Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
carla_2008 spune:
Eladea cat la suta urmezi sfaturile,retetele Cristelei?
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Eladea cat la suta urmezi sfaturile,retetele Cristelei? ![]() Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
DENISA, DIN PACATE NU POT DECAT F PUTIN, PT CA ERIC NU PREA MANANCA EL DE NICIO CULOARE, CU FILIP INSA POT SA TESTEZ MAI MULTE CHESTII...
DIN PACATE IN ULTIMA VREME N-AM AVUT TIMP SA MAI INTRU SA MAI CITESC, AM CITIT DOAR PE SARITE DIN BLOG...SI VREAU S-O IAU PE INDELETE...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
bianca, tot am vrut sa-ti raspund si ac mi-am amintit...![]()
cu Eric de mic am pb, in sensul ca el a fost diagnosticat cu reflux gastroesofagian...voma in jet aproape zilnic lapticul...apoi pe masura ce-a crescut l-am diversificat, dar daca tusea sau daca isi facea greata, sau se ineca cu mancare, voma tot...si asta pana pe la vreo 2.5-3 ani...si acu isi face greata f usor, daca ii dau o lingura de mancare in plus, isi face greata si risc sa dea afara tot...e f sensibil la stomac, dar medicii mi-au zis ca asa sunt unii copii si ca asta nu inseamna ca e bolnav...asta e, mergem inainte...avem grija ce si cat mancam, musai trebuie sa-i placa, nu e indicat deloc sa-l fortam, cand e bolnav si tuseste am grija sa-i dau cate putin sa manance, sa nu risc sa dea afara tot...greu, dom'le...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Mycya spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 bianca, tot am vrut sa-ti raspund si ac mi-am amintit... |

offf...a mea are si cu cine semana din pacate
numa' sotu face figuri si de ia o lg in plus de mancare i se face greata de nu vrea sa manance eu o las in pace, cand ii e foame imi da de inteles, dar nici atunci nu mananca cat ar trebui.
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
bumblebee spune:
Noi am intrat iar in maratonul peste 39
. Am sunat pediatra, l-a auzit cum gemea si m-a trimis repejor la spital. V-am mai spus, e o panicoasa, dar chiar m-a scos din sarite, in loc sa incerce sa calmeze parintii, ea mai tare ii panicheaza, ca sa nu intre in convulsii
. Eu nu ma pierd asa usor, dar sotul era terminat.
In fine, la dr la care am fost, o ORL-ista f simpatica, s-a uitat in gatut, nasuc, ascultat, totul e ok, e viral. Am plecat cu o reteta de Prospan, Eferalgan, Apa de mare si Aerius (cantitatile mai mici decat cele recomandate in prospect).
Buuun, speram sa nu fie la fel ca la celelalte viroze, dar na.. asa se manifesta piscotelul asta.. fix ca tac'su'
. Si ala mare, pe cat e de mare, pe atat de tare il doboara (e drept ca f rar) virozele, febra mare, tot tacamul..
Eu sunt cu o tuse de ma clatin, ma doare pieptul, capul, sunt lesinata rau, dar ma bucur ca pt moment, piticul si-a mai revenit.
Doamne, ajuta-ne sa ne ingrijim puii cat mai bine, da-ne putere, rabdare si lor sanatate.
Paula, Oana, Ramona o seara placuta va doresc!
Bianca, sper sa pape iubita cat mai bine, dar daca e sa fie mai sensibila cu stomacul, va trebui sa te obisnuiesti
, stiu ca e greu, te cred, taica-miu si frate-miu sunt la fel, dar na, sanatosi sa fie! 
Mycya spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Bianca, sper sa pape iubita cat mai bine, dar daca e sa fie mai sensibila cu stomacul, va trebui sa te obisnuiesti , stiu ca e greu, te cred, taica-miu si frate-miu sunt la fel, dar na, sanatosi sa fie! ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
multumim

off...iar cu raceli...insanatosire grabnica

asa ma gandesc ca de cum vom ajunge in tara ne vom pricopsi si noi cu una
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
crispro spune:
Am culcat si eu copil. Azi iar am gatit, cu V in brate, la un moment dat cu el in sling. Ca singurel nu sta, de mers singur nu il las (inca).
Bumblebee, cat te admir pentru puterea si optimismul tau! Bine ca nu te pierzi cu firea, si stii ce ai de facut. Un pup mare pt tine, sa treaca si raceala ta. Si un pup mare mare pt voinicel, sa se faca bine.
Ioi, tu, cati delfinasi atatea probleme.
Acum seara am reusit sa bag un pic mana la V in gurita, si a iesit juma de nr 17. si posibil si nr 18 pe drum, dar nu mi-am dat bine seama.
Va pup cu drag, fete! Sa aveti o noapte linistita, cu multa odihna!
Muresencele, distractie faina!
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
Mama, crispro, dar ce de dinti aveti 
bumble, esti fenomen de calm. Bravo. Rebeca nu a facut niciodata febra, cred ca m-as panica tare daca ar avea febra asa mare.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 2 maselute si un colt ![]()
24+
cu 
ilinca79 spune:
Seara buna fetelor,
am culcat si eu piticul, azi am fost tare mandra de el ca a dormit si mancat bine. Sa vedem cat tine minunea...
Paula ma bucur ca diagnosticul celuilalt medic e mai rezervat, asa cum trebuie sa fie dealtfel. Sunt sigura ca totul va fi bine. Sa va distrati fain in seara asta! Pupam toata gasca din Mures!
Bumblebee, of ce greu va este...bietul puiut, sper ca-si revine repede. Sanatate multa va doresc! Si eu la fel ca tine, fac febra o data la 10 ani, si vad ca Victor imi seamana pana acuma. Sper sa fie tot asa, chiar daca medicii zic ca nu e bine 
Cris voi cum va mai simtiti? Va doresc o noapte cat mai linistita!
Denisa eu m-am indragostit de blogul Cristelei...am tot citit zilele astea. Vreau sa prepar anumite retete, mai ales ca vine postul Craciunului si ar fi binevenita o schimbare in bine a meniurilor. Si am inceput sa folosesc sare fara iod. De ex. acum ma pune pe ganduri ideea ca Lp-ul ar contine E-uri, dar totusi sunt si reticenta sa-l inlocuiesc cu lapte de soia...ma gandesc la cel de capra eventual.
Rodi, ne e dor de tine...sper ca intri sa ne spui ce mai faceti, acum ca vine week-endul si poate gasesti un pic de timp 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Alice_Elena spune:
Cristina, da de ce nu il lasi sa mearga singur?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
28+