Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

poate va mirati ca scriu la ora asta. sa va zic,am adormit pe la 11 si m-am trezit sa pregatesc apa in termos pt bibe la 6,laptele masurat in sticla,ca urasc sa se trezeasca si sa urle alea 3-4 minute ca nu au rabdare sa le masor toate,asa le amestec si gata. si mi s-a facut foame,si am bagat o painica de casa cu vinete,da la ora asta,si acum mai stau un pic sa se digere ca altfel imi va fi rau dimineata de la ceapa...dusa sunt si eu!
noah si tot citesc blogul cristelei si ste-ul ligiei,mi se par femei echilibrate si hotarate spre un stil de viata megasanatos.
Ilinca apropo de lapte,eu am mai citit si mai demult pe tema asta,vroiam sa le dau de capra,cam la fel de multe proteine grele contine,cazeina etc....
in fine,eu am hotarat dupa documentari multiple,sa le dau lapte de migdale,soia in combinatie cu LP,cam 50-50%.
chiar pe maine am pus la hidratat niste migdale. va spun cum au reactionat.

si apropos de sanatate> poate cunoasteti scannerul biofotonic de la nu skin ce masoara rezistenta organismului,antioxidantii,imunitatea intr-un cuvant. Eu i-am testat la 6 luni(cand alaptam exclusiv),le-a iesit mai mult decat minunat(nu intru in detalii ca poate nu cunoasteti aparatul ). Acum,dupa 9 luni de diversificare i-am testat iar. Carlei i-a iesit la fel,insa lui Mateo i-a iesit jumatate din valoarea Carlei. Concluzia: copii nascuti in aceeasi zi,gemeni,alaptati,diversificati la fel,traind in acelasi mediu,au o diferenta mare de antioxidanti in corp,unul are imunitatea mult crescuta adica, pt ca sunt organisme diferite ce nu asimileaza la fel vitaminele mineralele,si care sunt atacate in mai mare sau mai mica masura de factorii nocivi din mediu inconjurator. Deci trebuie sa am o si mai mare grija de alimentatia lor(desi eu zic ca am),plus ca le dau Colostrum cu probiotice de 2 sapt(probabil cu efect ca Imunice,dar mai puternic mi-a spus homeopata),insa pretul e tare mare.Plus tot de imunitate le dau suculetul G3 de la Pharmanex. si va spun dupa 6 luni rezultatul.
Inca ceva,Mateo a luat din pacate primele 5 zile de viata antibiotice,fiindca a avut o mica infectie, Se pare ca asta i-a afectat imunitatea pe viata. Sunt mahnita,dar nu puteam sa ma opun atunci. Poate par prea exagerata,dar va mai povestesc ceva ca tot nu am somn de la vintele astea ce m-au balonat :
acum o luna jumate am facut anexita(un fel de cistita) cu niste dureri ingrozitoare,rau,senzatie pipi,scurgeri etc....M-am incapatanat sa nu iau antibioticul dat de medic. Pana la urma le-am luat ca imi era tare rau de la durere,simteam ca ma taie ceva cu cutitul.Era o inflamatie de toata frumusetea. Am tinut 10 zile tratament. De 2-3 sapt insa a reinceput o durere ca de menstra continua,am ca un fel de ciclu slab de atunci intruna,si cum sa va zic,ceva disconfort olfactiv in timpul ........
bun,ma duc iar la medic de data asta in Ungaria,si imi spune ca toate se intampla acum din cauza antibioticului luat,s-a distrus flora,de aici au aparaut bacterii anaerobe ca dau scurgerile minunate. Si acum iar tin un tratament 2-3 sapt,cu ovule. Deci aveti grija cu antibioticul ca vindeca pe de o parte ca sa faca rau in zeci de alte feluri.

aoleuuuu ce m-am lungit,poate ma taie admin

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Racusoru, mamica harnica si ambitioasa!

Denisa, dar nu ai luat nistatin/diflucan/altceva pt flora?
Insanatosire grabnica si tie!

Noi am avut o noapte usurica, desi s-a foit tot timpul si ii mai curgeau si mucii, pot spune ca a dormit, nu a mai facut febra mare si pe la 4 cred ca m-a furat si pe mine somnul, asa, mai profund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Bianca s-a trezit pt LP la 7.30 dar a adormit inapoi, eu nu. Am mancat micul dejun, iar acum sunt la cafea. Haideti si voi

crispro - lasa-l sa cada ca bolovanul, te asigur ca dupa cateva experiente va avea reflexe mai bune.
Nu trebuie sa cada in fund, ci in fata si sa bareze cu palmele. Eu nu am sustinut-o nicidata pe Bianca, doar afara, la inceput max 2 saptamani
Tu sa fii in preajma lui sa il linistesti si sa ii explici ca a facut buf (sau ce cuvant cheie folosesti tu pt cazaturi). Dupa ce se opreste din plans poti sa ii dai si o lectie, cum sa faca sa nu mai cada, sau sa cada corect :)

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Eu m-am culcat pe la 3, si la 8 si putin s-a trezit mara. Dar m-am trezit destul de odihnita..

