Strengari de Martie- Aprilie 2012 - 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m1rela1985 spune:

bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!
sa ne dai datele tale sa te trecem in listuta (UM, DPN si ziua ta de nastere) si sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare

Monica, fericita 18+

Monica,multumesc ,nu ma prea pricep la navigatul pe forum si nici prescurtarile nu le prea inteleg asa ca am sa deduc ca UM este eventuala data a conceptiei care ar fi undeva intre 28 iulie si 1 august 2011 si Dpm banuiesc ca este terminul de nastere care ar fi undeva in 23 aprilie 2012 daca totul decurge normal,nu ma pot bucura inca de sarcina deoarece am pierdut una anul trecut in decembrie in 13 saptamani si la actuala am avut 3 episoade de sangerari,in ultimul timp e totul in regula insa ma panichez la orice durere,crampa,impunsatura si incerc sa imi dau seama de miscarile bebelusului pe care sincera sa fiu inca nu le/am simtit nici ca batai de muschi nici ca batai de fluturas.Sper catotul sa fie in ordine si sa ne ajute Dumneyeu pe toate sa depasim cu succes episodul sarcina si mai ales sa ne bucuram de minunea de a fi insarcinata.Va pup ,sunteti toate niste dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

Monna modul tau de calcul se potriveste la primul, dar poate e doar o coincidenta. as vrea sa cred in lucruri de genul asta, dar nu pot. ar fi tare sa fie adevarat atunci bb 2 ar fi o fetita , dar ramane de vazut k noi inca nu stim sper ca in 7 nov sa nu fie bb timid si sa ne arate.

Ralu, mami de Alex (25.11.2009) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mirela, bine ai venit! Sarcina usoara!

J.D., merci de info, ca nu gasisem care cand, ma informam eu acolo, dar era un amestec in capul meu cu toate felurile de carrier existente. Inca ma sperie alea pe care tre' sa le infasori singur :)

Greta, foarte tare avatarul tau cu 'bebe loading, please wait' :)

Niko, tu si in 1995 ai facut heparina?

15+

*MTHFR C677T Homozigot*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m1rela1985

bine ai venit! sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!
sa ne dai datele tale sa te trecem in listuta (UM, DPN si ziua ta de nastere) si sa scrii repede 10 mesaje sa scapi de moderare

Monica, fericita 18+

Monica,multumesc ,nu ma prea pricep la navigatul pe forum si nici prescurtarile nu le prea inteleg asa ca am sa deduc ca UM este eventuala data a conceptiei care ar fi undeva intre 28 iulie si 1 august 2011 si Dpm banuiesc ca este terminul de nastere care ar fi undeva in 23 aprilie 2012 daca totul decurge normal,nu ma pot bucura inca de sarcina deoarece am pierdut una anul trecut in decembrie in 13 saptamani si la actuala am avut 3 episoade de sangerari,in ultimul timp e totul in regula insa ma panichez la orice durere,crampa,impunsatura si incerc sa imi dau seama de miscarile bebelusului pe care sincera sa fiu inca nu le/am simtit nici ca batai de muschi nici ca batai de fluturas.Sper catotul sa fie in ordine si sa ne ajute Dumneyeu pe toate sa depasim cu succes episodul sarcina si mai ales sa ne bucuram de minunea de a fi insarcinata.Va pup ,sunteti toate niste dragute

um - data ultimei menstruatii, dpn - data probabila a nasterii
Doamne ajuta ca acum sa fie totul bine si sa duci sarcina pana la capat

ralutzy eu am facut calculul asta la mai multe prietene si a cam iesit la toate

Monica, fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

buna,
acum am reusit sa termin de citit ce ati scris
noi in weekend am fost plecati...raportez achizitii la super pret de la focsani la un magazin cu preturi f mici: geaca iarna pentru mine...cu burta bineinteles 25 ron, blugi gravida 25 ron, camasi neo de braila pentru sot 25 ron...bag de seama ca numai la bucuresti nu e criza..cu preturile pe care le gasim in magazine
de azi m-am trecut la program redus de 6h...si e taaaaaaaaare bine...desi nu am simtit din plin beneficiul programului pt ca eram obosita de la umblatura pentru adeverinte.
maine sper sa ma bucur mai mult de beneficiul acestui nou program.
miercuri am intalnire cu bebe la echo...poate aflam si noi sexul?!
sovietica, ma intereseaza si pe mine cati metri de material ai luat pentru wrap.
va puuuup...sarcini usoare

Miha, mamica fericita de Rares si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Dara, nu, la prima sarcina nu am facut heparina. Oricum, am inteles ca trombofilia se activeaza pe masura ce inaintezi in varsta. Ori, in 1995 aveam 23 de ani, acum voi implini 40.

Niko, mami de Alex(1995) si 13+ cu
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pdv spune:

Ce activitate intensa aici! Salutari noilor veniti!

Oanace multa tarie iti doresc, stiu cum e sa astepti un astfel de rezultat si cred ca nu realizezi stresul pana cand afli raspunsul! Ma surprinde ca te-a durut procedura, pe mine nu si nu mi s-a facut vreo anestezie. Ce-i drept am fost si f relaxata fiindca eram constienta ca altfel as fi putut face si drumul degeaba,, in plus eu am trecut printr-o nastere naturala: nimic nu ma mai sperie din punct de vedere al durerii !

Moona si Ralutziche vizavi de testul acela, fetita sau baiat mie la Andrei nu mi s-a potrivit1 Acum insa da! Nu stiu ce sa zic! Oricum un echo la mom potyrivit spune mai bine1 Si daca e baietel bucura-te ca micutul tau are un partener de joaca si batalii garantat! Plus ca spre deosebire de fete , fratii se ajuta mult mai mult intre ei la maturitate!

Moona cu o pompa de san as putea sa te ajut vorbind cu o prietena care saracutza 7 luni a trebuit sa se mulga fiindca baietelul ei nu vroia sa suga, mai mult nu a mai rezistat, fiindca e destul de obositoare procedura implica atat disconfortul alaptatului natural cat si cel al sterilizatului de biberoane, temp potrivita a laptelui, pandirea momentelor de foame etc... Insa pompa a fost super din cate stiu de la ea! Daca vrei o intreb du unde a luaqt-o si ce marca e!

Fetelor nu e cam curios ca bebelina mea inca nu misca la 20 sapt si 5 zile?? Miercuri sunt programata la echo.. A si inca ceva dr care imi urmareste sarcina se zvoneste ca s-a sinucis... Inca nu stiu sigur dar asa am auzit azi din 2 surse, eu am sa il sun totusi dupa echo sa ma vada si el vineri... sper sa fie doar zvonuri.

Oricum chiar nu am in gand sa mai fac vreo investigatie pana nasc!Echo morf 4d miercuri si gata! In travaliu as vrea sa verific daca e asezat cum trebuie si atat.Sper sa nu am surprize cu secretii ciudate care sa ma mai impinga la dr, mai ales ca e fetitza dar ce sa zic pana acum au iesit bine (am facut exam de secretie odata cu amnio) nu am curaj cu papanicolau sa nu se rupa vreo membrana, in rest ce sa imi mai verifc?? Ce sa zic sa ma fereasca Dzeu de evenimente neplacute fiindca la cate emotii am avut in sarcina asta nu stiu cum as mai putea duce si altele! Vreau doar sa ma bucur de ce mi se intampla si atat! Daca nu ar fi stresul cu nemiscatul bebelinei nici aceasta echo 4 d nu as mai face-o! Am eu sentimentul ca totul e ok! Cam naiva la cate se intampla azi dar nu-l pot ignora!

Va pup si sarcina cat mai usoara si frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

oana_pdv poti sa o intrebi ce marca e... eu acum sunt in faza de studii si dupa ce nasc voi vedea daca o sa iau sau nu, depinde doar de bebe . Te asteptam cu vesti bune de la eco
nikoniko multi inainte frumosi si plini de bucurii
Miha sa purtati sanatosi noile achizitii si sa iti priasca noul program de 6 ore . Te asteptam cu vesti bune miercuri

Monica, fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Pup toate fetele!

Am achizitionat aseara o punga de kiwi plus un borcan de compot de prune si a functionat. Dar trebuie sa ma pun la adapost... fac provizii
Voi cat de des l-ati simtit la inceput pe bebe? eu aproape ca nu l-am simtit ieri si imi pun intrebari.

J D unde in Focsani ai gasit hainute? as da si eu o fuguta... vreau o gecuta sau hainuta...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns istrategreta spune:

Buna burtici, ms Dara, pupici pe burtici si bebe sanatosi!

18+

Mami de print (Justin) si de viitoare printesa (speram).

Mergi la inceput