Brumarei nov.dec'11 (79) Hai uratica, ooka!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

.. pe de alta parte, lumea evolueaza de la zi la zi, in orice domeniu, avem acces la informatie, nu cum erau parintii nostri cu noi pici... si daca faceam vreo iritatie pe piele, cine se gandea ca e de la detergentii de pe vremea aia, si medicina din Romania, cat evolua, in general, cand astea erau deja banalitati in Occident?...
eu nu-s de acord deloc cu sintagmele astea 'pe vremea mea...' ca zice bunica, 'las' ca voi ati crescut cu gris si uite ce mari sunteti'..sau 'acum 20 de ani... blabla si nu mai muream!'... nu cred in ce era acum 20 de ani, merg spre viitor si spre ce stiu acum, pt mine nu mai are niciun fel de relevanta ce era atunci...
desigur, fiecare face cum considera potrivit...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Da, e adevarat ca se fierbeau, sunt de acord cu treaba asta, dar nu se facea atata tam-tam in privinta detergentilor.

Emma 32 saptamani

Pai ce sa se faca, se foloseau in maaaaare parte sapunurile facute in casa.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 31+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Doi prieteni, Mihai si Cristi se intilnesc pe strada. Mihai il vede pe Cristi ca e cam abatut si-l intreaba:
-De ce esti asa suparat?
C: Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat.
M: Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina?
C: Niciodata.
M: Pe luna?
C: Da din cap negativ.
M: Pe an?
C: Iar da din cap negativ.
M: Pai vezi, rugina.

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +36 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Pe de alta parte cu detergentii, parca nu e bine nici sa fie ca drobul de sare... cum bine zicea cineva, e o gramada de marketing acolo, parca facut sa te faca sa te simti vinovat daca nu iei cele mai scumpe lucruri pentru bebe.

Eu probabil o sa folosesc detergent normal (Omo/Dero lichid), in cantitati mai mici si cu programe mai lungi ca sa ma asigur ca rufele sunt clatite bine. Daca bebe da vreun semn de iritatie sau ceva, le iau pe rand si le analizez/schimb... detergent, sampon, scutece, un anumit material cu care a venit in contact, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

detergent: am luat marca DM sensitive, nu are miros.. acu sa vad cum e bebe dupa. oricum hainele le-am caltit de doua ori.

apropo de junk food: ieri am vazut shaorma, am pofitit si pana la urma am mancat! am zacut de arsuri dupa aia... pana azinoapte.. daaar am mancat shaorma
oricum dintre toate pizza mi se pare cea mai sanatoasa, si nu stiu daca e considerata junkfood.

34+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

salutare fetelor!

Lia, carla , sa va dea DD bebei sanatosi si voua sanatate si tot ce va doriti!!!

emily, felicitari pt puiuti

ooka, tinem pumnii

noi suntem ok, la 34 de sapt aveam 2,300, mai mergem din nou pe 28, la monitorizare, analize si discutii cu anestezistul...inca nu stim daca mergem pe nastere naturala sau cezariana am timp pana in 28 sa ma gandesc

in rest toate bune si frumoase, in concediu doar pe hartie, mai trebaluim si pe la birou 4-5 ore pe zi, ca acasa nu avem rabdare sa stam, cu somnul inca stam relativ bine, cand ma bag in pat incep contractiile nedureroase pana imi gasesc pozitia...

la toate fetele

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

mersi pt raspunsuri!

mie mi-e ca.....o sa urle pe acolo, e dependent de mine........toata ziua mami,mami...si mi-e ca o sa il faca sa sufere...sau nu stiu ce sa zic....din moment ce ma lasa acolo si el tre sa vina acasa

eu o sa fac ceza la privat, deci e ok...oa sa am camera mea si e progr de vizita de la 18-20
si ii lasa sa urce..........
dar nu stiu ce sa zic....
o sa vedem......

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 34+ cu Adam Eduard

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

la curs ne-au vorbit moasele despre detergenti pentru bebe care sunt aproape la fel cu detergentii normali , deci e vorba de marketig , dar pana la urma tu ca mama te simti cu constiinta mai curata daca cumperi un detergent pentru bebe . aici se recomanda mult sapunul de marsilia de la plafar ; si daca tot clatim de doua , trei ori ce sens mai are cocolino ...

vitaminele nu influenteaza greutatea bebelui ci doar carentele mamei .
daca ai o alimentatie normala si sanatoasa nu e neaparat nevoie sa iei decat acidul folic de la inceput .
eu sun inca pe vit de doua ori pe zi dar pentru ca nu mananc fructe , salate , lactate , carne rosie ... daca mananci de toate nu e nevoie zice gine meu .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata!

Am vazut ca pe Ooka a amanat=o pt maine!

La multi ani Lia si Carla!!! Sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi si papaciosi!

Nici eu nu stiu ce sa fac cu vizita lui A. la spital. Aici camerele au si canapea unde pot dormi rudele, copiii si tatii pot dormi cu mama si bebelusul peste noapte daca vor dar nu stiu...vom vedea, pe mine ma opereaza joi, poate vineri seara...sambata daca totul e ok cred ca plecam acasa.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

cristina - da, eu folosesc weleda ... la S. folosesc www.biosferaweb.com/scheda_prodotto.asp?id_prodotto=4039" target="_blank">asta (ca e 2 in 1, corp si par). Probabil ca la fel si pt. bblina. Nu le-am folosit de la inceput pe S., de mica, le-am descoperit mai tarziu. Insa am mai folosit www.biosferaweb.com/scheda_prodotto.asp?id_prodotto=4045" target="_blank">uleiul de corp, www.biosferaweb.com/scheda_prodotto.asp?id_prodotto=4043" target="_blank">crema pt. fundulet, www.biosferaweb.com/scheda_prodotto.asp?id_prodotto=4044" target="_blank">crema pt. fata si corp si www.biosferaweb.com/scheda_prodotto.asp?id_prodotto=2842" target="_blank">pasta de dinti. Ia si tu pt. inceput ala de baie si uleiul (pt. masaj), nu stiu ce sa zic ... Eu am fost ff multimita de toate, e drept insa ca nu am avut probleme cu pielea de nici un fel la S. Si dana n. parca mai zicea ca le foloseste.

alina - nu stiu cum e considerata pizza, da' atunci italiencele ar fi cele mai denaturate gravide, ca in 9 luni mananca pizza la greu. Nu zilnic, da' alaturi de paste e un fel important de mancare pt. ei. Eu nu o vad deloc nesanatoasa, depinde doar ce pui pe ea (picanterii si alte minuni, eu stiu?) sau daca ai sau nu anumite restrictii de regim in perioada sarcinii.

silvy - de ce atata tristete in meniul tau? Nu poti sa mananci sau ai tu restrictii anume?

Doamne-Doamne, ai grija de noi 35s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput