Ati vrea sa stiti daca ati fi inselat/a?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Buflea, zici bine, dar asta cu "ce crede lumea" e un blestem.
Eu stiu ca nu-mi insel prietenul, el stie ca nu il insel, presupusul meu amant stie ca nu suntem amanti, dar ceilalti din jur continua cu zvonurile astea si sunt absolut siguri ca eu imi insel partenerul, ca "amantul" isi inseala partenera, si cand ajungem toti 4 cu "lumea" in acelasi loc pe mine ma scoate din sarite numai ideea ca Popescu, Ionescu si Dintescu acum se uita la noi si "stiu sigur" ca partenerul meu saracul e inselat, si mai si sta la masa cu "amantul" meu.
E mai mult decat enervant.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

nu, eu nu vorbeam de zvonurile fara baza reala. am trecut si prin de-astea, cand fiintele care aveau drept scop in viata tocatul marunt si inventatul de zvonuri hotarasera ca eu traiesc cu colegul meu si ca din cauza asta divorteaza (singurul punct real din barfa era ca el era foarte aproape de divort, desi inca nu-l demarase) si nici macar nu stiau cum ma cheama, in barfa eram "blonda de la 7" - si ne-am amuzat copios atat noi doi cat si cei din jurul nostru, care stiau adevarul. insa am trecut si prin faze reale, in care nevasta si amanta erau la acceasi masa, si trei sferturi din meseni le stia statutul. e drept ca nu se-apuca nimeni sa-i spuna doamnei "stii ca sotul i-o trage domnisoarei de vis-a-vis?" (e drept insa ca nici nu s-a baut exagerat, ca nu se stie cat de sincer devine omu' la betie ) dar n-au lipsit cuvintele cu dublu sens si glumitele relativ neviovate. cunoscand situatia, realizezi ca ceea ce parea oarecum nevinovat in cazul in care fiecare si-ar fi tinut slitul inchis, nu mai e chiar asa de inocent in realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie mi s-a parut apogeul penibilului cand 2 cupluri casatorite au stat la aceeasi masa desi El avea o relatie cu Ea, relatie de care sotia lui stia sigur, din cauza careia s-au si certat. Nu stiu daca sotul Ei stia, dar cert e ca a stat amanta, sotul, amantul, sotia. Si cand au plecat amanta cu sotul din dotare, s-au pupat amanta cu sotia, sotul a dat mana cu amantul...

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
Nimeni nu ramane virgin, viata tot ne-o trage o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

E aiurea cand ajungi in situatii in care esti vinovat si daca zici, esti vinovat si daca taci.
Sa zicem ca familia Popescu are doi prieteni buni,care-s sot si sotie, adica familia Dinescu. Domnul Dinescu isi gaseste o amanta. E asa de incantat, incat nu poate sa taca (tipic ) si se lauda prietenului sau, Popescu, insa doar lui, nu si doamnei Popescu.
Doamna Popescu insa, buna cititoare de expresii faciale , se prinde, si ii spune dlui Popescu, sotul ei, ca stie ca Dinescu are amanta.
Colac peste pupaza, la o cafenea in oras, familia Popescu da nas in nas cu Dinescu si amanta , acesta prezentand-o ca fiind ´´o amica´´ ( mai ne-inspirat nu exista). Doamna Popescu s-a prefacut ca nu-i nimic neobisnuit, adica a facut pe proasta in fata lui Dinescu.
In tot acest timp, doamna Popescu si doamna Dinescu se vad ba la un pranz, ba la cumparaturi, ba in vizite.

Ce sa faca familia popescu? Este ca orice ar face, pica de fraiera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Doamna Popescu o poate invita pe doamna Dinescu la un workshop cu tema: ´Recuperarea dupa infidelitate´. Cand dna Dinescu se va arata surprinsa, dna Popescu raspunde zambind cald: ´Asa, preventiv, se poate intampla oricui´.

Este ca si-a ajutat prietena fara sa se bage unde nu-i fierbe oala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Tanti,
Zici tu, dar Popeasca chiar e intr-o situatie nasoala, zic. Nu asa nasoala ca Dineasca, dar orisicat..

PS- dar ia zi, ar trebui informat aventurierul Dinescu ca Popeasca stie? Sau sa joace toti in continuare´´ hora prostiei´´, iar marea aventura sa fie doar un secret asa, intre barbati?
Macar de ar scapa si Popeasca de figura mincinoasa a Dinescului. Care oricum , e om cu calitati, dar talentul actoricesc nu-l are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Tanti,
Zici tu, dar Popeasca chiar e intr-o situatie nasoala, zic. Nu asa nasoala ca Dineasca, dar orisicat..

Drept sa-ti zic, mi se pare ca e inca intr-o situatie destul de confortabila. Eu deja il suspectez si pe barbac-su, nea Popescu, ca are discutii aprofundate cu doamna Ene de la 3.Desigur, familia Dinescu stie.

Prin urmare, ABIA ACUM Popeasca e intr-o situatie trista spre dramatica: si inselata, si cu vorbele-n gat ca are disonante cognitive referitor la dezvaluitul sau nu al aventurii lui Dinescu.

Dar acum totul e o chestiune de timp. Oare Ene cand va afla? Acolo vad eu cheia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_21

dar sincera sa fiu, as fi avut cosmaruri daca as fi fost sotul lui eumada.

tu si multe alte femei si barbati...
pt alti insa e o binecuvantare...de asta suntem unici fiecare in felul nostru.
Sunt barbati - ca si al meu de fapt- care prefera femeile puternice. Pe care stiu ca se pot baza. Care nu se lasa intimidate usor. Care nu se pierd de un vant pe care viata il mai face uneori.
Asta nu inseamna ca sunt barbati slabi...nicidecum...
De obicei, pt ca exista excepti peste tot, sunt chiar barbati puternici. Nu musai fizic.

Intr-o zi l-am intrebat pe sotul meu care a fost momentul cand s-a indragostit efectiv de mine...
mi-a spus ca la o intalnire ...eram in masina si a venit un cersetor la geamul meu iar eu i-a zis "dispari de aici pana nu ma dau jos la tine!" acesta a fost momentul in care el a zis ca eu sunt femeia alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vieti.
Si pt mine...la randul meu, nu cred ca as fi putut trai decat langa un barbat puternic. Pt ca altfel cu personalitatea mea....incantatoare de altfel, l-as fi eclipsat iar el si-ar fi pierdut din barbatie.
in fine...nu degeaba se spune ca fiecare sac are petecul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da` de ce sa ai cosmaruri?Ca daca nu greseste are tot ce vrea si ceva pe deasupra...nu e cazul sa greseasca,dar e constient ca o va face o singura data.Si o sa-l coste mai mult decat poate duce.....in rest....la cat de mult munceste si la cat de stresat e...o atmosfera calda si linistita acasa...cand vine dupa 12 ore....e tot ce-i trebuie....copilul vesel ii sare de gat ,eu il tratez ca pe cel mai de pret musafir....da` daca o scranteste....naspa pentru el....

Ela04..eu am fugit cu"sandel" dupa un aurolac care nu se dadea din fata masinii...."sandel e o bata de baseball mai mica.Si chiuiau ceilalti soferi dar s-au incuiat totusi in masini.....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

Citat:

Intr-o zi l-am intrebat pe sotul meu care a fost momentul cand s-a indragostit efectiv de mine...
mi-a spus ca la o intalnire ...eram in masina si a venit un cersetor la geamul meu iar eu i-a zis "dispari de aici pana nu ma dau jos la tine!" acesta a fost momentul in care el a zis ca eu sunt femeia alaturi de care vrea sa-si petreaca restul vieti.

LOL. daca o sa fac vreodata un film de amor, o sa bag scena asta! o sa fie comedie neagra, desigur.

Mergi la inceput