toate de odata
buna dimineata la toata lumea . noi avem o mare problema noi am racit foarte rau am avut febra 2 zile 39.5 tuse nasul infundat si ca nu era de ajuns am facut si diaree care inca o mai avem de 3 zile cu scaune pana la 15 pe zi si acum a facut si o iritatie foarte urata la fundulet.Ce ne puteti sfatuii ca nu mai stim cum sa o dam la capat
Raspunsuri
CorinaDani spune:
ce varsta are copilul ? ce medicamente a luat pana acum ? medicul ce spune ?
daca as fi in locul tau, as merge fuguta la urgente, 15 scaune diareice pe zi e deja prea mult, copilasul pierde electroliti si se deshidrateaza rapid.
Tanti Zavaidoc spune:
Diareea e probabil din cauza febrei. Pentru fundulet e eficienta crema cu oxid de zinc. Ar trebui sa renunti la servetelele umede o perioada si doar sa speli copilul, cu apa fara pic de sapun, pana se vindeca.
Cu raceala cred ca stii ce ai de facut: antitermice, hidratare si somn de voie... Multa sanatate copilului!
edybello spune:
buna seara sunt edybello in legatura cu subiectul toate o data mai precis ,,care noi; ma refeream la cel mic normal nu la bunica...dar fiind primul subiect la care am asistat sa intamplat sa nu ma exprim corect dar cred ca se putea intelege si asa....
Nicoleta_M spune:
Cum sunteti? ati fost la medic? cum e bb?
Baietelul meu a facut un episod de genul asta pe la 3-4luni, am primit tratament de la medic printre care si antibiotic. Scaunele dese erau din cauza intolerantei la antibiotic, daca cumva ti-a prescris antibiotic sa ii dai neaparat si Biotic Baby sa ii refaca flora intestinala.
Rana de la fundulet a trecut cu Bepanten dar asa cum spunea si Tanti Zavaidoc renunta la servetele si spal-l cu apa sau cu ceai de musetel pana se vindeca. Sanatate..
Ioana_Pos spune:
Diareea poate fi data de o enterocolita, mai ales daca este asociata cu iritatie foarte urata la fundulet. Mergi la medic sa vada care e natura ei si sa iti dea tratament potrivit.