Cristina, e posibil sa nici nu planga daca pica. Mara daca se loveste ea din actiuni proprii nu zice nici pas. Oricum cazaturile astea de la inceput sunt usurele fata de ce ne asteapta asa ca..

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Neata fetle! scriu deja al treilea mesaj, ma ajuta Vladut sa le stearga in graba,cum ma vede ca tapez vine si se urma pe laptop!!! Noi am avut o noapte cam grea, cu multe foieli iar la 4 si cum plinsete asa ca l-am laut din patut si a dormit cu mine pina la 8!!! exact la 8 s-a trezit si-mi baga degetele in ochi si in gura ca sa nu mai dorm!!!Apropos de cazaturi,la inceput eu eram o panicoasa: aoleuu..vai..a cazut vladut!!! el ma vedea stresata si incepa a urla, acuma ma fac ca nu l-am observat si se ridica frumusel fara sa plinga! Zic ei sint nascuti cu asemenea reflexe,stiu cum sa cada, plus ca nu am zici de kg ca sa-i doara prea tare,mai mult e frica la ei decit durere! Pupam locul si trece!!! Va urez o zi buna!!! La noi a plouat si e urit!!brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata fete! la amiazazi...

dau cafeluta no. 2... Filip a fost cu tati la shopping, l-a adus inapoi adormit, acu doarme puiul...

eu am fost tare harnicuta azi...ca niciodata... papa mi-e la cuptor (orez cu pui), am facut un salam de biscuiti(la cererea sotului) si un compot de mere (aici se baga Filip, cred...)...mai vreau sa fac un chec cu mere mai tarziu...daca tot e vremea asta nasoala si stam in casa....

racusor, ...welcome back!

revin!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aaa...vroiam sa va zic, daca tot am testat... de vreo 3 zile ii dau lui Filip ALINAN KIDS, o lingurita de 3 ori pe zi...si chamomilla, seara, mai ales...nu mai urla noaptea, atata doar ca cere papa in continaure...

bumble, off mami...nasol cu febra...saracutul...cum sunteti azi?

denisa draga mea, anitbioticul se ia musai insotit de ceva probiotic, pt rrefacerea florei...tocmai ca sa nu faci oaresce ciupercuta...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutam si noi gashca,

Ce vreme mizerabila e, brrr...Noi am fost la ceva cumparaturi si ne pregatim sa mergem la ziua de nastere a baietelului nasilor.

Sper ca mamicile si delfinasii bolnavi sunt mai bine azi!

Va pupam!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aaa...vroiam sa va zic, daca tot am testat... de vreo 3 zile ii dau lui Filip ALINAN KIDS, o lingurita de 3 ori pe zi...si chamomilla, seara, mai ales...nu mai urla noaptea, atata doar ca cere papa in continaure...

bumble, off mami...nasol cu febra...saracutul...cum sunteti azi?

denisa draga mea, anitbioticul se ia musai insotit de ceva probiotic, pt rrefacerea florei...tocmai ca sa nu faci oaresce ciupercuta...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Alina,Andreea eu nu am mai luat antibiotice de muuuult,bine o data dupa cezariana ca mi s-a infectat operatia.nici atnci nu mi-au dat probiotice. aveam sangerarile de dupa nastere nu mi-as fi dat seama oricum daca ar fi fost ceva.
de acum o sa informez eu dr ca tocmai am citit treaba asta. insa eu tot sustin ca bine nu are ce sa faca antibioticul decat in cazuri de infectii extreme sau la bebelusi cu viroze nasoale .
soacra-mea ia antibiotice cum ia vit c!!e dusa!!!
vai inca o faza,acum am aflat dupa 1 an si 3 luni ca ea nu spala copiii cu sapun pe fundulet dupa kk,doar ii mociorleste cu apa. (bine ca asta se intampla rar ca eu ii schimb dar oricum)frateee ce m-am enervat!!!i-am zis-o urat de tot. pai atunci mai bine sa ii stearga cu servetele umede si noapte buna ca tot sunt mai mult ca apa chioara!!!zice ca nici ea nu fol sapun mereu. si Mateo era iritat de aia m-am enervat ca l-a lasat mult cu scutec si apoi nu l-a spalat bine. SI apoi am fost rea,am intrebat-o ca de unde a invatat sa se spele calin cu sapun ca sigur nu de acasa.!!!
fete sunt eu chiar dusa cu pluta sau...?spune-ti-mi va rog

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la mine

Azi nu am facut nimic, am explatat una bucata barbat sa mute mobila si sa aspire bine de tot, iar eu am stat cu Rebeca. Ce pana mea! Sa ma bucur si eu ca-s gravida. Am fost afara vreo ora si am inghetat, ma dor urechile de la vant asa ca in loc sa fac mancare, beau un ceai cald. Si cam atat. Pupici

denisa, eu recunosc ca nu o spal pe Rebe cu sapun dupa kk, folosesc servetele umede si atat. Nu s-a iritat niciodata. E adevarat ca ii fac baie in fiecare seara, fara exceptie.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt
24+ cu

Mergi la inceput