Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mada86/mada86.jpg)
mada86 spune:
Vorbiti de bunataturi .... eu sunt fan declarat KFC dar am incercat sa nu abuzez....desi efectiv as manca saptamanal
Si eu sunt de parere ca pizza e cea mai putin daunatoare...daca nu se exagereaza cu branzeturile si salamurile din ea.
Of ce pofta mi-am facut singura... 29+
Sofia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miereamara/miereamara.jpg)
miereamara spune:
Dar care e treaba cu igiena din spitale? De ce va e teama sa aduceti copiii mari la spital din cauza igienei? Copilul mic si mama nu stau tot in spitalul respectiv, daca e sa ia ceva....sau imi scapa mie motivul?
Tiny baby gator
Baby gator
![](images/user_woman.png)
walkiria spune:
Moniq si Pica, va multumesc pt raspunsuri. eu as fi vrut sa comand un interfon de bebe ( ca o sa mai mergem si pe la tara si vreau sa fiu sigura ca il aud cand se trezeste si plange si cred ca e util si cand suntem acasa si mai petrecem timpul in bucatarie cu gateala . gasisem ceva f ieftin si performant pe site-ul din State, insa pe cel din UK nu sunt asa bune preturile la aceste produse. Asa ca, o sa ma limitez la unul de la noi care are un pret ok, chiar daca nu e atat de performant.
Anna-mama eu am luat caruicorul de la targ cu 2000 Ron marca Inglesina, modelul Avio ( parte sport si landou). Problema e ca a trebuit sa mai du bani si pe scaunul de masina, ca nu era inclus...dar...mi-a placut mie mult acest model.
Mada eu in camera lui bebe am pus decat o canapea extensibila (destul de micuta- ca sa ma pot intinde si eu daca plange bebe din jumate in jumate de ora), patutul, un dulap si o comoda- pe care la inceput o sa o folosesc ca masuta de infasat apoi ii iau partea de deasupra si o las comoda simpla.
sper sa imi vina dulapul si comoda la timp ca sunt inca in lucru, fapt pt care nu ma pot apuca de spala si calcat hainute si mor de nervi.
Fetelor ma bagati in boala cu mancarea, imi faceti o pofta...iar majoritatea felurilor expuse de voi pe aici imi sunt interzise
.
nu mai zic ca de o sapt de cand stau la pat am inceput cu dulcele desi nu am voie, dar efectiv nu mai poooot...bag cate 3-4 biscuiti Milka pe zi.
Bebita al meu iubit
Cu ajutorul Sfintei Fecioare Maria sunt 34+ cu
David Andrei
Multumim Doamne si ajuta-ne sa fim sanatosi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea_comsa/Deea_comsa.jpg)
Deea_comsa spune:
Eu nu stiu ce-i cu mine, zilele astea nu prea am avut pofta de mancare, saptamana trecuta mancam toata ziua, acum daca mananc de 2ori pe zi...azi am vazut k mi-a revenit pofta de mancare, cred k si bebelusului ii e foame k tot protesteaza prin burtica, mi-am pus cartofi la copt, sper sa se faca repede
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anna-mama/anna-mama.jpg)
anna-mama spune:
Walkiria, si eu am interfon, il folosesc si acum si Vlad are 2 ani si 8 luni, pt mine a fost f util. Eu am unul de la Sony.
Mada, eu in camera lui bebe am avut nevoie de patut cu masa de infasat, un soldatel cu sertare, o canapea extensibila si un sifonier mic.
