Mamici inimoase de Constanta (157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei Mihaele, Gabriele, Mihai si Gabrieli! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si realizari!

Angi la ccs1 la gimnastica ritmica nu se plateste nimic, despre programul incepatorilor nu stiu nik, stiu doar ca Alex are antrenament de 4 ori pe saptamana o zi 2 ore, o zi 1 si 1/2.

va doresc o seara linistita si distractie placuta!

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Neata!

Ce-i cu linistea asta, ati petrecut prea mult ieri

Eu de maine plec la Bucuresti, daca reusesc sa fac interventia la ochi, o perioada nu o sa mai pot sta la calculator, sper sa fie bine.

Vroiam sa va rog daca doriti sa faceti un copil fericit din parohia Glodeanu, de Craciun, va invit aici sa vedeti cu cine puteti lua legatura: https://www.facebook.com/#!/pages/Copiii-din-Glodeanu-Buz%C4%83u/174418775939258

sa aveti o zi frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Simona drum bun si sa fie cat mai bine si asa cum iti doresti.Sa imbratisezi fetele si din partea mea

Las

Multumesc tuturor pentru urari si va doresc ce-mi doriti!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Simona, mult succes la operatie, sunt sigura ca va fi totul ok. e pentru un defect de miopie/hipermetropie sau sunt alte probleme la mijloc?

Mergi la inceput

Multumesc mult, sa dea Dumnezeu!

Roxana: este pentru corectia de miopie, sper sa fie posibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna ziua!
Ce fac fetele? Simo ai emotii?
Eu casc in prostie si am o groaza de treaba.. am servit pranzul si m-a luat cu "boala porcului" Saptamana asta avem un program urat de tot... ajungem dupa 20 acasa in fiecare seara...

Dodo si restul sarbatoritilor de ieri cum v-ati distrat? Multumim de cafea!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a, atunci sunt sigura ca va fi totul ok. se face deja de ceva timp in multe clinici din tara si a cam devenit de rutina. mai ales daca ai dioptrii mai mari de 3 va fi totul snur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

helllau,

noi l-am serbat pe Luca Gabriel la restaurant(asa a fost cerinta sarbatoritului ), si la gradinitza a petrecut cu colegii.

in rest, toate bune si frumoase(adik sunt sanatosi).

simo, drum bun si tin pumnii.

DIANA, unde esti? ce face gaza mica ?

Mergi la inceput

Georgi:inca nu mi-e frica ca nu am avut timp sa ma gandesc, am fost asa de agitata zilele astea, tot ma lupt sa fac ceva cu munca asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

simo, mult succes la bucuresti, sa te intorci sanatoasa

happy, perfect de acord cu tine ref carti, "piticii" tai sunt si ai mei sa te relaxezi cu o carte in mana, mmmmm.... ce bine suna! insa a trebuit sa ma adaptez din mers la costuri si la tehnica.

pisoi, multumesc de pontul cu kindle, nu prea stiu exact cu ce se mananca, dar trebuie sa aprofundez, miru cred ca ar fi incantata, daca ne hotaram pt achizitie te iau consilier asa www.groupon.ro/deals/national/e-Book-Amazon-Kindle-WI-FI/1496873" target="_blank"> ceva ar fi bun ca si caracteristici?

cami, multumesc de info

soriti-va azi, cica de maine cam vine baba iarna!

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput