Mamici inimoase de Constanta (157)
Raspunsuri - Pagina 6
roxanaz spune:
neata
Ghiulten, ah, ce patanie. bine ca ti-ai revenit. poze???? n-ai mai pus de nu secol
cand intri in prenatal?
restu'???? la semnat condica cu voi, hai!
noi suntem bine, scolarul a inceput cu literele de luni... distractie mare. spre surprinderea mea se descurca binisor - mult mai bine decat la semnele plictisitoare. deci au fost si ele bune la ceva
o zi frumoasa va doresc!
Dodo-pui spune:
Ct...
se pare ca am auzit strigarea... desi mi-s sef bucatar eu ordon -eu execut
Noi ,Bogdan inca nu a inceput literele...azi au dictare ,ca si recapitulare la semnele grafice...in rest e bine ca intra si el si doamna in ritm.Presupun ca de luni incept..presupun...
Stangaci e si Bogdi si inca cativa copii din clasa ...iar doamna a raspuns la intrebarea pusa de Lulu ca-i normal ca la inceput sa scrie in oglinda.
Happy multam frumos...numai bine si voua!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
simonapro spune:
Neata!
Noi cu cele zilnice, munca, casa, copii.
Sebi s-a adaptat bine la noua scoala si cu invatatoarea si cu colegii, mi-a spus ca spera sa nu-l mai mut iar
Eu mai o saptamana si plec la Bucuresti, ma duc la consult oftamologic, daca decurge bine, o sa fac o interventie cu laser la ochi, sper sa fie bine.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Leditia spune:
Neatza si de la noi..
Noi suntem pe acasa,cu treburi,muci,secretii si toate cele din aceasta gama :(..Nu mai stiu ce sa-i mai fac ca m-am saturat..
Pe mine ma dor articulatiile si oasele de mor..si nu functioneaza nici o crema..
Nu am fost la Maritimo si nici nu ajung curand :))).
Va pup si va doresc o zi superba..fug,ca avem comisie.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.
lulu77 spune:
mneatza,
sunt in zona, dar fara chef de nimik, la munca totul este ...mai mult decat negru...asteptam liste...restructurari de peste 30% din personal.
lulu77 spune:
Unde gasesc eu tenesi pe vremea asta? ptr la gradinitza vreau, deci fara fitze si pretentii
Dorally?
roxanaz spune:
neata
Alina, eu luam tenisi de gradi de la standul acela de pe culoar de la carrefour, langa pet shop. 30-35 de lei, de panza, cu arici.
ce bine ca e joi . trec asa greu zilele astea... am inceput deja sa fac AMR pana la vacanta de iarna
o zi frumoasa sa aveti!
georgipuia spune:
Nasol Lulu... supernasol... avem si noi un var acolo la voi, sper din suflet sa aiba bafta
Neata fetele... eu sunt mai mult pe teren decat la birou in ultima vreme, dar promit ca de saptamana viitoare ma linistesc...
Mony cred ca face laringita... am inceput sa-i dau cu bioparox in gatut... Teo a scapat momentan de muculeti... in rest... toate cum le stiti... ma bucur ca ati revenit ca saptamana trecuta ma plictiseam singurica pe acilea...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Unde gasesc eu tenesi pe vremea asta? ptr la gradinitza vreau, deci fara fitze si pretentii Dorally? |
La Furnicuta, vis-a-vis de OMV-ul nostru , au tenesi f simpatici, print de camuflaj, cu 2 arici, la 12 lei. Au si ghetute de baieti frumusele tare, pana in 40 de lei, merg brici pt joaca in parc. Chiar am vazut ca sunt mai faine incaltarile de baieti decat cele de fetite...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
roxanaz spune:
Boti, de unde ziceai tu ca ai iei setul ala de hamsteri echivalent cu zuzupetii? la subiectul despre cadourile de craciun.