Buburuze in actiune **24**
Raspunsuri - Pagina 14
SoriLea spune:
Buna seara dragelor
Sper ca nu ne-ati uitat, mai ales ca intru din ce in ce mai rar. Nu mai am timp nici sa respir si + de asta, l-am avut si pe Razvanel prins de o usoara raceala (spun usoara ca a tusit, destul de rau si i-a curs nasul), dar am scapar doar cu aerosoli in 2 zile.
Acum e bn, dar de cate ori ma vede ca deschid calculiciul, iese cu scandal si nu pot sa v-a mai scriu nimik.
A venit si sora-mea (acum are si ea tzatze
si e tare mandra - desi sufera mult in urma operatiei
) si pleca luni pe 7, asa ca profit si petrecem cat mai mult timp impreuna.
Va pup pe toate si sper sa pot intra curand sa va citesc, dar mai ales sa va scriu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
lavinia.p spune:
Buna dimi fetele. Va las si azi o cafea calda
Ema ma bucur ca esti mai ok, trebuie sa vb cu tine neaparat, te sun dupa ce o sa-mi intre minutele...acelasi nr de tel il ai? Bestiuta ce mai face?
Simina
si mie mi-ati lipsit mult...cu sotul ma abtin la fel si el ca si familia lui nu se vor schimba niciodata indiferent ce faci pt ei, cred ca nici dc le dai inima nu este bine
....vom vedea cum va fi...tu cum mai esti cu raceala?...vai ce bine cunosc crizele astea...mai tineti minte cand ma plangeam si eu...or sa treaca
doar ca e greu pana trec
Picky ce tris cu copilasul care a murit
nu putem intelege cat ii afecteaza pe micuti unele chestii
..ce greu trebuie sa-ti fie draga de tine...unde lucrezi? ...eu am ajuns la concluzia ca nu am nimic de pierdut...vreau parolaa ca inca n-am primit-o si vreau sa vad pozici cu voi
...gata am primit-o acum o vazui ![]()
Alynta te inteleg cu centralizarea datelor la recensamant sunt o groaza de centralizat si recompletat si eu sunt recenzor si eu le fac si singura
sa se termine odata ca m-am saturat de recensamantul asta, atata tam tam s-a facut cu el 
ce-ti mai fac copii? sanatate multa la toti
Ema n-am auzit de asta pana acuma, stiu ca mi-a zis pediatra ca daca pana la un anu nu coboara si raman la locul lor trebuie operat...la noi e ok, dar la voi dc zici ca nu se vad cand e racoare inseamna ca migreaza inapoi si de aceea trebuie operat...eu zic sa mai consulti un medic, eventual sa mergi la spitalul de copii la un chirurg sa vezi ce zice. Tin pumnii sa nu trebuiasca operat puiu scump
Mady si tu ai multe pe cap...o mare imbratisare de la mine
Cris cum de ati renuntat la gradi? La ce vizita te referi?
Cuscra e binisor are si ea multe pe cap dar poate o sa intre sa va povesteasca ea mai multe...si cum a fost la interviu? cand primesti un raspuns?
Emabine ca te-ai linistit si e ok
Sori un
mare si profita de surioara ta la maxim eu stiu cum e, a mea a plecat deja a stat doar o luna dupa 1 an in care n-am vazut-o, acum e la Dublin. Pup si Razvanelul scump
Gata fetelor ca m-am lungit si nu mai ajung la servici![]()
Sa aveti o zi buna si senina
Rareselul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
emanouela spune:
neata
sigur ca vb lavi....cat despre operatie, am citit pe net, am intrebat si fete ce-s pe afara....numai in Romania se face asa ceva....brrrrrrr....e o normalitate ce in Romania e considerata anormalitate. nici nu ma gandesc sa fac asa ceva doar de amorul artei sau doar sa fiu de acord cu ei
hai va pup, ma duc cu pitic afara
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Simina1980 spune:
Salutare,
Vine week-end-ullllll!

Am intrat si eu sa va salut ca imediat ma duc la masa.
Sorina-ce bine ca ati scapat repede de raceala.Voi ma faceti sa-mi iau si eu aparat d-ala de aerosoli.Sa-i fie de bine sorei tale implantul si multa sanatate sa-si revina repede dupa operatie.
Ema-f bine ca te-ai documentat si nu ai ascultat ce a zis dr respectiva.Offfff....cand te gandesti ca sunt atatia parinti care nu au posbilitatea sa mai ceara o parere si se arunca sa faca ce a zis X mare doctor 
.
Cris-tinem pumnii sa te sune sapt viitoare!Ce planuri aveti ptr week-end?La Maritimo ati fost?
Lali-mai zi-ne cum te descurci cu 2 copii....te ajuta si sotul?
Mady-probabil ca daca va lua Alex o nota mai mica se va ambitiona si va fi mai atent.Si eu la fel faceam cand eram la scoala-eram convinsa ca stiu raspunsul,ma repezeam sa termin si greseam taman la partea mai simpla.Oricum el e un baiat super istet si nu cred ca trebuie sa te stresezi prea tare ptr mici momente de neatentie.
Picky-pup fetele cucuiete care se cearta/bat/iubesc!
Anna-voi ce faceti?M-am obisnuit sa intri in fiecare dimineata!!!
Getik-a mai trecut durerea?
Lavi-sa te tina obiceiul de a ne da cafea in fiecare zi(nu ca cea data de Cris nu ar fi buna dar trebuie sa o mai intelegem si pe ea ca da faliment
).Sincer ma asteptam sa raspunzi asa atunci cand te-am intrebat daca sunt constienti cumnatii tai cat i-ai ajutat ptr Andrei-offffffff important e ca puiul mic sa fie bine,restul trec ele.Raresel e la soacra?
Va las,ma duc sa mananc si eu!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
alynta27 spune:
Buna!
Ema e f adevarat ce zici. La noi se trece direct si rapid de la vorbe la cutut!![]()
Cris sa fie cu bine interviul!
Am predat tabelele cu recensamantul, ne-am mai linistit!
Copii sunt binisor. Fata conduce baietii la cresa si gradi! E fresh la 7. E cocheta-se imbraca cu ce-i place, pune margerle, clamite pe ea. E si dansatoare, pupacioasa!
Lui Matei ii place la cresa. Tot maimutica a ramas!
David evolueaza-deseneaza, construeste, face lego s.a. Se supara pe cei mici cand ii strica treburile si le mai face cate un vant!![]()
La Is e cald. Speram sa mai iesim n we la plimbare!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
anna-mama spune:
Buna,
Sunt rupta de oboseala, am fost la shopping si am reusit sa-i iau lui Vladut tot ce mai avea nevoie pt iarna, cel putin pe el l-am aranjat. I-am luat ghetute de iarna, pantalonasi captusiti cu polar si body-uri (marimea 104 cm
). Si i-am luat si bebelinei cadou de Craciun, un doudou catelus
Cel mai mult m-a obosit statul in picioare si probatul lui Vladut cu o mie de lucruri si incaltari, dar macar am rezolvat acum.
Inainte de magazin am fost pana la posta ca aveam de ridicat un colet, mi-am facut o mie si unu de nervi si pana la urma am plecat fara sa mai ridic nimic, avea o coada mare in fata si toti voiau sa trimita colete, ceea ce presupune mai mult timp la fiecare si in plus a mai venit si masina de posta si a plecat aia de la ghiseu si ne-a lasat balta, sa asteptam sa descarce si sa incarce coletele
...asa ca am plecat, ca deja nu mai puteam sa stau in picioare si nici Vladut nu mai avea rabdare sa stea in rand 
Ma bucur sa vad ca ati scris asa mult, ca parca era prea multa liniste in ultimul timp.
Cris, sper sa primesti vesti bune de la interviu, eu ma gandesc la tine!!!! 
Ema, eu nu am nici cea mai mica idee legata de outele migratoare, oricum pt mine operatia este intotdeauna ultima varianta. Si eu sunt si anti decalotare, Vladut nu este decalotat complet, dar il urmaresc mereu daca il jeneaza cumva ceva, si e clar ca nu are nicio problema. Asa ca, eu as cautat sa mai aflu o parere, dar a unui doctor care nu sta tot timpul cu bisturiul in mana. Sper sa fie bine puiul scump 
Lali, hai ca m-ai bagat in ceata cand ai zis ca i-am zis Siminei Lali, de fapt gresisem si in loc de Lavi am scris Lali la un momentdat
Ce mai face vorbareata mica, ai filmat-o?
Lavi, sa stii ca eu inca nu vreau sa accept ca intre tine si sot nu se pot rezolva lucrurile, sper ca in anul de gratie pe care vi l-ati dat sa puteti sa va restabiliti echilibrul
Noi am fost la Busteni saptamana trecuta, cu trenul ne-am dus pana la Predeal mai mult ca sa vada si Vladut cum e cu trenul, i-a placut mult
Da, asa ma trezeste Vladut, pe la 6 si ceva, mereu ma gandesc cum o sa rezist cand o sa vina si bebe cu trezirile nocturne 
Simina, sa stii ca asa zice si sotul meu de Vladut ca este f alintat ca sta numai dupa mine si ca eu l-am invatat asa...dar acum ar trebui sa se fii implicat si el mai mult in toate cele ca sa nu mai fie baiatul dependent de mine. Lasa, asa alintati, dar fericiti 
Picky, pai cica pe 19 dec e DPN. Tu pe Anna ai nascut-o mai repede de 40 saptamani? Eu ma tot gandesc ca e posibil sa nasc mai repede, ca fata de prima sarcina acum fac mult mai multa miscare, carat copilul cel mare in brate...etc Ma duc maine la doctor sa vad care mai e starea burticii. VLadut inca nu a inteles ca la ce face reclama la tv se poate si cumpara, nici nu i-am zis niciodata despre asta asa ca nu cere nimic din ce vede la tv. In schimb, cand vede la tv un loc unde ii place ma intreaba "megem si noi aici?"
Mady, nu te supara pe Alex, e si pt el o schimbare ca te-ai intors la serviciu, pana acum faceati atatea impreuna..trebuie sa se acomodeze si el cu noul ritm
Offf, greu cu banii, imi pare rau sa aud ca ti-e asa de greu acum cand te-ai intors la munca (de obicei e invers), offf si cand mergi la serviciu sunt si cheltuieli mai mari (imbracaminte, mancare...) Sper sa se rezolve cuma situatia asta 
Sorina, ma bucur sa aud ca e bine Razvan acum si ca sora ta pleaca fericita cu noile dotari
, sper sa se refaca rapid si sa nu mai aiba dureri. Stiu cum e, nici pe mine nu ma lasa Vladut la calculator 
Alynta, ma bucur ca ati scapat de la hartogaraia cu recensamantul. Ce dulci sunt copiii tai, imi place cum povestesti despre ei, fiecare cu activitatile lor, sunteti o familie super! 
Getik, cum iti mai e? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
33+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Simina1980 spune:
Anna-super ca ai gasit si cumparat tot ce vroiai ptr Vladut!Da,si mie imi spune sotul ca eu l-am alintat si il alint mereu si il tin dupa mine-i-am spus ca exagereaza mai ales,in conditiile in care eu am reinceput munca cand Andu avea doar 2 luni si jumatate si mi se parea si mi se pare firesc ca din putinul timp ramas seara sa-i acord lui cel mai mult......in fine asa cum spui si tu alintati,nealintati fericiti sa fie!O sa vrem noi mai tarziu sa mai stea dupa noi si nu vor mai vrea ei!
