Si mie imi e dor de DC... si despre spitalul Elias

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Nu e problema ca am ceva personal cu XIO, ci cu tipul postarilor ei.
De fiecare data cand se pune in discutie situatia sistemului sanitar din Romania, faptul ca mor oameni pe capete pentru ca de cele mai multe ori medicii nu te baga in seama daca nu le dai dreptul, faptul ca te trateaza ca pe niste animale, XIO apare si ridica in slavi sistemul si medicii.
Eu nu neg ca nu avem si unii medici buni, oameni dedicati muncii, dar multi dintre ei nu dau nici cea mai mica dovada de empatie si sunt total indiferenti.
Au fost mai multe discutii: intr-unul dintre ele o mamica se plangea ca a mers cu copilul bolnav sa ii faca o injectie (in Bucuresti), iar asistenta a refuzat-o; XIO a venit si ne-a tinut o morala de toata frumusetea ca asistenta nu era obligata conform nu stiu carui protocol; eu zic ca era obligata (daca nu din punct de vedere profesional, macar mora). Pana una alta noi toti platim salariile personalului medical si acceptam sa fim tratati ca niste animale.
De altfel, tot ea sustinea ca asistenta unde au murit bebelusii arsi de vii nu avea nicio vina, ca doar e si ea om.
Si exemplele pot continua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ba, eu vad ca ai ceva cu mine.
Nu am aparat medicii si sistemul sanitar, probabil daca ai fi avut curiozitatea sa citesti mesajele ai fi remarcat ce am scris: ca medicul a gresit in comportamentul fata de pacienta si comunicarea cu aceasta, pt. ca daca ar fi fost un profesionist pacienta nu ar mai fi postat un astfel de subiect ci un altul.

De sstemul sanitar nici nu mai vorbesc, vezi inca din primul mesaj ce am scris.

Despre subiectul cu asistenta, e problema ta ca te deranjeaza, dar asta e realitatea: legal sunt oameni care raspund pt. ceea ce fac si este normal sa nu isi pericliteze cariera. Ca tie ti se pare ok argumentul ca daca dai plicul te face, e treaba ta, eu nu sunt de acord cu gandirea asta.
daca este o regula, o respecti, nu incerci sa mituiesti ca sa o inalci si sa-ti fie tie bine.
daca erai atenta la acel subiect ai fi vazut ca mai multe pers. au sustinut acelasi lucru.

Prin urmare, incearca te rog pe viitor sa faci o diferenta intre "xio apara medicii sisistemul sanitar" si "xio explica dpdv medical", ca sunt 2 chestii diferite.
Cred ca vrei sa stii cum e de fapt situatia si de ce dpdv medical se face una sau alta.

Toanco, numai mesajul tau in are spui ca sunt omniprezenta ar trebui sa iti ridice niste semne de intrebare.
ia sa vedem... de ce sunt eu oare omniprezenta pe aceste subiecte? poate pt. ca lucrez in domeniu?
Poate pt. ca vreau sa le explic celor care nu sunt din domeniu si emit diverse judecati eronate de ce se procedeaza cum se procedeaza?
Te-ai gandit vreodata ca atunci cand vine cineva si spune ca ficatul e langa cerebel pe mine ma racaie chestia asta si vreau sa corectez afirmatia?

Nici macar nu era discutia despre medici, era pur si simplu despre motivele unui avort spontan si despre cele 2 doamne fara nici un studiu medical sau vreo tangenta cu medicina, care afirmau...ceva totalmente gresit, inducand lumea in eroare.
Daca nu veneam eu cu "studiile mele" (multam, as vrea eu sa fie ale mele), credeau si acum ca exista o cauza cunoscuta pt. fiecare avort si deces, dar medicul n-are chef sa o dezvaluie.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daca Raluca si-ar fi intitulat subiectul "Si mie imi e dor de DC....si despre XIO" atunci as fi incercat sa inteleg toate comentariile astea. Dar pentru ca nu regasesc nicaieri ceva despre Xio atunci toate aceste postari nu sunt decat un atac la persoana deplasat si grosolan, care in cel mai bun caz vor atrage un avertisment.

Mergi la inceput