Mamici inimoase de Constanta (157)
Raspunsuri - Pagina 11
georgipuia spune:
Vazusem si eu oferta asta si m-am gandit daca la asta s-o fi referind pisoi... nu ca mi-as permite, dar pentru cine doreste sa achizitioneze la copil, mai bine-l ia la oferta...
Doamne, nu mai trece vremea asta odata... vreau sa plec acasa ... ma simt asa obosita si cand stiu cat am de alergat imi vine sa plec mai devreme de la munca sa ma incadrez mai bine in timpi...
V-am pupat fetelor si ne auzim maine!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
roxanaz spune:
neata doamnelor
Simona mult succes la operatie azi!
Patrick azi are dictare hihihi abia astept sa vad cum se descurca.
o zi frumoasa va doresc.
Cornelia spune:
Simona, iti tinem pumnii azi!
Rox, succes lui Patrick!
Happy, nu am reusit nici sa sun sa ma interesez. Oricum daca zici ca deocamdata de tine in cursul saptamanii, nici o sansa s ao pot duce. I-ar prinde bine, mai ales ca ii place matematica, zic eu ca o si duce capul, iar la clasa nu ating totusi genul de probleme pentru care ai nevoie de o sclipire si eu nu am timp absolut deloc sa lucrez cu ea suplimentar.
Mai nou, vrea sa mearga la volei. Si aici as vrea sa o duc, dar iar nu gasesc solutii.
Am inceput si eu cursa pentru "inscrierea" lui Stefan in cls. I si sunt cam speriata, cu toate ca ma bateam cu pumnul in piept ca nu mai mai dau de ceasul mortii cu alegerea invatatoarei.
georgipuia spune:
Neata doamnelor...
Cornelia... oricat am vrea sa ne stapanim anumite emotii, ele ies singure la iveala... Tin pumnii sa gasesti cea mai buna rezolvare!
Cine dorea vopsea florescenta pt tavane? Vladis?
diana2242 spune:
Buna ziua si bine v-am regasit.Am cam lipsit dar nu am avut timp de calculator deloc,acum cautam discutii legate de gradinitele din Cta si nu am gasit asa ca intru sa va cer pareri.As vrea sa il inscriu pe Rares la casuta de turta dulce este in curtea scolii 29 sau f aproape.Adica in spatele blocului nostru dar problema este trebuie sa cunosc pe cineva acolo sa pot intra?nu ma pot duce direct la directoare cu un plic?si aici iarasi am auzit mai multe variante cea corecta cica trebuie sa astept inscrierile si sa il inscriu si sa inceapa din septembrie, cealalta varianta cica sa incerc sa il inscriu mai devreme si sa inceapa gradi de prin aprilie mai ca este mai sigur de un loc in luna aprilie decat in septembrie cand este super aglomerat.Voi ce ziceti?
Simo iti tin pumnii astazi.
Georgi voi ce mai faceti?
Eu ma gandeam la Vladis poate stie mai bine chestia cu gradinitele din tomis nord poate imi spui si mie ce ma asteapta Angi.
Pupici tuturor.
roxanaz spune:
Diana, daca e gradi asa aproape de tine du-te intr-o zi cu un buchet de flori la directoare si vezi ce si cum. vezi si clase, si aranjament, tot. daca e in spatele blocului, la ce iti trebuie plic??? ca sunteti in circumscriptie si deci pe liste. eu asa am fost, cu Patrick cu tot, la ambele gradinite frecventate. vezi si daca se poate sa il primeasca din aprilie, si ce educatoare sunt, si tot asa.
Cornelia, merci.
lulu77 spune:
helaauuuu,
diana, si eu zic la fel DE CE PLIC?
eu cred ca rezolvi f usor daca mergi din timp. succes.
DIANA, eu tot te strig...ce face Daria? sunteti bine ?
Cornelia tin pumnii sa gasesti ce iti doresti ptr Stefan.
vladis spune:
georgi, nu eram io sigur cu fosforescenta, nu mai vreau sa aud inca ceva vreme de zugraveala
cornelia, deja ai demarat actiunea "scoala"?!? imi dai si mie emotii... inca nu vreau sa ma gandesc, savurez ultimul an de gradi, poate din martie incolo ma mobilizez; oricum mi-e groaza sa nu-mi iau vreo teapa, sa ma duc la pomul laudat si realitatea sa fie alta, ca asa patiram si la gradi, bine ca s-a schimbat situatia macar acu' la pregatitoare.
diana, vlad nu e la gradi de care zici tu, dar pt inscriere am procedat exact cum te-a sfatuit rox, deci mergi initial cu un buchet de flori si apoi de orientezi in functie de feed-back
simo
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Nu erai tu? memoria asta a mea... oare cine era?
Diana, noi suntem bine... cat se poate de bine in conditiile date... Subscriu si eu la parerea fetelor...
Cornelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladis cornelia, deja ai demarat actiunea "scoala"?!? imi dai si mie emotii... inca nu vreau sa ma gandesc, savurez ultimul an de gradi, poate din martie incolo ma mobilizez; oricum mi-e groaza sa nu-mi iau vreo teapa, sa ma duc la pomul laudat si realitatea sa fie alta, ca asa patiram si la gradi, bine ca s-a schimbat situatia macar acu' la pregatitoare. |
Spre surprinderea mea, listele dau deja pe afara .