Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

anna-mama
despre carut parerea mea este ca trebuie sa pui accent pe partea pe care o sa o folosesti cel mai mult sa fie unul care e bun pana la 18 kg sau chiar 20 kg daca gasesti . acelea de obicei au un reductor ca sa-l folosesti cand bebe e mic . landoul si scoica le folosesti putin timp la inceput . daca pentru masina cumperi un scaun care merge de la
0 kg- 18 kg ( ex. inglesina ) nu prea mai ai nevoie de scoica .
nu te sfatuiesc sa iei cele care au aparut acum acum cu trei roti
( eu am luat si mi-am dat seama ca nu am facut o afacere buna ) pentru ca sunt grele cand le strangi si iti ocupa mai mult loc in portbagaj ( nu se fac chiar mici ) , pe cand vad cel al nepotelului meu ca atunci cand il strange sa-l bage in masina e mult mai mic si mai usor .

trebuie sa fug ; revin pe seara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Lia La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!
Carola La multi ani!!!!!!!!!!

Deci scaotem motatele si maine ...Okka ce-o face?

de KFC am o poftainsa la noi nu se compara cu gustu din ro si nici maionza cu usoroi nu o auAbia astept la anu sa bag o portie dubla de aripioare cu maioneza si usturoi
Acum ma multumesc cu spaghete cu pui si ciuprci in sos alb cu putin vin...bun si asta daca nu avem KFC

Ioana la multi ani lui Tudor !!! Sa cresca mare frumos si sanatos!!!

Aris si tie sa-ti traiasca baiatu!!!! sa ne zici cum a iesit ciulamaua...

Am cursuri azi si n-am nici un chefasi dormi intr-una

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Aris, am inteles acum...eu gandeam din prisma dotarilor de aici. Camera e pt o singura persoana si copiii stau in permanenta cu mama (daca aceasta vrea si poate).

Ce imi place la spitalul asta e ca sala de travaliu e aceeasi unde ramane mama dupa nastere, nu trebuie sa te muti dintr=un loc in altul.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

[anna] eu am laut un peg perego pliko switch compact, e foarte usor, usor de manevrat, sper sa nu avem pb cu el...vedem la momentul potrivit

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Mada Eu am comandat mobila de la bebe design - le-am vazut expuse la Baby Expo si mi s-a parut ca arata mult mai bine decat pe site. Pentru transport in Bucuresti (din Arad/Oradea unde au ei fabrica) mi-au estimat ca ma costa cam 200RON (pretul e per kg - eu am luat patut cu sertare, comoda cu vanita si un dulap, plus salteluta, lenjerie, saltea de infasat).

Cat despre Ikea - eu de fiecare data cand am luat ceva de acolo (si am luat de multe ori! :D) am cerut si transport - mi s-a parut destul de rezonabil. Dar din nou - in Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Ooka ma bucur ca te prind inca gravida (cred ca sunt singura) ca sa iti urez nastere usoara, recuperare f rapida si sa te bucuri de Zoica sanatoasa si frumoasa alaturi de familia ta! Curaj mult pt maine!!

Lia, LA MULTI ANI fericiti!! Sa ai o nastere usoara, ca prima daca se poate , sa ai parte de multe bucurii alaturi de bebe mic si familia ta! un special pt tine!

Carla LA MULTI ANI!! tu mai ai un picut pana la nastere, asa ca inainte de toate iti doresc un sfarsit de sarcina linistit (mai linistit ca pana acuma) si o nastere usoara! sa te bucuri din plin de bb3!

Brambu e f faina data de 11.11.11. Defapt e cea mai frumoasa data din an. O sa ii fie usor Elisei sa completeze formulare si administratie . Si eu am DPN-ul tot atunci dar nascand natural slabe sanse sa fie evenimentul chiar in ziua respectiva!

Sa va povestesc ceva...Ieri sefa mea a avut deschiderea sa imi arate inregistrarea nasterii primului ei copil. Deci am avut ocazia sa vad cu ochii mei un bebe care se naste natural si care iese cu fundul inainte, pliat perfect in 2 . Doctorii au pus-o pe ea sa aleaga intre cezariana si nastere naturala, iar ea a ales nastere naturala, cu epidurala. Si deci uite ca s-a putut si asa desi copilul era cu capul in sus si fundul in jos. si nu era nici micut....

36+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

vad ca vorbiti despre mobila, pot sa va spun ca eu am luat-o de pe mykids, si nu am platit de loc transportul, si pe ibebe am vazut ca la comenzi mai mari de 400 lei au transoprt gratuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

mada, uite un site cu mobila frumoasa http://bebedesign.ro . i-am vazut si la Baby Expo si aratau f bine. Din pacate eu comandasem dulapul (doar de el aveam nevoie) din alta parte.

36+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alecori

vad ca vorbiti despre mobila, pot sa va spun ca eu am luat-o de pe mykids, si nu am platit de loc transportul, si pe ibebe am vazut ca la comenzi mai mari de 400 lei au transoprt gratuit

De unde esti Alecori? Asa scria si pe site.ul pe care l-am gasit eu...si de fapt ma pun la plata.

29+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Anna Eu la carucior am fost cheap, ca nu ma hotaram deloc. Am luat un Rosse Golden (no-name polonez) - care este un mini-tanc de 18kg cu roti mari de cauciuc si suspensii de 4x4, perfect adaptat trotuarului gaunos din zona mea.

Ca puncte bune - arata si se simte foarte rezistent (intre carucior si un Tico, eu pariez pe carucior). Urca borduri usor si fara sa zdruncine bebe. Vine cu port-bebe, protectie de iarna, protectie de ploaie si geanta incluse. Spatiu de depozitare de sub carut e suf de mare pentru un sac de cartofi. Se poate folosi cu bebe cu fata spre tine sau spre lume. Costa 580RON, deci daca nu ma impac cu el sau daca la vara o sa vreau sa il schimb cu ceva usor, macar n-o sa-mi para rau.

Ca puncte slabe - nu e foarte manevrabil (are roti fixe). E mare si greu. Strans a incaput cu greu intr-un portbagaj de Logan. Eu stau la parter si calatoresc rar cu masina deci nu prea ma afecteaza nici una dintre astea, dar nu l-as recomanda cuiva care trebuie sa mearga cu liftul.

All in all e potrivit pentru iesit la plimbare in parc si pe strazi mai chinuite, nu e prea potrivit pentru plimbat prin mall si supermarket.

Mergi la inceput