avem, n-avem, nu avem de ales, copiii se cresc cu implicare, mai ales cand sunt 2, trebuie aproape in permanenta sa fiu cu ei, sa nu se instaleze spiritul razboiului sau al poznelor :D. Doar cu vorba pe ei am incercat, nu prea rezulta. Exemplul personal e cel mai tare.
Lorym, imi pare rau ca v-am dat sperante false! comunicarea in scris e de vina. Si eu cumpar muuult de pe net mai ales de cand cu picii, orice (inclusiv prepelite la casolete!) mai putin haine pentru mine, ca eu am o marime mai speciala fiind atat de inalta, imi gasesc tare greu haine. M-am minunat tare cand mi-am gasit blugi de gravi pt mine la C&A si inca redusi cu 75%.
Sa va spun ca eu am aruncat langa ghena blugii de gravi din sarcinile trecute cu numai 2-3 saptmanani inainte de testul pozitiv??
muah!
bucurati-va, vine weekendul.
Editez:
Oanace, tin pumnii stransi pentru voi!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin: dpn 21 Apr
![](images/user_woman.png)
Lorym spune:
Marcela bine ai venit!Esti in lista.Daca doresti sa dam de baut in cinstea ta sa ne spui si ziua cand sa o facem daca vrei
Sovietica mama ce ghinion sa arunci blugii
Eu am prins vara in sarcina trecuta .O singura pereche de blugi mi-am luat foarte frumosi care s-au rupt de atata purtat
Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si
cu
17 +sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
buna,
Lorym, de pe ce site ti-ai luat blugii de gravida?
Chitosenia, am si eu o curioazitate: care e numele lui Bu?
Sovietica, tare faza cu poza....chiar ca trebuia filmata...si Rares a luat pozicile de la echo in manute si le-a studiat atent...e oricum foarte incantat ca nu va mai fi singur...si nu mai are rabdare...ceva haios....cica daca e baietel...vrea sa-l numim Goguceva si mai haios e ca asta e fostul meu nume de domnisoara...si de-abia asteptam sa-l schimb
.
nasoala faza cu blugii si ghena
Marcela, bine ai venit!
Miha, mamica fericita de Rares si
15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aredwynn/aredwynn.jpg)
aredwynn spune:
Wow, ce activitate si cate mamici noi! Bun venit tuturor si felicitari celor cu rezultate bune la teste/eco, etc. Vad ca fetitele raman in majoritate covarsitoare
Maine avem si noi morfofetala, abia astept, mai ales ca trebuia sa fie luni, dar medicul a avut o urgenta, asa ca ne-a reprogramat.
Eu am cam inceput sa-mi fac liste cu lucruri necesare pentru bebe, pt ca voi comanda din Anglia si imi vor trimite niste prieteni si sunt foarte confuza... Am incropit ceva din sfaturi luate de pe forumuri, dar nu mi-e prea clar la capitolul asternuturi de ce am nevoie, de ce nu, cate... 21+ Natalia
chitosenia spune:
Sovietica partea cu avutul energiei era o gluma intre mamici ... daca mie cineva imi spune ca abunda de energie cu 1 copil ...ce sa mai zic cu 2 ... ma gandesc ca ori a nimeni cei mai cuminti copii din univers ..ori e mai relaxata la supravegherea... caci cum e in cazul tau 2-3 ani...ideile sunt multe si simpatice
dar epuizante.
In legatura cu hainute de gravida...recunosc ..inainte sa raman gravida cu Bu aveam tot felul de fantezii vestimentare ...dar dupa ce am achizitionat una bucata salopeta de blugi extra confortabila ....adio fantezii ...bine ai venit confort si practicabilitate ... recunosc ca in picioare purtam si o sa port o pereche de ghetute roz-bombon de la H&M ... pt un element mai de stil..... sotul meu spunea ca aratam ca un lucrator forestier
...si acum sunt tot cu salopeta ... sotul mi-a comunicat ca mai imi trebuie ceva de imbracta mai grosu ... nu ma pot risca la probleme mele cu rinichi
... asa ca as baga o sesiune de shopping dar de unde energie???
Va pup gagici si strengari
sovietica spune:
Strumfilica iertare, ce zapa sunt! La multi aaaani!
Sa fii sanatoasa, implinita si fericita!
Miha, e tare cu Gogu! :)) si Sasa a zis ca vrea sa il cheme si Costelino (!!) pe Iustin.
aredwynn buna!
fain ca are cine sa iti aduca din UK. Cearsaf de patut eu aveam 3, imi era sufi. cat e bb foarte mic si nu se rasuceste, musai puneam si un scutecel dinala patrat de finet indoit sub cap, ca regurgiteaza unii destul de mult, si sa micsoram pagubele.
Oricum, scutecele de finet au fost un must, au mai multe utilizari.
Chito, ce varsta are Bu? Sa imi dau seama cat ai apucat sa te iei cu mainile de cap pana acum :D
O prietena graviduta isi luase salopeta, si acasa cand a probat-o, odata i-a zis barbac-su ca parca e gica de la scularie, si fiu-su a intrebat-o de ce s-a costumat in clown!!
Inca o dovada ca mamele trebuie sa fie cu psihicul bun.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
chitosenia spune:
Supermami ...Bu este numele de scena a supermagnificului si fitosului Ioan-Sebastian
Straniu sau nu toata lumea ii spune Bu... rude ..prieteni ... tati zice ca e un fel de Cher sau Sting
sovietica spune:
Chito scuze ca uitasem ca tu deja esti cu experienta
. Inca mai am pana sa va tin minte bine. Deh, neuron gravid
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_p_D_p_/J_p_D_p_.jpg)
J.D. spune:
Chito, noi si acum dormim cu Finn. Macar unul dintre noi ca celalalt migreaza spre sufrageri cand nu mai are loc in pat. L/am culcat in camera lui si a dormim bine dar de cand am venit din ro unde am fost la mare si a dormit cu bunica/sa in pat nu a mai vrut la el in patut. A inceput si gradinita tot in perioada aia si cred ca vrea sa fie mai aproape de noi. Nu ma deranjeaza decat cand are muci si sforaie atat de tare incat ma trezeste din somn si apoi nu mai pot adormi.
La screening Finn a vazut tot, stand in brate la taica/sau. A zis bebe cand a vazut imaginea pe ecran si parea foarte bucuros. Dupa un timp a spus tortoise iar in tramvai pe drum cand i/am aratat poza a spus mau. Noi ne/am distrat copios. Pana acum reactioneaza foarte bine. Sa vedem mai incolo cum va fi. Oricum este un copil foarte bland si/i plac foarte mult bebelusii. II place sa/i mangaie pe cap.
Ma duc sa iau piticul de la gradi si merg la doctor pt control. Vb cand ma intorc.
Strumfy, La multi ani si toate cele bune!
Finn Constantine 15.10.2009 si 13+