Fetele, multumesc de raspunsurile legate de carucioare, inca mai astept si raspunsuri de la restul fetelor de steluta norocoasa Luca-Vlad si
31+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aris26/aris26.jpg)
aris26 spune:
anna - eu am un stokke de la primul copil(al doilea carucior ca primul a fost un chicco cu 3 roti pe care l-am urat)
eu sunt gata cu mancarea, dar nu va mai zic nimic ca uite fac victime pe aici...
arleza - scuze dar sa stii ca se face destul de usor de ce nu incerci singurik?
wild - asa cum a zis si bedro colesterolul e normal sa fie marit in sarcina dar scade imediat dupa anstere(pe probate la mine) de data asta nici nu am vrut sa aud sa il mai masor ca stiu ca nu are sens. eu oricum iau omega 3(singura "vitamina" pe care o iau incepand cu trim 2)
eu nu prea stiu de ce va frustrati voi cu manacrea...eu am mancat absolut orice mi-a trecut prin cap inclusiv mc don daca asta am avut chef atunci, noroc ca nu imi place e doar ultima varianta inainte sa pic jos de foame. singurele chestii pe care nu le mananc in sarcina sunt: carne cruda si mezeluri crud-uscate, oua crude si branza cu mucegai...in rest liber la orice prostie
miere - eu nu ash vrea sa il duc in spital pt ca stiu ca nu le da voie sa mearga la neonatologie copiilor...cica risc de diverse boli caracteristice celor de varsta gradinitei. in salon suntem 4-5 femei si nu am nici un chef sa il aduc acolo ca nu are unde sa stea si ce sa faca ba cine stie ce mai vede(eu am fost destul de scarbita data trecuta...stiu ca toate suntem lauze si avem lohii dar hai sa nu ne expunem toate cele in salon...ei bine erau destule care nu dadeau doi bani pe pudoare). asa ca ar ramane doar holul...ce sens are sa stam pe hol. mai bine stam in curte la aer la bancute, bem un suc, vorbim. eliasul e cam neprietenos construit din puctul asta de vedere. ca sa ajungi pe culoarul cu saloanele lauzelor trebuie sa treci prin fata salii de cezariana. eu sunt genul care nu vreau sa ma stie nici vantul nici pamantul iar fi-miu greu trece neauzit sau neobservat...n-am chef de circ si sa aud ca a lu' tutunaru a venit cu tot familionul
oricum sper inca sa nasc natural asa ca o sa am chef de umblat si de stat daca o sa stau 3 zile maxim. sora-mea a iesit la suc in curte la 4 ore dupa nastere, eu de abia dimineata pt ca am nascut noaptea.
pica - dar cat are pustiul tau? si eu ma astept cat de curand sa stea mult pe la sora-mea ca e topit dupa ea(si reciproca e valabila).
la faza de la 1,5 ani cred ca albeam in tot capul in locul tau. asta e cosmarul meu, ca iese din casa singur...noaptea mereu scot cheia din usa si o pun sus-sus
mama de mic +
s33+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madabout2003/madabout2003.jpg)
madabout2003 spune:
Anna eu am un quinny buzz de la Emily cu Maxi cozy la inceput si un Chicco f usor care merge de la 6 luni...
Mada eu in camera la Emily aveam o canapea extensibila, o comoda cu sertare si care facea si masa de infasat si patutul ei... Mai tarziu am luat un fel de corp de biblioteca de la ikea unde avem cateva cutii de plastic cu jucarii, cartile ei, etc... Parerea mea e sa mobilezi camera cat mai minimalist pt ca apoi o sa fie ingropata in jucarii, jocuri si joculete...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 31+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nicoleLi/nicoleLi.jpg)
nicoleLi spune:
buna walkiria,
acum am vazt ca m-ai intrebat de finetul cu ursuloi, nu eram prin zona, am scos hainele de iarna de la vizuina
nu l-am luat eu, l-a luat nasa bebelicii, o sa intreb de unde l-a luat si iti zic, eu i-am luat alt model din obor dar nu din magazin ca e 15 ron/m si e multtttt rau, in zona de tarabe sunt vreo 2 cu materiale si lenjerii si aveau si finet cateva modele
fetelor, poate imi dati si mie ce e nevoie pt pus poze pe Picasa, n-am mai folosit de cand a aparut FB, sa pun pozite si cu noi si cu zestrea puiului...chiar: mai e nevoie sa am prog picasa instalat ca nu=l mai am si ar tb sa fac rost31+ asteptam bursucica mica Isabella Andreea