Gravidutze si mamici de Cluj - 176
Raspunsuri - Pagina 14
dariandra spune:
Spuneti-mi va rog, ati vazut undeva minge din aia medicinala de sarit (pentru copii). Vreau sa-i iau Dariei si nu stiu de unde.
kitzy spune:
Andreea eu la Diana i-am luat din Auchan, la un moment dat vazusem si in Decathlon, sau pe la magazinele de jucarii.
eladea2005 spune:
sautare dragelor!
intru rapid...cu o intrebare:
unde gasesc costum de ingeras de inchiriat??? pt Eric am nevoie...
va pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
kitzy spune:
Andreea incearca la Merryland, au o groaza de costume de inchiriat, eu de acolo i-am inchiriat la diana pentru serbare. E pe str Izlazului, nr 18 , sc 7, parter, langa p-ta Ion Mester in spatele oficiului postal si a bibliotecii.
kitzy spune:
Ioana ce dusa is....Ai fost aseara la Havana la miro rev, nu? Ai o poza cu Liana pe fb. Oare cum de nu mi-am dat seama ca tu esti?
anca.b spune:
hei, unde sunteti! ocupate cu pregatirile de craciun?
ce prajiturele faceti? sunt in pana de idei, as incerca ceva nou...ceva sfaturi?
Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
salutare fete!
azi am avut serbarea la gradi, prima noastra serbare... si totul a decurs excelent...contrar asteptarilor... copilasii au fost minunati, cu totii au stat cumintei, au cantat, au dansat, au spus poezii...a fost asa frumossssss...
raluca, mersi de info...pana la urma am inchiriat un costumas superb de la o tanti din Manastur...
ce fac fetele? e mare liniste pe aici... ce pregatiti bun de Craciun? ce cadouri primesc copilasii?
pupici!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...