Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 2
Mihaelafalt spune:
Citat:
citat din mesajul lui EllaR
La multi ani scumpa cu intarziere! Iti doresc din suflet sa ti se implineasca visul cat mai repede si sa-ti tii odorul in brate! Te pup si inca o data Lamulti ani!
Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Fetelor va servesc cu o felie de tort si un pahar de ce vrea fiecare ca e ziua mea astazi, deja mi-am dat seama ca sunt batrana.
Nu am sarbatorit in nici un fel, am mers la biserica, am invatat si acum cu sotul prin casa, macar imi pare bine ca nu ii vad fata soacrei ca vroia sa mergem la ea dar am insistat ca am de invatat si a renuntat, ca nici el nu e foarte bine inca in urma bautei.
Va pup pe toate
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!
Multumesc.
Fetelor eu sunt rupta de oboseala ca de obicei, am plecat la 8 azi dimineata la cumparaturi pentru botez si dupa la scoala.Abia astept botezul mi-am imbracat azi finuta si m-am jucat cu ea e o scumpete de fetita o sa va pun si voua poze dupa botez.
In alta ordine de idei mi-am reprogramat eco maine in loc de joi sa vad ce iese si va spun, joi nu mai merg la judet si de asta am reprogramat sper ca nu e nimic doar maine sunt in ziua 12 si macar sa imi zica ce e pe acolo.
Ioana stai linistita si o sa vezi ce este dupa tratament.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Ati vazut ca am copiat dar imi e prea lene sa mai sterg.
Ylari felicitari pentru beta.
Bettercy spune:
Ylari, beta creste frumos, esti pe drumul cel bun. Daca te ajuta cu ceva, nici doctorul meu nu considera mutatiile astea heterozigoate foarte periculoase. Eu am si homocisteina mica, n-am cum sa-l conving sa-mi faca tratamente mai agresive.
Am inceput sa-mi iau din nou vitaminele, sotul se gandeste ca mai bine sa iau acid folinic in loc de folic, a ramas sa discute el intr-o zi cu doctorul meu sa vada daca varianta asta ar fi mai buna. Nu stiu daca am mai intrebat, ia cineva acid folinic?( leucovorin)
Eu am intrat iar intr-o perioada de lene totala si iar imi creste fundul.: ) De dimineata m-am trezit la ora normala dar m-am dus la lucru cu o jumatate de ora mai tarziu. M-am dus am alergat - ca m-a speriat cantarul:), mi-am facut dusul in liniste...am trimis text cu tupeu la sefa ca o sa fiu in intarziere. M-a apucat asa nesimtire! Imi trebuie un copil mic ca sa am o scuza ca sa stau acasa...
lucianamoga spune:
Neata fete!
Cine vine la cafea calda , sau ceai fierbinte , ca la cat e de frig afara...
Cixinica ma bucur ca ai raspuns la apelcum esti?
Simo bine ai venit , si sa fugi repede la odisee , imi pare rau pt timpul scurs fara bebe
Ylari sper ca acum te-ai mai linistit , ai o beta grasa
Kimmy spune:
Neatza!
Luciana eu vin la o cafeluta calda .Acuma am dus motroasca la gradinita.E tare frig afara.
La mine nimic nou...sunt foarte contrariata cu graficul meu...temperatura a luat-o razna.Eu credeam ca am ov in z17,dar temperatura a ramas mica si ieri.Abia azi a crescut putin.Nici la ovulatie nu a scazut cum scade de obicei...Ieri toata ziua am avut dureri in partea stanga.Destul de puternice.Habar n-am ce sa cred.Daca sunt abia 1 dpo,atunci s-ar putea sa nu fi prins luna asta outzul .Deja incep cu paranoia .Mi-am amintit cat de nesuferite sunt astea 2 saptamani de asteptare!
Deny am primit PM,multumesc
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
lucianamoga spune:
Kimmi chiar ai un zig zag pe acolo , dar nu te stresa stai linistita ca daca e bebe se supara Fara monitorizare eco oricum nu sti sigur , asa ca tu gandeste-te ca ai prins momentul
Si la mine totul a fost anapoda ciclul asta , nu tu secretie specifica , nu tu dureri de nici un fel,iar acum de cateva zile sunt desertul sahara pe acolo pe jos in sensul ca nu mai am nici un fel de secretii(eu care sunt tare secretoasa )
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kimmy Neatza! Luciana eu vin la o cafeluta calda .Acuma am dus motroasca la gradinita.E tare frig afara. La mine nimic nou...sunt foarte contrariata cu graficul meu...temperatura a luat-o razna.Eu credeam ca am ov in z17,dar temperatura a ramas mica si ieri.Abia azi a crescut putin.Nici la ovulatie nu a scazut cum scade de obicei...Ieri toata ziua am avut dureri in partea stanga.Destul de puternice.Habar n-am ce sa cred.Daca sunt abia 1 dpo,atunci s-ar putea sa nu fi prins luna asta outzul .Deja incep cu paranoia .Mi-am amintit cat de nesuferite sunt astea 2 saptamani de asteptare! Deny am primit PM,multumesc http://www.fertilityfriend.com/home/19d912 _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra |
Kimi, stai linistita. Cu singuranta ai prin exact momentul oportun. Acum trebuie sa ne inarmam cu muuuulta rabdare, da? Pana pe 4 noiembrie cand am zis ca ar trebui sa ne testam mai sunt niste zile Asa ca nu e bine sa cedam din primele
Cat mai curand
Monique77 spune:
'neata fetelor
ce mai ziceti?
mie iar mi s-au desumflat sanii
in ziua 1 sun pentru inseminare
ce-as bea o cafea.... dar m-am lasat de vreo 2 luni deja
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2), negativ (analiza 3)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi