Buburuze in actiune **24**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

Ce faceti?Ca eu de dimineata am inceput cu treba de nici la pc nu am reusit sa intru sa recuperez,dar stiti ca nu scapati de mine

cuscra asa e, la noi totul se rezuma la cutit..sa taie frate cat mai mult sunt putini aceia care iti recomanda o investigatie sau un tratament inainte.. .important e ca noi nu plecam urechea la primul care vine cu propunerea,ci cautam si o a doua parere
sori cum sa te ve uitam?refacere usoara surorii tale si sa stapaneasca sanatoasa noile tzatze
lavi am renuntat l;a gradi. ca am constat ca din 20 de copilasi cat era initial pe listuta,ne-am trezit cu 35 si erau cei drept 2 educatoare,dar lucrau in ture.Si o ingrijitoare la 2 grupe,care mai trebuia sa ajute si la bucatarie, si sa faca si curat..,iar cand am urcat sus la administratie ca sa le spun ca situatia nu e tocmai ok,s-au ofuscat.Asta ca sa nu mai zic ca imi slabise foarte mult,a incasat-o si de la o alta fetita sub ochii mei(i-am facut observatie mamicii respective care era si ea acolo si nu avea nici o treaba),vanatile erau deja la ordinea zilei..si in plus de asta,cand am intrebat daca ziua le dai batai de cap fii-mea, mia-u spus ca e cuminte..ca acolo unde o pune,acolo incremeneste.Si dupa o saptamana de gradi am tinut-o 2 acasa cu febra,temperatura si muci si tot tacamul.Vizita de ieir de ma munca cu dierectoarea a decurs ok?A fost relativ ok la interviu,aveam asteptari un pic prea mari ...o sa primesc raspuns saptamana viitoare,dar numai daca este pozitiv.
simina vreau sa merg la piata in weekendul asta.Am fost la Maritimo saptaman trecuta..a fost ok,un pic prea aglomerat,dar era de asteptat ca doar era a doua zi de la deschidere.Ideea e ca daca mergi acolo,sigur ai ce vedea si pierzi cateva ore bune
alynta[/]b multam,intre timp am mai aplicat si la alte joburi daca asta nu e cu noroc.De undeva tot trebuie sa iasa ierpuroiul norocos si pentru mine.Nici nu-mi vine sa cred ca a crescut asa mare Mariuca parca ieri era o mica mogaldeata de fetita..si uite ca azi deja e domisoara chocheta a lu mami.Sincer te admir ca poti sa le faci fata la toti 3,stiu ca nu e deloc usor
ana app de colete, e o tipa noua la posta la noi si s-a dus sotul ieir sa vada daca am prim it un colet(ca are vreo 3 zile de cad il tot astept, si doamna de acolo nu a vrut sa se uite macar,cica sa merg eu.Apai sa vezi ce fum o sa iasa din ea luni ca ma duc eu si o iau de guler ca e obligata sa dea coletul rudelor de gradul I daca prezinta buletinul.Multam pentru sustinere si eu vreau sa primesc vesti bune ca nu mai pot sa continui aicea..mi-a ajuns.Eu am nascut-o pe Miru la 39 sapt. si 5 zile..asa ca nu e batut in cuie sa fetele sa fie mai nerabdatoare.Steptam vesti de la dr. sa ne spui de bebelina
simina si chiar il alinti prea mult pe Andutu?..eu zic ca sotul e copilul care vrea alintat
lali fata..clar ai probleme cu tigla .Bebe 3 ?...pai si daca a treia oara ies gemeni?
Off,nasol cu colicii astia,sper sa treaca repede si sa nu va chinuie prea mult
ana multam de cafeluta.Ce scump e cu iti declara iubirea lui de pui mic.
[b]geta
ar fi bine sa-ti faci si un pic de timp pentru tine ca daca nu tratezi acum,mai tarziu nu se stie cat se agraveaza

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaa

Azi avbem prigram de plimbareala si ceva de-ale gurii ca e necesar.Si cum pana la Craciun mai este doar 1 luna si jumatate,ne-am hotarat sa facem listatuta la copilasi si sa vedem ce le luam,iar ca sa nu ne ducem in cap luna care vine,luam o parte acuma si ce mai ramane in decembrie.Anul acesta,doar copilasii vor primi sub brad pe Mosul cu jucarii si dulciurele..nu e de unde si pentru restul.

Va intrebasem ce luati voi de Nicolae si Craciun...pai la noi primul Mos va aduce exclusiv dulciurele..al doilea va venii cu cadouri+inca o tura de dulciuri.

Voi ce program aveti weekendul asta?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

vai de mine......ce uitam..

haideti la calda,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Ieri am umblat toata ziua, numai stat in picioare si mers. Am fost mai intai la doctor, colul e bine, fata e bine, doar ca e cam micuta (are 2 kg), mi-a recoltat si analize (rezultatul cand ma duc data viitoare la control)... Apoi m-am dus la BabyBoom unde m-am tot uitat de carucioar, cred ca am dat vreo 3 ture de targ si nu m-am decis la nimic , scumpe, f scumpe si nu merita, pe cuvant , asa ca m-am intors cum m-am dus. M-am uitat si la standurile cu jucarii, aceiasi concluzie, f scumpe si mimic sa ma atraga Singurul lucru pe care l-am cumparat e un saculet de dormit pt gaza mica.
Apoi ne-am dus in centru pana la o banca, am si mancat acolo si cand ne-am intors Vladut dormea (ca l-am lasat cu mama), asa ca am asteptat sa se trezeasca si l-am dus in parc si uite asa s-a terminat ziua
Pt azi avem in plan sa facem cumparaturile, sa ajungem pe la socrii in vizita, parc, calcat...planuri multe, sa vedem ce apucam efectiv sa facem.

Cris, sunt groaznice astea de la Posta , noi ieri am ajuns cand inchisesera, asa ca tot nu am rezolvat cu coletul. Si e lunga lista de copii carora trebuie sa le cumperi cadouri? Offf, eu la finic i-am luat un fas de zapada si o sa-i mai iau o jucarioara...dar in rest nu am idei.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 33+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
da ci facitiiiiii?????
eu is dsrepti de la 8 fara, cad s-a trezit maimuta si vroia papa, am fost si la biserica.....fix 5 min cat am impartasit piticul, m-a convins o amica sa merem.
cris....eu creddddd ca am sa fac comanda la creionul fermecat, mai multe bucati...mai toti copii carora vreau sa le fac cadouri de Mos au in jur de 3-4 ani, iau si pt Darius, evident, chiar de e prea micut, iar pt piticel mai mic, al nanutei lui Darius, habar nu am....dar ii gasesc eu ceva. de Mos Nicolae...masinute mici metalice, ca e noua mare pasiune pe care o are si dulciurelele lui, kinder si dots. eu mai am si Sf Mihail....dar chiar nu cred sa-i mai iau ceva ca i-am luat ieri sa se sature: boxeri, masinute si o pereche de pantalonasi grosi, de bbc, dementiali, sunt turcoaz si au labute de pisica negre, de catifea, is de fete dar is prea haiosi....in casa merg si lui ii plac
mai veniti si voi cu idei
va pup si duminica placuta

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaa

haideti al o calda,perfuzabila cu nes,cea fructat,trabuce si vougue

Trebuie sa o ushchesc la primarie cu cererea aceea pentru refacerea strazii.Cica saptamana trecuta am fost subiect de discutie pe la primarie ca se auzise ca cineva face o adresa catre ei,dar nu se stia cine pana ieri dupa masa cand m-am intalnit la mine pe strada cu un consilier.Am emotii...dar important e ca am sustinerea totutror care au semnat,si vor sa facem ca strada asta sa devina si ea practicabila.Ma va astepta o gramada de nebuneala ,cu intrari i audiente,batut din poarta in poarta cu rezultatele intalnirii,sa mentin relatiile de acuma cu toti cei care au semnat si sa am sustinerea lor in continuare.e munca,dar sper ca va da rezultate.
Acum chiar ca o sa fiu persona non-grata in primarie.

revin mai tarziu

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaa!!!!

Eu zilele astea am luat-o mai usor cu scrisul ca nu am avut inspiratiune ,am stat ascunsa in umbra si doa am privit. Slabuta activitate in we,cred ca toata lumea a facut ca mine .

