Mai este putin si vine vacanta de iarna cu tot ce include ea Craciun si Revelion.
Ma gandeam sa ne spunem parerile de locurile unde am fost sau sa venim cu sugestii unde sa ne petrecem cele doua sarbatori.
Si eu m-am gandit aproape toata ziua la vacanta de iarna.
Craciunul o sa-l facem acasa sau la bunici dar Revelionul as vrea sa-l petrecem undeva la munte. Din pacate la noi nu gasesti niste oferte tentante in care sa existe si ceva pentru copii.
Poate Vila Bran -dar in oferta lor destul de piperata intra doar cazarea si masa de revelion. Despre celelte mese nu zic nimic si mancarea la ei mie una mi se pare cam scumpa.
La vila Bran nu fac rezervari acum decat pentru Craciun + Revelion. Noi doream intrem, cateva zile si mi s-a dat flit la telefon, sa vada intai cate locuri se ocupa cu sejururi complete
la Bran am stat la vila Gentiana si a fost foarte frumos. au si piscina interioara ceea ce a fost un mare plus:)
Vreau si eu recomandari pentru o pensiune sau hotel la Predeal pentru sf. saptamanii.
Multumesc!
Buna, aveti ceva recomandari pentru o vila la Bran care se ofere posibilitati de agrement si pentru un copil de 2 ani?Am vrea sa petrecem cateva zile la munte cu fetia noastra, dar as vrea sa mergem intr-un loc despre care sa am referinte