mai am vreo sansa??

mai am vreo sansa?? | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

am deschis acest subiect in speranta ca cineva de aici ma poate ajuta macar cu un sfat..
am o fetita de 4 ani pe care am inscris o anul acesta la gradinita in sectorul in care locuieste soacra mea.din motive personale am retras o de acolo,de fapt a fost 2 sau 3 zile si atat.
vreau sa stiu daca exista vreo posibilitate sa o reinscriu acum la o alta gradinita aproape de noi.noi stam in sectorul 3.se poate sa inscrii un copil la gradinita chiar daca gradinitele au inceput de ceva timp?
va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mergi si intreaba la gradinita. Situatia difera de la o gradinita la alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Probabil ca la particular ai avea sansele cele mai mari sa gasesti locuri.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Mergi si intreaba la gradinita de care esti interesata. La noi nu au venit toti copii inscrisi asa ca banuiesc ca pot ocupa altii locurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

gabitza 2005 despre ce gradinita este vorba sa merg sa intreb chiar acolo
dar de putu se poate nu macar sa incerc...mai o speranta crdeam ca este imposibil ce imi doresc eu
de gradinita particulara din pacate nu avem banuti numai ceva de stat ne poate ajuta
va multumesc pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Se poate.
Ai doua variante.
1. Mergi la gradinita vizata si discuta cu directoarea. Daca exista grupa sub 30 de copii sau vre-un copil retras (cum ai facut si tu la gradinita respectiva) treci la "vrajeala sentimentala" si nu numai. Daca nu merge (poate chiar e full) treci la varianta 2.
2. Mergi la inspectoratul de sector, la prescolari, ceri audienta la inspectorul respectiv si reiei "vrajeala sentimentala" si nu numai. Are situatia la nivel de sector si poate sa te indrume, eventual, la alta gradinita. Important e sa-l convingi.
Cunosc situatia unei mamici care are doi copii, sotul somer si cu ceva pb de sanatate si a reusit sa intre in timpul anului la o gradinita de stat cotata bine.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

anya multumesc mult
deci se poate !!
am sa incerc sapt viitoare cand am sa fiu libera stiu ca sunt 2 gradinite unde stam noi sa speram ca o sa avem noroc

Mergi la inceput