nebulizator
am un baietel de 1 an si 8 luni si trebuie sa ii fac aerosoli. acum catva timpa am cumparat un nebulizator de la omron, ca omu nepricepu sa il am in casa, fara sa ma gandesc daca este cel mai bun model pentru copil sau nu. asa ca problemele ar fi urmatoarele face mult zgomot si trebuie folosit doar la verticala. cum copilul nu sta la aerosoli trea sunt nevoita sa ii fac cand doarme. deci am rugamintea recomandati-mi si mie un model silentios si ce e mai important care poate fi folosi si la orizontala. multumesc mult
Raspunsuri
aalina2003 spune:
irinabobe,
mie Omron mi-a fost recomandat de catre pediatru ca fiind cel mai fiabil, dar fetita mea este mai mare. cand l-am cumparat, am vazut la farmacie ca exista tot de la Omron unul mult mai mic, portabil, care poate fi folosit si in pozitie orizontala, recomandat in special pentru bebelusi. de silentios nu stiu daca era silentios. dar pretul era foarte mare, in jur de 7 mil, in timp ce celalalt era in jur de 2 mil.
miri2007 spune:
Noi avem de la Laica. Este silentios insa tot la verticala il folosim. Cand eram nevoiti sa ii facem copilului care dormea, il tinea sotul in mana (la un nivel un pic mai jos) si eu ii trageam furtunasul cu masca pana la nasuc.
Vezi ca cei de la Laica au si site cu mai mai multe produse poate gasesti ceva chiar orizontal la ei.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
roli25 spune:
Eu am modelul asta http://www.medco.ro/office/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=61
L-am luat direct de la reprezentanta.
E foarte bun, singurul dezavanataj e pretul. Nu stiu daca exista si alte modele mai ieftine, dar in general astea mici si silentioase sunt scumpe.
Mie la vreme aia imi trebuia neaparat unul silentios sa nu sperii copilul care avea 5 luni.
Burtocika spune:
Noi avem tot Omron si copilul a ajuns sa ne intrebe "cand mai punem mascuta ?" atat de mult ii place
Nu stiu daca merita sa investesti bani intr-un produs pe care-l vei folosi doar 1-2 ani, copilul creste si vei putea folosi celalat aparat.
Noi il foloseam amandoi, adica tati tinea copilul si ii citea o poveste, sau ii punea desene animate la calculator, sau cand a mai crescut se juca Zuma pe calculator , iar eu ii tineam mascuta la nas.
Ideea este sa faci in acel timp o activitate care ii place si pe care sa o asocieze cu mascuta, astfel incat sa astepte momentul cu nerabdare ...
Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
BraveGirl spune:
Noi avem 2 de la Omron. Cel mare, clasic, care face zgomot l-am luat cd am avut nevoie la fetita. Ea statea cumintica, in schimb, pt ca bebe nu vroia sa stea deloc, am luat decurand pe cel mic, portabil si SILENTIOS!
Il gasesti pe amazon.co.uk (livreaza si in Ro) cu 85 lire, la oferta. Eu zi ca merita toti banii. Ce ma incanta si mai tare, e ca il pot lua cu mine si in vacante.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
Baby1320 spune:
Cat priveste "nebulizarea" la orizontala, nu am gasit nimic, dar o sa ma mai uit :).
Referitor la zgomotul pe care il face, tu trebuie sa cauti un aparat care functioneaza cu ultrasunete si nu care are compresor. Este mult mai silentios, insa dezavantajul este ca tipul asta de aparat are nevoie de ceva consumabile. Nu stiu exact despre ce consumabile e vorba, ca eu doar cand am auzit ca trebuie sa mai cumpar din timp in timp cate ceva, ma si vedeam ramanand fara acele "ceva" cand imi era lumea mai draga si aveam nevoie de el. Asa ca eu am mers pe varianta clasica, cu compresor. Singur isi pune masca si maraie cand se termina. In fine, nu are importanta. Iti dau mai jos un exemplu de astfel de aparat:
http://www.beurer.com/web/en/product/nebulization/detail.php?pk=31&id=5707&bek=165&bct=%26nbsp%3B%26gt%3B%26nbsp%3B%26nbsp%3B%26gt%3B%26nbsp%3BIH50
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
SoriLea spune:
Si noi tot Omron avem si il folosim de la 7 luni. Atunci era mic si nu sesiza zgomotul, chiar nu s-a speriat deloc. 2-a oara cand l-am folosit avea 1 an si 10 luni si atunci la prima vedere ne-a respins. Dar cu rabdare si mai ales cu povesti si desene, asa cum spunea si Burtocika am reusit sa facem nebulizarea placuta. Acum in sept cand am avut nevoie de el, la fel, am intampinat respingere, dar apoi am ajuns sa se roage el de noi sa-i mai punem abur ca la trenuletul Thomas
Eu cred ca-i normal swa se sperie, ca doar nu-i un lucru pe care il facem in fiecare zi, dar dupa prima sedinta cred ca se obisnuieste.
Acum ramane la aprecierea ta daca vrei sa mai investesti intr-un alt aparat.
Sanatate multa.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
dana vio spune:
Noi aveam de la JOYCARE cu ultrasunete. L=am cumparat de la farmacie, a fost aprox 200RON si este foarte bun. Il aveam la aproape 2ani si merge, n-are nevoie de consumabile, plus ca este foarte silentioas, Alex nu sta la aerosoli si ii fac in somn.
Alexandra Maria
14.12.2007
astridhappy spune:
"Noi avem tot Omron si copilul a ajuns sa ne intrebe "cand mai punem mascuta ?" atat de mult ii place
Nu stiu daca merita sa investesti bani intr-un produs pe care-l vei folosi doar 1-2 ani, copilul creste si vei putea folosi celalat aparat.
Noi il foloseam amandoi, adica tati tinea copilul si ii citea o poveste, sau ii punea desene animate la calculator, sau cand a mai crescut se juca Zuma pe calculator , iar eu ii tineam mascuta la nas.
Ideea este sa faci in acel timp o activitate care ii place si pe care sa o asocieze cu mascuta"
...
Asa este.
ohaulica spune:
Am cump#259;rat un aparat de pe aparat-aerosoli.ro #351;i m#259; ajut#259; s#259; respir mai bine cand sunt racit#259;. La inceput eram sceptic#259;, dar dup#259; ce l-am folosit am sim#355;it din plin rezultatele. La tuse func#355;ioneaza excelent, de la prima utilizare amelioreaza foarte mult situa#355;ia. Ce imi place e ca sunt filmulete de prezentare si poti sa vezi exact modul de folosire a aparatului si modelul dorit.