Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7
Raspunsuri - Pagina 19
gabrielarusu spune:
buna
oana te asteptam cu vesti bune de la eco.
fetelor care sunteti in trim 2 voua dr va mai dat analize de facut? .. ca mie mi-a dat iara fff multe analize de facut ( culturi de col, hiv vdrl, cele uzuale de sange, etc).. unele dintre ele se fac gratuit dar dr mea de fam. mi-a spus ca nu i-mi poate da sa le fac gratuit ca nu sunt obligatorii in trim 2 doar in trim 3 asa ca vai de buzunarul meu.
Am fost si la control totul e ok a pus dr un pic si eco s-o vedem pe pitica era cam cumintica, dar sambata si duminica a fost miscatoare rau de tot.
voi ati inceput sa simtiti bebele in fiecare zi? ca eu o simt mai mereu dar acum parca o simt ca da mai tare nu mai este ca o gadileala da din ce in ce mai piuternic, dar imi place mult senzatia asta .
pupici.
20+
amy25 spune:
gabriela, si eu am avut analize pt trimestrul 2 dar am facut doar toxoplasma si anticorpi antigrup b (nu stiu ce rol are) si cultura de col. Analizele uzuale le fac eu fara sa mi le dea caci am alte probleme si de obicei le fac la timp.
Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+
marce_penciu spune:
Aoleu fetelor, iar imi ia secretie de col? Imi vine rau!La mine e un real chin ca am vaginul f lung si f ingust, pana ajunge la col se chinuie de ii vine rau si ei si mie.
Speram sa fi scapat cu analiza de secretie din trimestrul 1 care a iesit OK, dar a fost chinul naibii sa ajunga la col. Ma duc vineri la consultatie si voi fi in 20 saptamani. Ii duc Ac Anti A si Ac Anti B care au iesit ambele pozitive in loc de negative,si triplu test la care toate Ok in afara de estriol care e un pic mai mic, in rest analizele le am OK chiar si secretiile de trimestrul 1. Oare imi ia si secretie din nou?
Nici mie nu imi misca BB desi am baut si capucino, abia vineri la ecograf o sa vad ce si cum.
J.D. spune:
Amy, cred ca te refereai la supermami cu hainutele cumparate din Focsani! Eu nu m/am ingrasat deloc pana acum si sunt super fericita. Hainele inca ma incap toate. Am 2 perechi de jeans cu talie foarte joasa si niste tricouri lungi. Nici cand am fost gravi cu Finn nu mi/am luat haine de gravida si nici acum nu/mi voi lua. Mi/am luat 2 perechi de jeans masura 30 pe care i/am purtat si dupa desi erau mari / sunt pe stilul lejer-/ si mi/a cumparat mama 3 tricouri lungi de la oneill. Acum as vrea un pulover din acela lung, dar sa vedem daca avem bani de asa ceva.
Finn Constantine 15.10.2009 si 13+
amy25 spune:
Ai dreptate, era vb de supermami
esti norocoasa ca incapi in hainele obisnuite, eu nu suport decat banta aia de bumbac
Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+
gabrielarusu spune:
JD, ce bine de tine ca inca te incap hainutele, pe mine nici un jeans nu mai mai cuprinde asa ca am fost nevoita sa-mi i-au alti cu burtica si i-am gasit ieftini in Militari erau si la reducere am dat pe ei 80 lei si sunt din aceeia drepti jos nu evazati mai am cateva plovarase mai lungi care merg cu cizme lungi si colanti si vreo 2 rochite si gata garderopa mea de garvi.
Acum sunt umflata ca abia ma mai incape trenciul pe care il am si nu stiu ce hainta sa-mi cumpar sa fie si acceptabila la pret, am vazut ceva frmos la C&A dar mi sa partut scump.
Supermami te rog ne spui si noua unde este magazinul ca vine socrela de la tara si trece prin focsani si paote i-mi va lua ceva de acolo.
20+
monna3 spune:
buna fetele
dorinutza imi pare rau de problemele cu sciatica. Nu-ti fa probleme de bebe ca el e bine si peste 2 saptamani o sa vezi la eco ce activitate are
J.D. ce bine de tine ca nu-ti trebuie haine noi
amy esti tare... deja ai luat fas??? asa cum ai zis si tu nu ai ce face cu el ca o sa fie caldut cand nasti tu . Am fost si eu duminica prin magazine pe aici si am cascat gura la tot felul de lucrusoare pt bebei, n-am putut sa cumpar nimic pt ca am fost cu "opritorul" dupa mine (a se citi sotul ). Dupa ce mergem la eco o sa incepem si noi sa cumparam cate ceva ca deja nu mai rezist cand vad atatea lucruri frumoase .
Nici eu nu-l simt pe bebe, am crezut pe la 16 saptamani ca il simt dar nu sunt sigura ca era bebe pt ca in urmatoarele zile n-am mai simtit nimic. Abia astept sa ajung joia viitoare la eco sa vad ca totul e ok .
le: chiar nu vrea nimeni sa puna pozici pe picasa? ne mai cunoastem si noi...
Monica, fericita 18+
monna3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielarusu cum pot pune poze pe picasa? 20+ |
userul comun e: mart.apr2012@gmail.com
parola ti-o trimit imediat intr-un PM
Intri acolo, iti faci album nou cu numele tau si apoi pui poze. Daca vrei sa pui mai multe o sa trebuiasca sa aiba dimensiuni mai mici (max 800x600).
Monica, fericita 18+