Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Ramona,lactatia nu se opreste asa usor si repede,cam vreo 2-3 ani ai lapte in sini,uite eu si acuma am! deja e sarat,nu mai e dulce dar este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Salutare si de la noi!

Aseara a fost premiera-am iesit cu niste prietene la suc, 2 ore, de la 9 seara la 11. Ma durea gatul groaznic, dar tot am mers. E prima data cand ies si fara V si fara V mare. Si acum abia m-am intors de la cafea, in aceeasi formula. Sunt prietene de la Cj, si am zis sa profitam de ocazie.
Va pup, duminica faina!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

si nu e "ingrozitor" de bine sa te rasfeti singura

cu gatul e nasol tare, o vad pe pielea mea...tu ce ai luat pt gat?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Ramona,lactatia nu se opreste asa usor si repede,cam vreo 2-3 ani ai lapte in sini,uite eu si acuma am! deja e sarat,nu mai e dulce dar este

eu am incercat sa ma mulg si nu mai iese nimic

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

multumim ca va ganditi la noi
Multa sanatate tuturor delfinasilor
Cris...usor usor de mai relaxezi si tu. Bravoooo

Iuliana mami fericita de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am refacut si eu prajitura cu mere....yami yami ce buna e

As vrea sa-l intarc pe David dar nu stiu cum...e inebunit dupa tzitzi cum ii zice el...daca nu vreau sa-i dau se tine dupa mine prin casa pana ii dau...plange ma trage de bluza pana ii dau cred ca o sa iau o cutie de LP sa-i dau macar seara cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Bambo, daca gasesti o metoda de intarcat sa-mi zici si mie ca vad ca David cu A. parca-s frati cand e vb de tzitzi eu l-as intarca dar cum il adorm?! Daca acum de-abia adoarme, pai fara tzitzi habar n-am...

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Aaaaa, si eu ii dau lapte cu cereale seara de regula ...in ideea ca e satul si nu mai suge noaptea...dar ti-ai gasit, n-are nicio treaba

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Palomina si Antonia pana s/o intarc doar la tzatza adormea si imi era frica ca nu am sa pot s/o adorm dar spre surprinderea mea a inceput sa adoarma singura langa mine...deci curaj...bine eu am dus/o 5zile la mama cand am intarcat/o

Ludmila,Oana nici la mine daca strang nu iese nimic dar eu am intrerupt brusc alaptarea si am luat pastile

Cris bv pt iesiri...la cat mai multe...sper sa te faci bine repede

Baby offf mititelul...pupam urechiusele sa treaca

Si noi am avut o noapte grea cu foieli si plansete de la 2la 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, ti-am trimis un mesaj pe FB. L-ai vazut???

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, data trecuta pt gat am luat homeovox, oscilo, nurofen, tusilend. Nu mi-a trecut, au inceput sa ma doara rau urechile, a inceput tusea. Am luat si erdomed pt tuse. Apoi am trecut pe antibiotic.Apoi am facut diaree (poate de l;a vreun medicament). Asa ca m-am enervat si nu am mai luat nimic. In cateva zile a trecut raceala. Dar acum a revenit. Iau oscilo si nurofen, iar acum imi prepar un Martini, sa ard tot in gat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput