Mamici inimoase de Constanta (157)
Raspunsuri - Pagina 5
simonapro spune:
Seara buna!
La multi ani sanatosi si fericiti Bogdanel
Gabi: multumim de tratatie
Si noi am dat o raita prin Maritimo, am facut cumparaturi la Auchan, am ramas incantata, e mare si gasesti multe marci, nu am avut timp sa-l colind pe tot
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
LA MULTI ANI, din nou Bogdan.
Am fost si eu aseara in Marimtimo: am intrat direct in C&A, am cumparat copilului ce ii trebuia, m-am dus la fix, stiam ce vreau, dezamagita ca H&M inca nu este deschis(decshid pe 25 NOV), am intrat in Auchan- nu imi place, ma simt ca in Selgros/Metro- nu m-a fascinat deloc.Toata vizita mea in Maritimo a durat undeva in jur de 30 minute.
Mai calc in Maritimo porbabil peste 1-2 luni, cand toti gura casca sunt satui de plimbare si pot sa fac cumparaturile relaxata, ptr ca nu sunt adepta plimbarilor prin mall-uri fara a avea nevoie de ceva cumparaturi din respectivele magazine. Ma oboseste aglomeratia.
O saptamana frumoasa va doresc.
roxanaz spune:
neata ladies
la multi ani Bogdan!! toate cele bune sa ti se indeplineasca!!!
noi am fost la bucuresti - eu cu treaba, copiii cu vacanta
sper si eu sa ajung pe la mall.... peste vreo saptamana asa. si nu in week end - poate se mai linisteste primul val de curiosi.
va pup, sa aveti o zi frumoasa.
Dodo-pui spune:
Ct
Multumesc din suflet pentru urari si gandurile bune.
las cateva fotografii cu petrecerea de 9 ani.
...si eu mi-am propus sa merg in vizita la maritino...dar sa se plictiseasca lumea de plimbat ..pe la jumatatea lunii noiembrie...sper
Las si o cafa si ganduri bune ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
georgipuia spune:
Neata lumee...
Dodo sa-ti traiasca baietelul si sa iti aduca multe multe bucurii... Frumoasa petrecere
Mare eveniment cu Maritimo, nu? Am ajuns si noi pe la ora 20, dar era asa o invalmaseala si oricum nu aveam si bani de shoping... incat ne-am plimbat vreo 20 de minute, au primit copii cate un balon... si am plecat spre casa... chiar ca obositoare rau aglomeratia
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
roxanaz spune:
buna dimineata
aah, ce vreme frumoasa afara. pacat ca se intuneca acum asa devreme.
noi suntem ok... scoli, afara, pe unde mai putem.
o zi frumoasa va dorim!
lulu77 spune:
mneatza !
exact, ce vreme superba, si asa o sa fie toata saptamana, zic cei de la meteo.
exista vreun stangaci pe aici? Luca scrie (aproape toate) cifrele pe invers, adik in oglinda. le scrie frumos, corect dar in oglinda
e normal?
roxanaz spune:
haha. Patrick scrie cu dreapta si de abia acum incepe sa invete sa le scrie ca lumea, adica nu in oglinda. si literele le scrie la fel daca nu se gandeste la ele.
boticelina spune:
fi-mea e stangace si ea dar deocamdata nu a aratat vreun interes de a scrie cifre sau litere . Are in schimb tendinta (normala pt stangaci) de a incepe sa deseneze/lucreze de la dreapta la stanga.
eu incerc sa educ dar pe nesimtite, adica atunci cand ii citesc urmaresc cu degetul pe carte ca sa vada sensul de citire/scriere, cand ne uitam pe cartea cu cifre o pun sa treaca cu degetelul pe conturul cifrei in sens corect... Uneori face bine, uneori se lasa dusa de instincte si le ataca de jos sau din dreapta dar e prea devreme sa-i atrag atentia de fiecare data.
Pana atunci repetam care-i stanga si care-i dreapta, nu se incurca la astea in 90% din cazuri. Cand o imbrac ii zic baga mana dreapta, da piciorul stang sau cand mergem cu masina, uite o vaca in dreapta, o caprita in stanga... Sper ca daca le stie bine-bine pe astea chiar daca ii vine invers macar o sa urmeze instructiunile date verbal de educatoare/invatatoare fara sa fie confuza
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
happymumy spune:
Buna seara fetele!
Am inceput si noi din nou scoala, respectiv eu serviciul. Abia astept sa intru in prenatal .
Pina la urma am fost 4 zile la Bran, la Vila Bran, Ayla a fost super incintata, caci au o multime de activitati pentru copii.Eu mi-am facut de lucru in ultima seara, am cazut pe scari, noroc ca nu m-am lovit la burta, m-am lovit zdravan la picioare: genunchiul stang super julit si umflat si o entorsa la piciorul drept + niste coate julite.Asa ca joi, in drum spre casa, in loc sa ma opresc la ikeea sa iau patut ptr bebe, a trebuit sa ma opresc la Universitar sa vad ce-i cu mine.Oricum nu am decit cuvinte de lauda pentru personalul de acolo, pentru servici, pentru curatenie desavirsita.Am fost tratata super , cu toate ca nu cunosteam pe absolut nimeni.Ma bucur ca nu am asteptat sa ajung la Constanta . Pentru ca nu aveau ce sa imi faca la picior din cauza burticii, joi noapte am dormit cu varza pe picior la indemnul maica-mii, si spre marea mea mirare, vineri eram mult mai ok, puteam deja sa calc in picior si se mai desumflase. Asa ca vineri dupa-amiaza am plecat in Delta si ne-am intors duminica.
Am avut o saptamina tare plina!
La multi ani Bogdi! Sa=ti traiasca Gabi!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 24+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/