Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ilinca79 Oana, numai 5 dintisori are Matei? Eu parca imi amintesc de el cand ati fost la Cj ca avea mai multi...Rodi parca a mai disparut de pe forum atata doar cand a fost in Ro. Nu ne-ai povestit cum v-ati distrat aseara ![]() |
sunt ametita rau
desi am dormit bine pana la ora 9 revin si cu impresii de aseara...a fost SUPER!!!
musai sa repetam
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
baby78 spune:
Raportez si eu copil bolnav.....Doar ce am citit acum 2 zile pe aici de otita facuta de la muci si...ne-am pricopsit si noi...Sotul meu a plecat vineri la un curs si...strumful a inceput cu plansete si se tinea de urechi...Nu vroia decat in brate cu urechea lipita de mine....A facut si temperatura 38.5.....Noaptea s-a trezit din ora in ora cu plansete si urlete....A fost groaznic...Noroc ca am chemat-o pe mama sa mai stea cu el ca nu as fi rezistat....La 18.30 am ajuns la pesiatru si mi-a confirmat diagnosticul...otita! Plus ca are si ceva depuneri pe amigdale si am ajuns pe antibiotic sumamed...plus vibrocil si otocalm......Acum l-am culcat si l-am transferat la el in patut...Sper ca va fi o noapte linistita
PS A mea soacra avea chef de socializari...de vizite (sa merg eu cu copilul sa il vada)...si ma suna pe la ora 11 cand al meu copil era in urlete de durere. Normal ca nu i-am raspuns si nici nu am sunat-o...Numai de ea si de "sfaturile" ei nu aveam chef.....
Aaaaa..si tembelul de pediatru i-a"belit" putza copilului .....Eu i-am aratat ca are ceva acolo...ceva ce seamana a lipom si mi-a spus ca este mizeria care nu poate iesi pentru ca nu se decaloteaza .....Cand a tras o data de putza lui am tipat la el si i-am spus ca nu e zdravan...Copilul acum e cu durere in gat, la ureche...si ii mai trebuie si usturime la putza??????
I-am spus ca vom veni cand va fi sanatos sa reluam procedura nu acum cand e in suferinta ii mai creez si eu alta....Oricum mi-a explicat ca daca nu face asta va ajunge la operatie cu anestezie generala.....Paula parca spunea ca strumfului i s-a decalotat fara sa ii faca nimic si eu speram ca asa va fi si la noi, dar...m-am inselat.....Mai bine il chinui o data si scapa cu cateva zile de usturime decat sa ajung la operatie
Iuliana mami fericita de minune
Tudor
crissy77 spune:
Neata la amiaza,
Ma plangeam cu ceva vreme in urma ca nu mai primesc notificarile de la picasa... Ei, azi am intrat in contul meu de email de pe google
. 250 mesaje necitite
Beatrice e tot cu muci si tuse sacaitoare mai ales dimineata, cand se trezeste. Peste zi nu prea tuseste. Nu i-am dat antibioticul
, motiv de
cu consortul. Puiuca e vesela, cu chef de joaca, nu a facut febra, doar ca au sacait-o mucii si tusea. Elise e refacuta aproape in totalitate, se vede diferenta intre copil mic bolnav si copil mare bolnav.
Sanatate la bolnaviori. baby, 
pupam urechiusa lui T, durerile astea sunt crunte... Eu ii mai tineam Elisei ceva cald pe urechiusa, nu stiu daca dr. recomanda dar ii mai atenua din durere (o soseta umpluta cu sare grunjoasa si incalzita putin la cuptor).
Fetele, copilasii vostri digera maslinele? Eu le gasesc intregi in scutec![]()
ooanaaaa, am facut placinta cu branza. DELICIOASA
, ramane pe lista favoritelor reteta.
baby78 spune:
citat din mesajul lui crissy77 Neata la amiaza,Ma plangeam cu ceva vreme in urma ca nu mai primesc notificarile de la picasa... Ei, azi am intrat in contul meu de email de pe google ![]() . 250 mesaje necitite![]() Beatrice e tot cu muci si tuse sacaitoare mai ales dimineata, cand se trezeste. Peste zi nu prea tuseste. Nu i-am dat antibioticul cu consortul. Puiuca e vesela, cu chef de joaca, nu a facut febra, doar ca au sacait-o mucii si tusea. Elise e refacuta aproape in totalitate, se vede diferenta intre copil mic bolnav si copil mare bolnav.Sanatate la bolnaviori. baby, ![]() pupam urechiusa lui T, durerile astea sunt crunte... Eu ii mai tineam Elisei ceva cald pe urechiusa, nu stiu daca dr. recomanda dar ii mai atenua din durere (o soseta umpluta cu sare grunjoasa si incalzita putin la cuptor).Fetele, copilasii vostri digera maslinele? Eu le gasesc intregi in scutec ooanaaaa, am facut placinta cu branza. DELICIOASA , ramane pe lista favoritelor reteta.![]() Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |

