FIV in Ungaria 140
Raspunsuri - Pagina 13
Cris_25 spune:
Mirela, si eu zic sa mai astepti cu pipi testul ... e cam devreme si poate da rezultate fals pozitive sau fals negative ... Si nu e cazul sa te nelinisteasca... Mai ai rabdare putin
samira33 spune:
o saptamana buna tuturor
adc,nu te-am mai "vazut" de mult.
mai zi-ne si noua ceva sa stim ca esti bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
H.Mirela spune:
Buna fetelor , azi e a10 zi de la transfer si am facut testul de sange , mi-a iesit negativ si a inceput si o chestie maronie sa imi vina , cum iti incepe a veni ciclu. Sunt necajita ca nu am ramas nici de data asta , nu mai am nici o putere de a merge inainte, am incercat de atatea ori si nimica, doamneeeee Sa mai astept , sa imi mai fac sperante, iluzi ???
aristica spune:
lorelei nu stiu cum se ajunge de la gara, ca noi ne-am dus mereu cu masina. Dar acum vreo 2-3 ani am ajuns la gara din Budapesta, intamplator, ca luasem un troleu si am mers in directia opusa centrului si am vazut cu aceasta ocazie ca exista transport in comun de la gara. Deci ai varianta propusa de sami, cu taxiul, sau cea a transportului in comun.
samiruto acum, cand zici de drum pentru 2 ore care ar insemna pregatire, interventie, trezire si o leaca de repaos, parca-i cam ciudat. Eu m-am lasat dusa de mirajul unei pareri noi si, sper, obiective - adica sa nu mai aud ca dupa 3 fiv-uri, gata, tre' sa ma opresc, ca zau daca ma simt expirata, e si partea cu bomboanele, dar cel mai tare cantareste partea de "evadare"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
mirela,imi pare rau pentru rezultatul negativ.
daca testul Beta este negativ-chiar si in ziua 10, nu are rost sa-ti mai faci sperante.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
ank30 spune:
claupompi,felicitari se pare ca esti posesoarea unei perechi de ochisori. Ai putea sa ne spui de ce te-ai simtit expediata de catre cei de la Kaali Debrecen si care medic ti-a lasat impresia nu chiar buna?
Salut si celelalte fete .
--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot
samira33 spune:
aristico,sa inteleg ca te-ai decis sa afli care-i opinia frumuselului cu oki albastri???
inainte sa-ti spuna el...iti zic si eu...nu esti expirata,fata draga.
soro,hai sa-ti mai spun un secret...macicuca lu' PK e "mai" magica decat maciuca Albisorului
nush' daca iti mai amintesti...dupa consultatia preliminara de la Buda,eu am ramas gravi naturel...ok,tot SEU...da' am ramas gravi din cauza maciucii lu' PK...pe trompa aia a mea schimonosita de la Metrotexat si gaurita la laparoscopie sa se scurga hidroslapinxul din ea.
mi-ar place tare mult sa colindam nitel si pe la Buda impreuna.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
floryma spune:
Ufff....Mirela imi pare asa rau....credeam ca tu ai sa vii cu vesti f bune. Fetelor dar ce se intampla...nimeni nu mai are vesti bune, chiar asa a fost o toamna mohorata? Dar stiu eu ca cineva trebuie sa sparga gheata si sa aduca vesti bune si sa traga piciorul si sa venim apoi pe rand toate cu teste pozitive si bebeii sanatosi.
"Si maine va fi o zi..."
Va pe toate.
FIV1_Iulie 2011 fara ET
FIV2_Septembrie-Octombrie 2011 cu ET, nereusit
adc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 adc,nu te-am mai "vazut" de mult. mai zi-ne si noua ceva sa stim ca esti bine. |
Samira , sunt bine, multumesc de intrebare, ti-am scris mai multe sambata, imi era teama sa nu fi trimis mailul spre altcineva, am verificat inca o data, daca nu ai primit il retrimit
Si daca tot am intrat, sa spun si ca traiesc alaturi de voi toate bucuriile si nereusitele, nu ma simt inca de celalata parte a baricadei, nu-mi vine sa cred ca alaturi de voi am trecut prin 3 proceduri, si desi uneori ma intristeaza ce se intampla nu pot sta departe...
Aristico, mult succes daca il alegi pe PK, omul intr-adevar e serios si deosebit, sa nu intelegi de aici ca ar fi perfect. Unul din punctele lui slabe e ca nu stapaneste complet trombofilia, dar daca tu ai deja analizele facute si indicatii pt Clexane in antecedente, problema asta nu exista. In rest eu il consider un medic foarte bun, din toate discutiile de aici se vede cat de diferite sunt abordarile sale in functie de pacienta, cat e de punctual si cu cata atentie trateaza inclusiv aspectele psihologice pt fiecare in parte.
Indraznesc sa pun si o semnatura, desi mai am ceva drum de parcurs.
Mami de Alexandra (18.02.2006) si 25+
samira33 spune:
adc,am raspuns.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite