Gravidutze si mamici de Cluj - 176

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal.
ELENA ms mult si multa sanatate mamarutei
ce bine ca se inteleg asa de frumos copilasii tai
nume pt bebe hmmmmmmmm f greu o sa mi fie sa ma hotarasc !!!
inca nu prea am variante
IOANA si eu am vaz la Real chitara de care ti scria Ani parca i in jur de 60 ron ....nu mai stiu exact ,am retinut doar ca arata f bine
ANI ce ai mai gatit ?imi plac retetele tale

Noi ajungem acasa in jurul orei 18 ,18:15 min ...depinde de ce activitati are in ziua respectiva ....sincer timpul trece f f repede asa ca mare lucru nu prea apucam sa facem
Cand ajungem ii dau sa pape ,dupa care ii pregatesc baita (face doar baie ,nu i place sa faca dus ) si uite ca se face ora 20 si avem cam 1 ora la dispozitie sa ne jucam ,sa citim povesti etc .iar la 9:15 maxim 9:30 stingerea

Mergi la inceput

era sa uit :):am cautat f mult timp pantalonasi cu talie inalta pt piticuta mea si in sfarsit am gasit la Intersport pantaloni cu talie inalta si cu bretele ,sunt super ok ,daca va intereseaza gasiti acolo iar gama de culori este destul de larga (130 ron )

o zi frumoasa ,fug sa mi cumpar o geaca mai groasa si mai larga ...sper sa mi gasesc ceva ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Alex, ti-ai gasit geaca? Azi nu gatesc nimic, gateste mama . Fasole frecata cu muraturi

Elena, eu m-as duce la un ORL-ist prima data. Si eventual la Dana Campean pt ca ea nu da antibiotice chiar pt orice. O diaree poate fi si virala si atunci mai rau ii faci cu antibioticul. Daca nu ai facuta o coprocultura care sa dovedeasca infectia bacteriana antibioticul e inutil. Si eventual sa ii dai ceva pt refacerea florei intestinale, gen Enterolactis.

Asa mi de draga Stefi cum a inceput sa isi puna tot felul de intrebari existentiale . Saptamana asta m-a intrebat intr-o dimineata ca de ce nu cresc bebelusii de jucarie . Am inceput sa bat campii ca ei nu sunt adevarati, ca doar oamenii si animalele cresc, ca bebelusii nu mananca. La care ea mi-a replicat: dar eu le dau sa manance

Saptamana asta am continuat cu art craftul si am facut flori din hartie creponata. Mai mult eu decat Stefi dar ne-am distrat.Mai vreau sa facem flori dar sa le lipim pe o coala si ea sa decupeze petale si frunze ca asta ii place tare. Iar azi dupa-amiaza vreau sa facem bradutul asta http://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/papertree/

Daca aveti in plus cateva portocale le puteti trimite unor copii care nu au . Detalii gasiti la semnatura mea.

O zi frumoasa sa aveti

Ani de Stefana (23.01.2008)

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

sal
ANI da mi am gasit geaca la H&M e f ok si destul de comoda
f frumos bradutul ,noi am facut astazi globuri din hartie cu paiete si sclipici iar cand se trezeste facem covrigei si poate reusim sa mai mergem si la innot ..depinde de ora la care ajunge C...daca nu ramane pe maine dimineata
ce replici frumoase are Stefi ,sunt adorabili copilasii astia la cate stiu !!
am vazut papusa Larisa ...cea de la Ardeanca ...ce stie sa "mearga" n am mai cumparat o e parca prea mare i am luat una mai micuta

nu se poate deschide pag :portocale pt Mos Nicolae :(

De abea astept ziua de luni sa mi decorez casa sper sa ma abtin si sa nu impodobesc bradul sa mai am rabdare ...macar pana prin 10 dec

o seara frumoasa d nelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut fetelor!

la multi ani, Gabriela!

Azi am facut si cumparaturile pentru craciun...jucarii pentru toti copiii, ma bucur ca am gasit ceva potrivit pentru fiecare...pt mos nicolae am luat doar dulciuri +un dinozaur moale pt stefan...

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Ma simt cu musca pe caciula ca intru pe forum doar cand am nevoie de ceva, dar imi trimite cineva nr. lui Meli pe PM va rog
Ani, mersi de linkul cu portocalele
Noi suntem bine, asteptam sa vina Sf. Andrei, si ziua lui de nastere, si Mos Nicolae, si Mos Craciun...
Unde va petreceti anul nou?
Va pup

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

salutare
Nico numai intr o distractie o sa fiti
Anca sapt viitoare trec si eu la cump pt ambii mosi ....tot ce am luat pana acum i am dat mamarutei

prichindeii mei dorm ,obositi dupa innot :)

Maine mergem sa ne vedem baietelul la 4D de abea astept

o duminica frumoasa

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GABITULE SI TOT CE TI DORESTI SA SE IMPLINEASCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani, GAbi!!! Sa traiesti 1000 de ani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetele!

ma mai stiti,hihi?va citeam din umbra, doar ca eram cu operatia si nu eram in moodul corespunzator sa scriu.am trecut de ea, astept rezultatele de la histopatologic si sper ca am terminat cu astea...

noi nu avem probleme sa traga de mine , dar cred ca norocul i se datoreaza lui David, ii cauta compania ei iar acum cand incepe sa se joace si el, sunt practic tot timpul impreuna, nu pot sa cred ca sunt in casa cu ei dar pot sa-mi fac treaba.deci, solutia e inca un copil, hihi

Nico-ai dat de mine in cele din urma, scuze, dar zilele astea n-am prea citit mesajele primite.

noi inca nu stim ce ne va aduce mosul, asta din cauza ca in fiecare zi ne schimbam preferintele, asa ca mai bine mai asteapta mosul:))

sa aveti o saptamana frumoasa,alaturi de cei dragi voua!

Meli

Mergi la inceput