Gravidutze si mamici de Cluj - 176

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, nici nu stiu ce sa zic. Sambata noaptea, Daria n-a dormit deloc din cauza mancarimii.

Ieri am fost cu ea la infectioase si, surpriza: nu-i nici rujeola, nici rubeola. Medicul infectionist zice ca a fost o viroza cu exantem. Din cate am citit, eruptia pe piele tine numai 24-48 ore, nu pe tot corpul din cap pana in picioare cum a fost la Daria.

Cert este ca nu stim exact ce ar fi, oricum contagios nu-i si o putem duce la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
Noi tocmai ne-am intors de la prima intilnire cu Mosul din anul asta...la mine la servici...o multime de copilasi, de toate virstele
a fost super fain, Stefan i-a spus chiar si poezia Mosului si a primit exact ceea ce isi dorea (un joc cu armata). Asteptam cu interes serbarea de joi de la gradinita...care se va tine dimineata, de la 10.30 si unde trebuie sa ne imbracam in spiridus (am gasit cu greu un costumas de inchiriat, mai trebuie doar sa-l ajustez un pic).
Pupicei si mosi darnici!

PS: am uitat sa va spun ca duminica dimineata am facut un drum dus-intors pina la Bucuresti si in avion am fost cu Smiley (la dus) si cu toata echipa CFR-ului (la intors)...baieiti unul si unul...ar trebui sa-mi mearga din plin saptamina asta, nu?

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Andreea, la multi ani!

La multi anisori, Alees!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Anca, woaaww Smiley, CFR (INTREAGA echipa)! Poti sa spui ca si al tine a venit Mos Craciun!
Am vazut copiii (Alexia si Stefan), foarte frumosi!

Andreea, nu e boala aia care circula prin gradi acum : gura, miini, picioare? (Se fac niste bubite si afte pe zonele astea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si o fetita din grupa lui Stefi a avut boala gura-mana-picior. Nu stiam ca sunt mai multe cazuri.

Daca mai aveti ceva lucruri de donat(imbracaminte, jucarii,pampers, bani) este o actiune pe forum pt doua familii nevoiase din Cluj(topicul il gasiti la semnatura mea).
Astea sunt:

7.Cluj- prin Laura_s, veronicach si prietenii

ne asteapta 2 familii
Prima familie are 5 copii
Baiat: 11 luni (nevoie de pampers)
Baiat: 4 ani
Baiat: 8 ani
Fata: 15 ani
Baiat: 16 ani.
Au nevoie de orice: haine, incaltaminte, jucarii, dulciuri si mancare.
Cea de-a doua familie are 11 copii, dar doi sunt majori si nu mai stau cu parintii; restul 9 sunt dupa cum urmeaza:
Baiat: 1 an si 6 luni
Baiat: 3 ani
Baiat: 4 ani
Fata: 5 ani
Baiat: 7 ani
Fata: 10 ani
Fata: 12 ani
Baiat: 14 ani
Baiat: 15 ani

La fel, au nevoie de pampers, haine, incaltaminte, jucarii si mancare

Mai sunt 2 tineri care au iesit de sub tutela statului, dar care au nevoie de ajutor , au nevoie de incaltaminte (41-43 ) si haine. Plus ce mai considerati ca aveti, va prisoseste si puteti darui !

Pt detalii puteti lua legatura pe PM cu laura-s sau veronicach.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Ajutoarele lui Mos Craciun

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Puisorul, nu prea ma descurc pe forumuri, se pare. Cum dau de laura_s, in legatura cu donatiile/ Ajutoarele lui Mos Craciun?
Merci de rapuns,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Dati-l mai departe va rog.
Am preluat un mesaj:

"Nevoie urgenta de sange B3 Negativ - fetita nou-nascuta, mama a decedat saptamana trecuta - va rog sa trimiteti mai departe mesajul pana se gaseste o persoana ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.
Numarul de telefon il aveti aici - .....AM DELETAT/ ROG CONTACTATI MA, DC E CAZUL.
Multumiri.......macar trimite mai departe.....macar atat va rog din suflet "

Mergi la inceput

Ioana, . e prima serbare la care scoate si el ceva pe guritza. sper ca de acum va fi din ce in ce mai bine...vedem noi joi...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mihaela, trimite-i PM. Eu asa am facut.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Ajutoarele lui Mos Craciun

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Fetelor, Daria nu are bubite sau afte, efectiv parca i s-a inchegat sangele sub piele. Si noaptea sau cand doarme are mancarimi la talpi.
Sper sa trecem cu bine si sa revenim la normal.
va sarut.

Mergi la inceput