Cris ce zici mama de gradinita de aici din cartierul meu ,si eu care voiam sa il duc pe Paul acolo! PAi la cat de cuminte e al meu,ca nu impinge,nu imbranceste,nu plesneste alt copil imi vine batut acasa si in cel mai scurt timp copiaza sigur comportamentul ,ca doar instinctul de supravietuire te invata sa te adaptezi. Soacra-mea tot imi spune sa il las a ei,sa il duca la gradi acolo,la ea in comuna,dar eu cu siguranta nu vreau sa las copilul numai cu ei,si eu sa il vad in we si in vacante. Doar daca ne mutam cu ei ,dar asta nu cred ca se va intampla vreodata.
Sa stii ca e o prietena de-a mamei mele ,la tara,care avea trei copii,si a venit sotul ei acasa trei luni( e sofer de tir),iar in ultima luna din cele trei s-a simtit foarte rau. Cand a plecat el,i-a spus sa nu mai stea asa, sa mearga la dr. Si "raul "ei era o sarcina. Acum au 5 copii , ca erau doua fetite in burtica. Cel mai mare are 20 ani,si gemenele fac 4 ani acusi,pe la sf lunii .
Eh ,trec si colicii,doar nu or sa stea pana la 15 ani...

Anna ai facut tot ce ti-ai propus ieri? Ca spuneai de carat copilul in brate, mie nu de la greutatea lui Paul mi se trage nascutul la 38 se S,ci de la hurducaielile microbuzului cu o zi inainte sa nasc.Am mers la mall sa ma intalnesc cu doua mamici de la strugurasi, una dintre ele era programata a doua zi sa nasca , si dupa niste gropi luate cu brio de sofer, am simtit ca ma taie pe sub burta si pe mijloc,si i-am spus la nenea ca daca mai ia doua gropi face dreapta dupa pod ,in loc sa o ia inainte,sa ma duca sa nasc ,altfel ma moseste...

Ema dar ce mult ai stat in biserica ,credeam ca numai eu stau asa mult...Dar de ce merg doar in casa pantalonii respectivi? Au o forma anume de se vad ca sunt de fete?

Alynta mamica eroina.
Picky m-a cutremurat ce ai scris cu fetita aceea,saracuta. Tu mai poti?Ca parca te simteai obosita. Cat mai sta sora ta la voi?
Mady
Lavi ma bucur sa citesc iar autostrazi de la tine .

Sori a plecat surioara? Mai are duderi sau gata, s-a acomodat corpul cu noii locatari?Ma bucur ca ati avut doar o usoara raceala ,asa a fost si la noi,cu tuse si nas infundat,in rest nica.Energie la maxim,m-a halit si pe mine,apa a baut multa...Mai rau a fost dupsa raceala,ca 4 zile nu a mancat decat cate o banana si doi-trei biscuiti toata ziua,dar in schimb imi beea la apa de m-a innebunit.

Geta pai mergi mami si rezolva cu ochelarii ca de la durerea de cap vin si nervi , si uite asa dai dintr-una in alta .
Eu am mesjul cu multi de pentru ca ascult :

.
Pe Paul am reusit sa il adorm mai devreme in ultimele doua seri,adica sambata mi-a adormit la 23,aseara la 22.30 ,poate diseara reusesc la 22. Vfe-o 4-5 seri mi-a adormit numai la 1-1.30 ,si dimineata se trezea tarziu. Azi s-a trezit la 7.30 ...
Pitica a avut iar colici aseara,plangea mititica si se arcuia, se trezise si PAul si a inceput sa planga ,dar i-am impacat pana la urma,si au dormit bine pana dimineata.acum au papat amandoi si PAul o tot dragaleste, nu o lasa in pace deloc...

Va pupic,sper sa revin azi ...

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Caeva filmulete cu picii mei

Cris lasa mami,ca e bine sa stie si de spaima cuiva astia din primarie. Dar Ciju parca facea cate ceva pentru comuna mai,sau e doar de fatada?

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Salutare,
Ce faceti?
Eu sunt la munk cu o groaza de situatii de facut insa am intrat sa va salut.
Cris-multa bafta sa reusesti cu strada!Deja faceti listuta si sa apucati de cumparat cadouri?Bv voua.Noi in stilul nostru caracteristic o lasam pe ultima suta de metri
Anna-parca era vorba ca te odihnesti si cand colo auzi la ea a stat toata ziua in picioare!Ma bucur ca bebelina e bine-lasa ca mai are timp sa ia in greutate!
Ema-si a acceptat Darius impartasania?Ca la noi e un adevarat scandal-de fapt nu am mai fost de vreo 2-3 luni tocmai ptr ca ultima data a urlat fff tare si nu a vrut sub nici o forma sa ia lingurita.
Lali-nasol rau cu colicii dar vorba ta or sa treaca!Dulci foc puii tai-ce o mai pupa Paul pe surioara lui !

Ma intorc la treaba!Va pup pe toate!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...

insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...

multumim!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput