Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Elenusht draga noastra te asteptam, aici suntem, nu plecam nicaieri! Sa ne scrii, mie mi se intampla sa ma gandesc la tine
Didi, multzam ptr pupic unu si tie scumpa.
Cixinica am sa intru de la ai mei diseara sa repostez listuta.
Are ceva fetelor daca de dimi nu mi-am pus utrogestan? Am ramas fara si am uitat sa imi cumpar si nici nu mi-a gasit colega pe care o rugasem
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
DenyAnd spune:
Elenush scumpa noastra
Sa stii ca suntem mereu alaturi de tine.
Subscriu si eu la ce au spus deja fetele in incurajarea ta aici la aspirante, dar si la celalalt topic al tau.
O sa vezi ca o sa fie bine de acum incolo, si sa stii ca chiar e adevarat ce spun altii, aceasta stare/legatura psihologica care o ai o sa dispara din moment ce ai depus actele, dar mai ales cand se va pronunta hotararea finala, o sa te simti cu adevarat libera nu doar dupa acte dar si in interior, ca si cum te-ai eliberat din puscaria suferintelor.
Te imbratisam calduros , te asteptam cu drag sa revii aici la aspirante, dar mai mult tin pumnii sa revii direct la odisee!
Lore, imi pare rau ca te simti rau. Pe mine m-a ajutat mult laptele fierbinte cu miere. Si cat mai mult ceai cu lamaie.
Tzuky ce ma bucur ca sunteti bine si fotbalistul(eu cred ca chiar el, nu ea) sta cuminte in burtica mamii. Filmuletul de pe youtube e chiar tau. Ce minunat e.
(si deja e marsihor la 12 sapt? uhhh abia asteptam si noi sa ne vedem si pe ai nostri puisori asa de sprinten si vioi ca al tau)
Multa sanatate si sarcina la termen!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui YLARI Elenusht draga noastra te asteptam, aici suntem, nu plecam nicaieri! Sa ne scrii, mie mi se intampla sa ma gandesc la tine Didi, multzam ptr pupic unu si tie scumpa. Cixinica am sa intru de la ai mei diseara sa repostez listuta. Are ceva fetelor daca de dimi nu mi-am pus utrogestan? Am ramas fara si am uitat sa imi cumpar si nici nu mi-a gasit colega pe care o rugasem YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
nu are nimic,doza este pe zi nu neaparat impartita pe dim si seara
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui ancadragoman anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2 |
Anca ce frumoase poze.
Ufff povestea ta mi-a dat lacrimile iar.
Eu am mai citit-o in trecut si cand am recitit-o iar E foarte emotionant
Sanatate!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
ancadragoman spune:
Multumesc mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
draguta spune:
buna
Gaby multumesc dar astazi declar ziua1, oricum ma bucur ca faza luteara luna asta a fost de 12 zile de la 9, 10 cat era inainte
histamina ma bucur tate ca ai gasit medicamentul, acum iti doresc sa va recuperati amandoi in cel mai scurt timp, abia astept sa ne spui ca esti mai odinhita, mai vesela atat tu cat si cel mic, sa ne tii la curent evolutia celui mic dupa tratament
elenush fii tare, viata ta de acum incepe, sterge cu buretul toate momentele neplacute , iti doresc sa-ti gasesti barbatul care te merita si sa ai cu el cat mai repede un copilas
EllaR spune:
citat din mesajul lui IuliaCospy Felicitari Ylari pt beta! Stefulici cata dreptate ai avut cand ai raspuns la prima mea postare... Deci, dupa ce v-am spus ca sunt z1 nu s-a mai intamplat nimic. Am avut spoting sambata si putin duminica si de atunci nimic. In cele din urma, dupa 2 teste negative acum o saptamana m-am hotarat fara prea multa tragere de inima sa mai fac unul, convinsa fiind ca va fi si acesta negativ. Numai ca la cateva minute a parut foarte timida si a doua liniuta Sunt ferm convinsa ca am avut o ovulatie tarzie, fara nicun fel de semne, caci la sarcinile trcute testul se pozitiva inca inainte sa fiu in intarziere, acum insa chiar in intarziere e foarte palid. In afara de sotul meu si voi, momentan nu stie nimeni nimic. Imi este inca teama... dar cred ca Dumnezeu e mare si ma rog ca de data asta sa fie totul bine. Deocamdata raman aici cu voi, caci ma simt mai in siguranta. Astept sa plecam impreuna la odisee. cu drag pe toate si va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase. Sa se intoarca inmiit la voi Iulia, mami de Sara Andreea http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0 |
Felicitari! Mai nu intru putin si uite ca mai apare o veste buna! Vai ce bine-mi pare!
Va pup pe toate gravidutele si va dau si si sa veti o sarcina usoara si bebe sanatos tun!
EllaR spune:
citat din mesajul lui YLARI Tadaaaam!!! Listuta! Kimmi 26 octombrie Mihaelafalt 6 noiembrie Gabyv 3 noiembrie Miki si Katy nu am inteles in ce zi a saptamanii viitoare vreti sa va testati YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Eu pe 17 noiembrie o sa incerc. Ar trebui sa vina pe 12 dar vreau sa rezist pana pe 17 daca e cazul ca atat de multe teste am facut in 5 ani ca nu mai vreau sa vad unul negativ.
Eu acum sunt cu BIP recurenta, dar la tratament. Se vede ca a venit frigul.
va pup pe toate
stefulici spune:
Neata feteor!
Acum m-am intors de la serviciu!
Tzuky, foarte dragut bebe,parca sarea la trambulina! Ma bucur ca e bine! Tu ai calculat 12 saptamani de la ultima menstruatie sau de la conceptie?
Fetele gravidute, voua va e sete? Ca eu de vreo saptamana parca nu ma mai satur de apa! Ma duc non stop la toilet, insa nu ma pot abtine, am tot timpul gatul uscat!
Draguta, imi parerau ptr ziua 1!
Ylary, dc nu ti s-a intamplt nimic in intervalul in care n-ai luat cred ca e ok. Stai linistita si ia-l pe urmatorul!
Bob tu ce mai faci? Iti simtim lipsa!
Pupici la gagici!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
EllaR spune:
citat din mesajul lui miky82 Deny am gasit postarea asta la pg 722 Deny, pot sa te rog sa ma treci si pe mine in lista de aspirante? Povestea mea: de 3 ani incercam fara rezultat pozitiv sa obtinem un sufletel al nostru. Am ovare micropolichistice, iar CM este f. neregulat. Am tinut tratament cu inductie de ovulatie, am facut chiar si o IA, dar din pacate fara rezultatele asteptate. Dumnezeu sa ne ajute sa ne tinem copilasii in brate. Citat: citat din mesajul lui DenyAnd EllaR te-am trecut pe lista de aspirante. Sper ca nu te superi -------------------------------------------------------------------------------- Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
Scumpa mea! Nu ma supar deloc ! Chiar multumesc frumos!