Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
Denisa, sa nu arunci cu rosii, dar sa stii ca uneori la fundulet e mai bine sa speli doar cu apa, pentru ca sapunul schimba ph-ul pielii...eu cel putin asa stiu...si asta valabil si pentru noi.
eu il spal pe ANdrei si si..adica cateodata doar cu apa, cateodata si cu sapun. si noi nu am avut nici o problema (in afara de candida, dar facuta din alte cauze)
cand andrei a avut candida, pana sa ne dam seama de la ce este iritatia, pediatra a zis sa il spal doar cu apa sau cu apa cu bicarbonat, ca sa se faca mediul mai acid si sa dispara iritatia...
si cand era mic, asta era regula...spalat la fundulet cu apa si dat cu crema de galbenele...
si apa simpla face de o mie de ori mai bine decat servetelele...nu da cu rosii, asta e parerea mea 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
bumblebee spune:
Denisa, si eu ca Racusoru. 
Eu nu sunt pt igiena prea multa, toti detergentii sunt agresivi cu pielea, plus ca o oarecare doza de microbi este benefica.. nu inseamna sa ne spalam, de fapt spalatul asta des sta la baza multor sensibilitati, elergii
.
rodyka spune:
seara buna de la noi, cred ca am o saptamana de absenta
, am ramas pe la pag 17 din cap 12. cateva zile nu am avut net, dar oricum nici nu m-am apropiat de laptop! am ajuns acasa ceva mai devreme, am avut vreme de o baie calda cu gel de ciocolata
pana veneau fetele din parc, apoi am cam iesit la plimbare si bine am facut, azi a venit toamna asa cum o stiam, cu 16º dimineata si cu nori multi si ploaie marunta
. o sa citesc din urma si o sa revin azi si maine, va pup cu drag pe toate 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
PAULA-
| Citat: |
| Rody, sa stii ca imi lipsesti...munca asta nu te mai lasa deloc sa stai si cu noi |
si voi mi-ati lipsit tare mult, parca am plecat in alta dimensiune

bine ai venit in casuta noastra, goldstük, si felicitari pentru

deci paula, ilinca, ramona, michelle is puse pe fapte mari
, bravoooCRISSTEO-
| Fetele cu mai mult de una bucata copil acasa, cum fac eu sa deseneze Teo fara sa-l calareasca Albert? L-am pus pe teo la masuta lui si pe albert in scaunul de masa, le-am dat foi si creioane, ei bine, nu e bine. Albert vrea exact ce culaore are Teo, ce carte are Teo, nimic altceva. Nu stiu cum sa fac cu ei, a prins si teo gustul desenatului si pictatului anul asta si acu nu-l lasa fratesu. |
la noi poate e mai simplu ca e Maria mai mare si intelegatoare, asa ca deseneaza amandoua pe aceeasi carte/foaie, eventual le schimba dupa cum are Isa chef. otilia, picturi cu creioane cerate am avut si noi pe pereti. cam pe toti
bumble, noi avem creioane de toate felurile, si cerate, si carioci lavabile (astea imi plac ca se sterg si cu servetele umede de pe maini si de pe mobila)
bun, mai am un capitol de recuperat, dam o fuga la cumparaturi pentru nepotele si poate mai deseara revin
un
mare pentru crispro, sper ca esti mai bine acum
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ludmila_p85 spune:
Buna seara delfinariu!!! De 2 zile am obseervat ca Vladut face pishu foarte des, cam o data 15 minute,azi a stat fara pampers ca sa numar si a facut azi cam 14 ori pe zi! mi se pare cam mlt cu toate ca in casa e cald,peste 23,si il imbrac cu pantaloni ca se tavaleste pe podea!!! oricum ma gindesc ca are ceva!!! raceala posibil
ooana spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Denisa, si eu ca Racusoru. ![]() Eu nu sunt pt igiena prea multa, toti detergentii sunt agresivi cu pielea, plus ca o oarecare doza de microbi este benefica.. nu inseamna sa ne spalam, de fapt spalatul asta des sta la baza multor sensibilitati, elergii .Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Denisa si eu tot la fel...apa simpla!
Crispro voi imediat terminati cu dintii...18 nu imi vine sa cred ca noua abia ne ies coltii la no.9

Rody cred ca nu ai mai lipsit niciodata atat
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Piticul e bine, sper ca la noapte sa nu mai faca febra.![]()
Sotul e la nunta, imi pare rau ca nu am putut merge si eu, cununa 2 prieteni dragi, plus ca si mirii ne sunt f dragi.
Liuda, de 14 ori nu cred ca e mult. Vezica lor e mica, inca nu e ca a unui adult, care 'stocheaza' urina, se duce la wc
. Evident, depinde si de cate lichide bea.
Eu cred ca merg la fel de des la baie intr-o zi
beau mai bine de 2l de apa.
Oana, ati botezat? Tot ma tin sa va urez toate cele bune pt viitorul finut si pt viitorii nani
. 
Adriana, cum te mai simti? Ca tu muncesti atat de mult, o ai si pe RB-BB care te tine in priza. 
Rody, 

!
ilinca79 spune:
Ne-am intors si noi acasa de la petrecere, a fost un tambalau
...opt copii intr-un apartament, dintre care Victor cel mai mic
La un moment dat toti suflau in fluierele alea tipice petrecerilor, de-ti tiuiau urechile
Piticotul meu a ajuns acasa super extenuat, asa ca doarme dus acum.
Rodi bine ai revenit 
Denisa si eu zic ca mai bine apa chioara decat servetelele pline de chimicale...eu dupa pishu il spal doar cu apa, dar la kk folosesc sapun ca altfel mi se pare ca nu dispare mirosul 
Oana, numai 5 dintisori are Matei? Eu parca imi amintesc de el cand ati fost la Cj ca avea mai multi...Rodi parca a mai disparut de pe forum atata doar cand a fost in Ro. Nu ne-ai povestit cum v-ati distrat aseara 
Bumble ma bucur ca e mai bine V. Sper ca si tu. Tin pumnii sa treaca noaptea cu bine! 
Ma bag si eu in pat ca m-a molesit vremea asta. NB!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
bamboletta spune:
Salutare delfinariu 
Incep sa imi revin la normal...am avut o perioada grea cu stres...bine ca a trecut
Astazi m-am si vopsit si ma simt mai bine 
Avem 2 premolari noi (inca nu au iesit de tot abia au spart gingia)....mai nou delfinasul David tipa cat il tine gura
si ai vostri tipa?
Denisa- si eu il spal cu sapun dupa kk...altfel mi se pare ca tot mai miroase
Rodyka- ne era tare dor de tine
cum merge serviciul...totul ok?
Crispo- inca 2 maselute si ati scapat
poate se linisteste Vladut si doarme noaptea
Paula- esti o super mami 
Eladeea- a venit ? sau e cu ochi? ![]()
Merg sa ma uit la X factor 
n buna 
bamboletta spune:
Uitasem...multa sanatate bolnaviorilor
si David are muci...nu tuseste nu are febra...ii dau imunorezistan...Antonia e ok nu a mai racit la gradi...sa nu cobesc...da doamne sa nu mai raceasca asa des.

si