Multumesc de sfat. Am observat si eu ca Tudor imi ia mana si mi-o pune pe urechea lui iar cand vreau sa o iau plange...Banuiesc ca ii mai atenueaza durerea daca se incalzeste acolo.....
pentru Bea sa se faca bine si ai grija sa ii pui mereu in nas ser sau ceva de desfundat nasul caci noi asa am dat in otita,....de la nas infundatIar legat de masline si eu le gasesc intregi...Chiar prima oara m-am speriat ca nu stiam ce e acolo negru...

Sanatate multa printeselor

Iuliana mami fericita de minune
Tudor
rodyka spune:
Žneatza buna din ploaie cu tunete si fulgere 
va invit la o
maareee si gogosi calde 
am avut o noapte de cosmar, Isa a inceput sa planga in hohote pe la 1 noaptea, am vazut ca mama n-o poate linisti asa ca am luat-o in pat cu noi, drept pentru care acum is teapana de partea stanga, nu m-am putut misca deloc ca a dormit cu capul pe bratul meu, lipita cu spatele de burta mea si cu o manuta de-a ei data peste cap sa ma poata cuprinde
. de la 1.30 la 4.30 am avut program de plans tare rau, eu sunt ragusita de la cat am cantat, am spus povesti, am latrat si am mieunat fara oprire. nu stiu ce-a necajit-o asa, dinti nu cred ca fie (noi tot la 6 suntem de cateva luni), poate a deranjat-o burtica... nici nu am incercat sa-i dau vreun siropel ca n-as fi putut, era atat de agitata ca nu vroia nimic, nici sticluta ei cu lapte d-apoi vreo doftorie
...
inca is in urma, la pag 10 din cap trecut... pana ajung la zi e luni si iar intru in prelungiri
. dar sigur mai revin azi. pupici la bolnaviori daca sunt, deocamdata m-am prins ca tre sa trimit la baby si crissy pentru puiutii lor 

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crissy77 spune:
baby, curatam nasucul de cate ori este nevoie. Am avut noroc ca au fost muci curgatori, f rar am bagat si aspiratorul.
David, Vic cum se mai simt?
bambo, asa am zis si eu de Elise, m-am mirat ca a mers la camin 5 saptamani consecutive, nu s-a intamplat asa ceva in 3 ani de cand e scolarizata
(de obicei mergea o saptamana-doua si o luna statea acasa sa se repare). Tu prin ce zona stai?
ooana spune:
no' ca ma doare gatul rau de tot so am inceput sa vorbesc mai ragusit
nu stiu cum am reusit ...dar am luat deja un "rest" de Eurespal ramas de la Matei
si mi-am facut un ceai alb cu miere si lamaie
vineri seara la ora 21 am avut rezervarea la restaurant...am papat aperitiv vinete cu paine prajita si ciuperci cu cascaval
apoi cate o salata mare cu piept de pui si cartofi prajiti
siiiii....clatite cu inghetata, ciocolata, branza de vaci si sos de vanilie sau pireu de castane si sos de vanilie si frisca 
am ras de toate prostiile pamantului si am povestit multe multe...cate putin si despre copii dar va pot spune ca nu am exagerat, cu povestile despre copii evident
ca in rest cu mancarea a fost dezmat total
am ajuns acasa dupa ora 1 noaptea...si neaparat mai iesim ca a fost atat de bine 
a si sa nu uit la masa de langa noi era si Ionut Iftimoaie
sambata am fost la Ramo la o pizza asa ca sa nu ne dezobisnuim de atata mancat ![]()
| citat din mesajul lui baby78 Paula parca spunea ca strumfului i s-a decalotat fara sa ii faca nimic si eu speram ca asa va fi si la noi, dar...m-am inselat..... Iuliana mami fericita de minune Tudor |
si noi acum la infectia urinara am avut eu o senzatie ca ar fi de la faptul ca nu se decaloteaza si m-am dus la medic...supriza mare mare nu avem fimoza!!!

