Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Neata!
De 5 metri mi-am luat carpa. A mea era suficient de lata incat sa fac doua din ea, si sa cadorez una. Primul wrap, de control, l-am facut din ce aveam prin casa, ceva de 2.5 metri, si am inadit la mijloc. O vreme am functionat cu aia foarte bine, e ok si asa. Atentie daca va luati, sa nu fie prea moale tricotul, ca o sa atarne, fiind prea elastic.
Moona, testul s-a potrivit doar la 1 din 2 baieti. La ana nu ma pot pronunta, ca nu pot decide daca am ramas inainte sau dupa ce am implinit 33. oricum, e tricky sa decidem cand am ramas. presupune sa stim ziua conceptiei, sau ziua in care n-a mai venit CM ;)
Mirela85 bine ai venit! sa ai sarcina usoara, si lipsita de griji.
SuperMiha, ai avut noroc cu achizitiile alea. Nu oriunde in provincie e asa, la mama la Tulcea e cam totul scump si prost.
Oanace asteptare usoara, ma gandesc la tine. Usor sigur nu iti este...
oana_pdv se pare ca ai un bb cuminte, nu vrea sa te deranjeze... sau poate se pastreaza pentru mai tarziu :)
Muah!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin: dpn 21 Apr
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
R.Cata spune:
Neata!
[b]Sovietica[b], si eu m-as bucura de un asemenea cadou. Cat despre ceva mai ieftin....nu am habar. Iti pot recomanda siteul hiphip si sa vorbesti cu Cristina...poate iti da o manduca spre testarea, macar sa vezi cum este. Si poate iei doua...pt bb3 dar si pt unul din pici...sau mai faci cu schimbul cd obosesc ei de mers prin padure :-)). poate iti face vreo reducere.
Intreba cineva de miscat....nici eu nu l-am simtit inca pe bb. Sunt in 20 de sapt.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.201018+
dia_bi spune:
neatza fetelor ce faceti?eu beau o cafeluta apoi ma pregatesc sa plec in oras sa-mi caut botine ca deja e vreme urata si nu mai mergemar treb sa-mi caut si bluze ca nu ma mai incape nimic
eu cand stau mult in icioare simt presiune jos,cred ca e sarcina f jos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/titi143/titi143.jpg)
titi143 spune:
Buna dimineata fetelor.
Mirela bine ai venit. Sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 12+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
R.Cata, multumesc de pont! 2 nu voi lua, odata ca unu ar cara rucsacul cu necesarul si altul pe bb, si odata ca e imposibil la "competitorii" astia mici, sa aibe unu ceva, si celalalt nu.
Dia, succes la shopping, sa iti ramana si bani! :)
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara Iustin: dpn 21 Apr
dorinutza82 spune:
Neatza, burtici! Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare in continuare. Eu de citit va citesc zilnic, dar de scris e cam greu ca stau mai mult in pat din motive de sciatica crunta....
Am vazut ca vorbiti de pompe de san si wrap/sling. Eu am avut pompa manuala de la avent si am fost foarte multumita de ea. Am luat-o pentru ca nu aveam sfarcul format la sanul stang plus canale infundate si Stef era cam puturosel, nu se strofoca prea tare sa traga, asa ca a trebuit sa iau masuri cu pompa. De wrap nu se pune problema pt ca am probleme mari cu spatele si nu as putea sa-l folosesc, m-am descurcat cu bratele si carutul.
Acu eu stau in stress ca nush ce-o face strumful cel mic in burtica, l-am vazut la eco morfo de 12 sapt, dar de atunci pana peste 2 sapt cand mai merg e cam greu ca nu il simt.....as mai face un eco pt confortul psihic dar nush unde sa ma duc, ca dr mea m-ar fugari .
Deocamdata ajunge pentru acum, ca umplu o pagina intreaga... va pup si revin
Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 14+ cu
m1rela1985 spune:
Neata burticilor,cred ca ati baut cafelele toate deja,ma bucur sa vad ca nelinistile mele nu sunt absurde si ca si alte mamici gandesc la fel.Referitor la primele miscari ale fatului pe care le resimte mama sunt multe mamici care mai au unul sau doi bebei deja ,cred ca ne-ar putea ajuta spunandu-ne ,noua celor care suntem la prima sarcina cum a fost la sarcinile anterioare,nu de alta dar vad ca nu sunt singura care se panicheaza si care si/ar fi achiyitionat un ecograf numa sa vada in fiecare yi daca totul e ok.In rest vad ca burticile se plang de constipatii sau arsuri pe stomac,la mine functiona odata o gura de cafea tare pe stomacul gol dimineata acum din pacate nu prea mai functioneaya nimic,iar arsurile le tratam cu papa dis-de-dimineata eventual ceva paine prajita sa absoarba aciitatea sucului gastric.La mine functioneaza cat de cat.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chitosenia/chitosenia.jpg)
chitosenia spune:
Buna fetele mele,
Eu sunt asa de obosita.. sefa a zis ca daca acum mi-e rau la 9 luni nu ma mai dau jos din pat.... strengarul asta fata de Bu este total diferit ii fura lu mama toata energia... Bu intelesese ca mami e buna la procurat prajituri si el decat ii dadea idei
.
Supermami vreau sa te felicit pentru achizitiile facute la noi nu gasesesc niciodata nimic klumea vad ca in alte parti sunt mai adunati si isi respecta mai mult clientii.
Amy25 o decizie inteleapta kiwi/compot de prune la un moment dat functionau foarte bine pentru mine
Sovietica imi place mult ca ai luat initiativa si ti-ai facut singurica ...noi am avut un marsupiu in care Bu s-a distrat de minune si in care tasu l-a plimbat maxim sa se uite el dupa toate chestiile favorite: tabloul lui favorit... paturica cu pete ... chestii de Bu.
Oana_pdv iti impartasesc teama referitoare la lipsa miscarilor lui bebe eu simt ceva dar jur ca nu stiu dc e de la bebe sau sunt alte chestii ... jur ca mi-as cumpara un aparat din ala cu care sa ii ascult bataile inimii dar imi e frica ca vreodata sa nu-l pozitionez klumea si sa o iau razna.
Dorinutza si eu m-as duce mai des la doctor daca as putea ...acum pana il mai vad pe bebe o sa treaca 4 saptamani... enorm dupa standardele mele .
pupiki pentru fete si strengari
Mamica de Bu minunat si de strengar +16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amy25/amy25.jpg)
amy25 spune:
Am fost la ... Cred ca am
caci n-am rezistat unui fas albastru de nou-nascuti! Nici macar nu stiu ce e bebe...
Oricum in plus afara se incalzeste cand nasc eu...
Concluzia: cred ca ajunge la cumnata mea ca naste un baietel in decembrie!!!
Multumesc Bunului Dumnezeu!16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/emmaella/emmaella.jpg)
emmaella spune:
Buna fetelor.
Multumesc pentru primire.Noi am fost plecati de duminica pana acum la niste prieteni in Sibiu si am venit foarte obosita.Am o durere de cap ingrozitoare plus stresul ca fetita mea nu prea misca,stiu ca nu ar trebui sa fiu ingrijorata dar ne dorim copilul acesta de foarte mult timp ....Ma odihnesc putin si intru mai pe seara sa vad ce faceti ,timp am suficient, sunt in concediu de risc maternal si toata ziua mi-o petrec in casa ajutandu-l pe Andrei la teme si facand lucruri care nu ma solicita prea mult sau cel putin asta sr trebui sa fac.Va pup!
19+