Ajutor privind diversificarea!
Raspunsuri - Pagina 3
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Baby1320 e cel putin dusa. Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010 |
wawwwwwww
patryss_88 spune:
La fel , tot la recomandarea medicului
De aceea am si postat , deoarece simt ca e prea devreme .
Revin cu intrebarea : sper ca nu e nimic rau ca i-am dat sa guste sucurile respective? Precizand ca nu intentionez sa incep inca diversificarea ...
de gaza mica Luca Adrian
LoraG76 spune:
Patryss, si eu zic ca e timp...dupa 5 luni, dar daca ai inceput deja, nu e chiar o gaura in cer. Ia-o f. incet pana pe la 5-6 luni, incerca sa nu-i introduci multe alimente noi si ai grija cu sucurile, nici astea cica - nu stiu daca e sigur asa - sunt cam iritante pentru stomacel. Eventual, sa nu-i dai citrice, care sunt f. acide pentru el, asa micut.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Patryss, si eu zic ca e timp...dupa 5 luni, dar daca ai inceput deja, nu e chiar o gaura in cer. Ia-o f. incet pana pe la 5-6 luni, incerca sa nu-i introduci multe alimente noi si ai grija cu sucurile, nici astea cica - nu stiu daca e sigur asa - sunt cam iritante pentru stomacel. Eventual, sa nu-i dai citrice, care sunt f. acide pentru el, asa micut. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Aaaaa nuuu , citrice nu i-am dat , stiam ca nu sunt ok pt micutul lui stomacel .Si sucurile le-am introdus la cateva zile distanta unul de celalalt, pentru a vedea daca exista reactii alergice sau altele de genul .
Stiam si eu cazuri in care li se dadeau bebeilor sucuri de mai devreme si de aceea am procedat astfel.
Mersi mult pentru sfat !
de gaza mica Luca Adrian
LoraG76 spune:
Patryss, daca iti activezi PM-ul, iti trimit o schema de diversificare facuta de o mamica de 2 copii mici, medic pediatru.
patryss_88 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Patryss, daca iti activezi PM-ul, iti trimit o schema de diversificare facuta de o mamica de 2 copii mici, medic pediatru. Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010) (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Te rog !
Mersi mult mult de tot !
de gaza mica Luca Adrian
ela_04 spune:
citat din mesajul lui Sabinamea Lora, îmi trimiti si mie, te rog, schema acelui dr pediatru? Multumesc |
Am impresia...nu stiu sigur, ca daca nu ai nu stiu cate mesaje scrise nu poti primi mesaje private, PM. Sper ca LoraG76 sa gaseasca o solutie...
LoraG76 spune:
Sabina, ti-am trimis PM, sper sa-l si primesti!
O zi buna!