dar mi-a zis sa mai decalotam la baie nu cumva sa avem peste catva timp ca s-a lipit la loc

Rody ce noapte, offf, offff
| citat din mesajul lui crissy77 ooanaaaa, am facut placinta cu branza. DELICIOASA , ramane pe lista favoritelor reteta.![]() Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
ai vazut ca pe acelsi blog e si varianta cu mere, musai sa incerc
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rubia spune:
Oau abia am ajuns la zi cu cititul,ati scris nu gluma,sapt asta am fost superocupata.
Deci ludmila si goldstuck bine ati venit .
Paula ma bucur ca ai luat totul cu calm si ati fost si pt o alta parere,de cate ori nu se inseala doctorii??
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ,probabil ca-s prea odihnita
fii-mea a dormit toata noaptea legat ,fara nici o trezire de la 21.00 la 08.15(i-am dat LP la 06.30 prin somn ca atunci m-am trezit eu s-o verific)
. Nu stiam ce are de nu se trezeste.Noi avem 12 dinti iesiti,plus inca 4 pe drum
.
Aha si maine mergem la meci pe National Arena.
Off-topic:Lauri_ca cica se face loc de joaca pt copii langa bloc la noi,unde erau garajele(asa mi-a zis o vecina)...sper sa fie si adevarat.

O sa fiu mai activa de acum ca parca m-am cam eliberat de treburi,plus ca sunt si la zi cu cititul.
adrianaBuc spune:
of of, baby, sanatate multa la pui!
bumble, uneori ma simt coplesita, mai ales ca al meu barbat vine tot tarziu de la munca. Am noroc ca am gasit bona buna, dar tot nu e suficient, vine 5 ore/zi, dar in orele alea mai si gatesc, fac curat, spal, fac cumparaturi, alerg pe la fisc... una peste alta nu prea mai ramane mult timp de munca, ce sa mai zic de odihna. Incerc sa ma descurc cum pot.
rodi, nasol cu noptile agitate. Poate pe la 3 ani scapam de ele. ![]()
Cu maslinele nu stiu, ca Rebeca le scuipa; in schimb, coaja de la struguri e prezenta in kk intreaga.
Am primit un pui de tara si am ficatel. O sa il fierb pentru Rebe sa vad daca mananca. pupici
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
24+
cu 
bamboletta spune:
Neata
Am avut si noi o noapte plina de tipete si maraieli
de la 3 a supt din ora in ora m-am tampit,trebuia sa-l tin si de mana daca ma intorceam cu spatele incepeau maraielile
...mama lor de dinti abia astept sa iasa toti.
Rodyka- offf ce noapte ati avut si voi..poate se pregatesc sa iasa alti dintisori....multumim de bunatati yami
Crissy-poate sau mai calit si ele dupa atatia ani de gradi
,stau in Alexandru veniti in Iasi ? poate asa ne mai vedem si noi fetele din Iasi
,multa sanatate
Oana- sa va fie de bine iesirea...la cat mai multe
va invidiez

Baby-
sa treaca repede urechiusa...saracutul e tare dureroasa otita...a zis bine crissy cu saculetul de sare...si picaturile cand i le pui in ureche sa fie caldute....multa sanatate
sa aveti o duminica frumoasa
in Iasi e frig si sta sa ploua