Va las ca tre sa plec dupa copil!Va pup pe toate si va urez week-end placut!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Lali_mete spune:
Buna seara!!
Anna
ai dreptate,pe LAvi ai botezat-o,dar eu cred ca am ramass pe neuronul de graviduta,si m-am uitat la una si am scris alta
. Dau si eu un miel de PAste
. Ti-am mai spus ca am vazut pozele? Imi vine sa il pap pe pitic,iar burtica nu mai zic
.
Despre nascut mai devreme nu stiu ce sa zic,eu am nascut intradevar cu o saptamana mai devreme pe fata fatza de Paul,dar am vazut mamici la Strugurasi care primul copil l-au nascut la 37 de saptamani, si strugurasul la 40+ ,asa ca nu se stie.
MA bucur ca i-ai gasit lui Vladut ce ai vrut. Eu pentru Mos Nicolae ii voi lua sigur dulciurele de care papa el,adica vre-o cateva ciocolatele ,batonase din-acelea de susan,batoane de cereale si pufuleti colorati
, si o nuielusa cu fundita
,iar de Mos Craciun vreau sa ii iau o orga micuta ,ca i-a placut tare a nepoatei.Atata s-a jucat cu ea ca incerca sa o bage in geamantan la plecare.El voia sa bage orga in geanta si nepoata sa imi ascunda fata,poate-poate uit de ea
.
Iar la fata habar nu am,ma mai gandesc.Cred ca ii iau ceva jucarele care sa ii dezvolte atentia,desi jucarie mai interesanta decat PAul nu cred ca gasesc
.
Lavi 

Simina ma ajuta si el la ce se pricepe
,dar cele mai multe le fac eu,ca daca le face el gasesc defecte
. Dar,el intinde rufele de obicei la uscat,doar cine stie cum sa le intind eu,sau le aduna,eu doar le calc si le pun la locul lor. El ii face baie lui Paul cand e acasa,ma ajuta la curatenie cand ii cer sau la tocat legumele pentru mancare,ba daca e fata plangacioasa face el mancare,ca nu o sa stea flamand
! Ieri m-am suparat pe el ca are niste glume mai ciudate el,si de 6 ani jumatate ma chinui sa il fac sa renunte la ele.Sunt glume care ma jignesc ,si desi vede ca ma dor,continua cu ele.Asa ca ieri ca sa nu ne mai racaim l-a luat pe PAul si au mers in parc,unde l-a dat pe topogan si in leagane mai bine de o ora
.Acum fata doarme iar PAul imi bea ceaiul de fenicul,poate incepe sa alapteze
.Sper sa adoarma mai devreme in seara asta ,ca in ultimele doua seri mi-a aadormit mult dupa miezul noptii.
Alynta te-am visat azi-noapte... Iti ceream sfaturi cum sa ii fac primirea acasa celui de-al treilea bebe
. Eram deja insarcinata si ma sfatuiam cu tine si cu mama mea [D:]...
Sorina ma bucur pentru noile "dotari" ale surioarei tale,iar daca ea e multumita e foarte bine. Pupici frumosului tau baietel.
Eu daca imi spune cineva ca Paul e alintat i-o retez scurt ca la varsta asta nu are cum sa fie alintat in sensul in care spun ei
. Da,il alint,il pup,il dragalesc,nu il las sa planga daca se loveste sau cade ,daca face nazbatii il cert, incerc sa il invat ce a gresit, ma mai enervez ca sunt om,si oricat as incerca uneori mai dau pe dinafara,dar in mare nu vreau sa fiu rea cu el orice ar face.
Picky am savurat pozele
,frumoase foc fetitele tale,imi venea sa pup monitorul
! Daca mai taiai putin din par va tundeati la fel,tu si Stefi
. Am vazut scaunul de bicicleta
,daca nu ar fi asa periculos pe strazile noastre eu as utiliza asa ceva. Am mai vazut ceva atasat la bicicleta, tot in poze de ale fetelor ce locuiesc in strainatate,ca un carucior,ca o hrisca, sta copilasul comod acolo in timp ce mamica pedaleaza.
Mady imi pare rau ca e asa dezavantajoaza intoarcerea la munci
. Cat despre alex,zic si eu ca si Cris,intai vei unde-i buba,de ce nu il mai atrage cartea,si apoi actioneaza in consecinta
,sa nu fie vre-o frustrare pe undeva.
Mda,deci LAvi iti datorez un mielut mai mare de APste,ca te-am confundat rau de tot cu Simina
. pup pe Rares sa se faca bine, nu stiu unde mi-a fost minte
...
Noi suntem bine, ne-am acomodat tare repede in formula de 4 ,nu mai ic ca azi-noapte ma visam in postura de viitori 5
. Si eu mor dupa pozele cu ei dormind,dorm tare bine impreuna,ba chiar m-am trezit in vre-o doua nopti cu PAul razand in hohote
. Se pare ca s-a trezit inaintea mea,a luat fata la pupat,si asta il atingea cu mainile pe fata,iar el se amuza asa de tare ca m-au trezit si pe mine
. Mie imi place tare sa dormim impreuna,desi nu se va mai intampla decat putin,ca ii mut in camera lor imediat ce pleaca cumnatul in voiaj,adica pana la sfarsitul lunii. Apoi pana se intoarce,adica prin mai-iunie, trebuie sa ne hotaram daca ramanem aici sau ne mutam la Mangalia.Greu,e greu sa ne hotaram,desi daca nu am fi plecat deloc din Mangalia nu am mai fi comentat.
Picky nu stiu cum se face ca cine vede copiii cu mine spune ca imi seamana mie,cine il vede pe PAul cu taicasu spune ca l-a facut cu vecinele,fara mine
,iar cine o cunostea pe mama mea spune ca ii seamana tare .
Va pup,adormise fata,dar a dormit fix 20 de minute
. O chinuiesc colicii astia acum mai tare decat pe la o luna, si se strange si trage la parturi de se inroseste la fata,iar PAul se amuza tare de zgomot,si incearca si el,ca a descoperit ca poate
,uneori...
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
anna-mama spune:
Neata,
Va las 
Azi am o zi aglomerata, trebuie sa ajung la doctora sa vedem care mai e starea bebelinei": eco, control pe masa + recoltare de analize. Trebuie sa ajung la o banca sa fac o plata, sa ajung la posta, sa fac cumparaturi de papa si as fi vrut sa merg si la BabyBoom
, cred ca numai pe drumuri stau 
si nu mai zic cata treaba am si acasa 
Simina, asa e, si eu cu al meu la fel am zis ca de dor sta numai dupa fundul meu, dar acum ca am stat toata ziua acasa parca e si mai exagerat
Dar ma topeste ca a devenit asa iubaret si una doua imi zice "Mami, hai sa ne ubim" 
Lali, tiii, colicii astia, mi-e groaza si mie de ei! Tu ai fetita mare de Craciun, ai ce sa-i gasesti cadou
Frumos te-ai gandit la orga, Vladut canta zilnic la a lui taica-su, ii place f mult
Da, ai dreptate ca se poate sa nasti si dupa 40 de saptamani, eu pe Vlad l-am nascut dupa 40 dar in ultima luna am stat numai in pat, acum ma rupe Vladut cu caratul in brate...vedem, cand o sa vrea sa vina, doar ca sunt stresata ca nu am pregatit nimic pt venirea ei 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
33+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
buna dimineata fetele eu sunt mai bine cu durerile de cap, au reapaut de cand m-am reapucat de margelit stiu ca sunt de la probleme cu ochii dar nu mai ajung la medic
.
eu sunt in criza de timp rau de tot zilele astea sa ca o stau mai ascunsa cateva zile .
va pupic dulce de tot si fug sa fac mancare ciorbade fasole si iahnie de fasole cu ciolan afumat
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik