Aspirante optimiste(723) Felicitari Iulia!
Raspunsuri - Pagina 16
histamina spune:
AM REUSIT!
LA PRANZ VOI AVEA MEDICAMENTUL!
Va multumesc din suflet pentru sprijin.Sunteti minunante!
Nu am crezut ca am atati prieteni.
Cred ca am strans in jur de 100 de telefoane, mailuri, sms-uri.E incredibil.
Daca s-ar organiza un concurs de prietenie , prietenii mei l-ar castiga sigur, ca sa o parafrazez pe prietena mea de suflet, Tatiana Stepa.
ancadragoman spune:
De unde l-ai luat?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ancadragoman spune:
Bravo ,acum sanatate si in cateva luni vreau sa vad sunci pe el
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
miky82 spune:
Neatza!
Histamina ma bucur tare mult ca ai reusit sa faci rost de medicament.
Lore sper sa iti revi repede, eu am luat paracetamol o pastila dimineata si una seara iar pt gat am luat hexoraletten N, este singurul care mie imi face bine la gat si mi-am revenit , am mai ramas cu nasul, dar asta stiu ca trece putin mai greu.
tzuky un mare
elenush ai incredere ca o sa fie totul bine dupa aceea, si cred ca o sa iti revi mult mai repede decat crezi, te imbratisez si sunt alaturi de tine.
gaby cand o sa te mai apuci de stimulare? scuza-ma daca ai mai zis dar am uitat
Va pup pe toate
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
histamina spune:
anunt oficial ca am scazut iar sub 45 de kg.
si oasele si firele de par pot slabi.asta daca vroia sa ma intrebe cineva de unde am mai dat jos.
ancutule, nu sunci, dar macar 7 kg si atunci !
xdidi spune:
salutare fetelor
histamina ma bucur ca ai gasit, sper sa faca sunculite bebele tau si tu sa revii la o greutate normala, oricum daca mai ai nevoie de ceva de dincolo la sfarsitul lunii noiembrie plec o sa ptamana si pot sa-ti aduc ce vrei...
elenush ce sa zic, e greu , dar chiar nu aveai cu cine sa meegi mai departe...suntem alaturi de tine
fetelor am o prb am sanii foarte umflati, eu stiu sa din cauza ca a fost ovulatia si acum am progesteron mult in corp...dar sunt cam umflatei , nu foarte tari cum sunt de obicei...offf sper ca nu incep dereglarile de pe acum.
ylari te pup draga si un pupic transplacentar
va puuup pe toate
cixinica spune:
Salutare!
acum am terminat de citit fiindca ieri nu am putut intra pe net
ylari ma inscriu si eu in lista de testari pe 6 noiembrie,
in rest nu am nimic de raportat
multi tuturor
irmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna dimineata fetelor! Ylari, scumpa, la fel de matinala ca mine La 4.30 trebuie sa ma duc la toaleta, apoi nu mai adorm neam. Lore ia Paracetamol si ceiut si o sa treaca. Mama spune ca orice minune tine trei zile. Baga un medical, daca poti. Insanatosire grabnica! Iulia felicitari, bebe sanatos si mincacios si o sarcina usoara! Linkul de mai jos e pentru toate fetele de pe DC (ca sa stiti ce va asteapta in curind), si apoi in special pentru noile gravidute, ca sa vedeti cum bebe simte imediat ca mama e agitata: www.youtube.com/watch?v=FeFhEbEBmTo" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FeFhEbEBmTo ...eram ieri foarte agitata si aveam emotii (din cauza unei singerari cu cheaguri - eram convinsa ca l-am pierdut pe bebe). Dar fotbalistul meu n-are nici o treaba, se joaca acolo si ride de mine ca ma stresez aiurea. Asa ca fetelor, luati-o usor si priviti cu incredere inainte. Nu mai e mult pina vine bebe. 12+ Doamneajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Ce frumos! M-a emotionat teribil filmuletul! E bebicul tau nu? Ce jucaus e!! Multi pupici si sarcina usoara si la termen!
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
elenusht spune:
va multumesc fetelor ca-mi sunteti altturi..daca nu va suparati, o sa va mai scriu despre mine si sper sa intru cat vrea Dumnezeu de repede in cursa de aspirante.
poopici