Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
ada_coman spune:
Multa sanatate bolnaviorilor!
Si eu am un termometru de ureche care la Daria imi indica corect temperatura si la Karina nu. Nu-mi pot explica...din cauza asta a trebuit de multe ori sa-i iau rectal temperatura Karinei. Mai aveu unul cu inflarosu, care ma mai ajuta la Karina, ca nu mai sta sa-i iau rectal si nici eu nu mai vreau s-o chinui.
Vero noi folosim Sudocrem sau galbenele cu propolis dupa ce spalam bine. Din cauza ca nu se sterge bine la scoala e. Patim si noi destul de des. In fiecare seara spalat si daca e cazul dam cu crema, daca nu, nu. 
bebelusi spune:
Fetelor noi am fost la Caracal, acum am venit
Stef a facut exudat si nu are nimic, o sa il repete si o sa il facem si noi, oricum avem niste muci de o saptamana jumatate si nu mai scapam de ei, si eu si irin a si vlad.
Nici nu vreau sa va explic cum e cu scarlatina. Luni au fost chemati toti parintii la gradi pentru comntrol ca vine un medic. Fetelor, a venit medicul, si a venit doar cu 6 aparate din alea ptr exudat, cica iau doar la cei cu rosuy in gat, dar ce te faci ca erau mai multi de 6 cu rosu in gat???uite asa i-a chemat pe toti in mediul ala ca sa ce??????sa ii contamineze mai rau, ca au venit degeabaaaaaa, nu imi pot explica de unde atata indiferenta, nici nu am cuvinte 

in fine, povestea e mai lunga darnu am timp sa explic in detaliu
Eu nu ma mai inteleg cu v
lad, este ffffffff nazdravan,. a inceput sa faca scandal in magazinele de jucarii, ia scaunul si se catara peste tot, nu ma mai asculta deloc, unde e baiatul meu cuminte??????????????????????

sunt distrusa, nu mai stiu cum sa procedez cu ellllllllllll, va rog ajutati-ma ca o iau razna. Il pun la colt ca alta pedeapsa nu stiu sa ii aplic, e drept ca il termina pedeapsa asta, dar dupa 20 de minute face iar prostii
......Partea cea mai proasta este ca tip la el, nu ma mai pot controla fetelor, simt ca o iau razna, ii ia irinei toate jucariile pe care le are in mana......
Crisspy, eu cand am inceput sa ii dau lapte praf lui Vlad, nu i-am dat eu, i-a dat Mircea, ca daca ii dai tu normal ca nu ti-l ia si vrea titi, ia sa incerci asa, tu pleci din camera si ii da altcineva, nu va avea succes din prima dar va avea, cel putin la noi a avut
Hai ca m-am intins cat o zi de post
Aa, nu v-am zis, de cate ori mergem la Caracal Vlad face niste blande dureroase sau il mananca, nu stiu, il termina, de la ce naiba o fi. Eu credeam ca de la apa, de data asta i-am dat numai plata si tot i-au aparut 2, ce sa mai zic....poate s-o fi scapat cineva si i-o fi dat si de la robionet. Eu in Sibiu nu ii dau numai si numai plata, daca nu am plata, ii dau si de la robinet,si nu are nimic
Aaa, am uitat sa va spun ca eu parca ma simt tot mai prost si mai ametita, nu stiu ce naiba e cu mine
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
bebelusi, exact asa este si Daria. Io nu-ti pot zice sa ai rabdare si sa fii calma, ca eu nu am si nu-s. Cum ma intorc cu spatele, cum ceva se intampla, azi invarteam in oale, si ea racaia cu o ustensila de-aia de facut piure in congelator, sa manance gheata de acolo. Vorbit, inchis frigiderul, expediat copilul in camera, peste un minut era inapoi si o luam de la capat. Iar la 11 mi s-a facut rau, au inceput sa se clatine si podeaua, si tavanul, sa se invarta casa cu mine, am simtit ca mi se scurge toata energia si m-am dus in pat, unde am zacut pana la 19.
Nu esti singura care urla. Nu imi place ca urlu, dar ma dispera cu NU-urile ei, chiar si cand e vorba de lucruri serioase.
Acu' am ceva mic de tradus, nu pricepe, ma trage de mana si vrea in brate.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Aalina spune:
Fetelor multa sanatate.
Nu am timp sa scriu mult dar am vrut sa va zic ce a functionat la Fabi cand urla. Pe moment nu aveam cu cine sa ma inteleg dar de cate ori era calm i-am repetat ca eu nu mai reactionez la urlete si la "vreau", daca ii trebuie ceva sa zica "te rog" pe un ton scazut. Instruiti si cei din jur sa faca la fel.
Dupa multe repetari si nedat cand urla acum se vad rezultatele. E drept ca se mai intampla sa urle intai dar cum vede ca nimeni nu reactioneaza vine si spune te rog frumos.
Avem obiceiul ca la cumparaturi cand ajungem la casa daca a fost ok in magazin sa ii iau o chestie (baton cu susan, biscuitei etc). Si dupa vreo doua faze de scalambait in magazin si neluat, urlat pana acasa de zicea lumea ca il jupoi, a priceput ca nu merge si acum e mai cooperant.
Drept e ca inca are faze cand ii spun clar sa nu faca ceva si il vad cum intentionat o comite da insistam.
In rest suntem ok, copii in vacanta si noi de maine ca doi porumbei in luma de miere, la spa.
Pup.
miereamara spune:
Al meu ma lasa cu gura cascata uneori:))), cand e numai cu mine urla cat il tin plamanii "i want milk, i want juice...nowww" aseara am avut un baietel mai mic cu un an decat el in vizita la un playdate si baietelul respectiv ii luase lui Aidan jucaria preferata la care al meu f politicos ii cere copilului: May I have my car back, please? Ha....am crezut ca nu aud bine
Deci se poate...da' inca nu am gasit metoda:)))
Tiny baby gator
Baby gator
Selene_Bunny spune:
La noi nu e nicio problema sa spuna "te rog", "scuze/scuza-ma", "multumesc" si "cu placere". Le spune.
Neascultatul si prostioarele sunt problema. A, si faptul ca de destule ori i se rupe cand o rogi frumos, pe un ton normal, ceva. Amuz cateva zile mi-a zis ca eu sunt servitoarea ei, deci...
Lucrusoare de vanzare...
bebelusi spune:
Aalina, sa stii ca a functionat si la noi o perioada, acum probabil si eu mi-am schimbat comportamentul, naiba stie...poate nu am mai avut aceeasi rabdare. Problema mare e ca nu ma ascultaaaaa, cu catararile imi e cel mai frica, a cazut de nu stiu cate ori si tot nu a priceput
In seara asta nu a avut voie toata seara sa se joace cu absolut nimic si doar sa stea in pat, se pare ca a functionat, chiar a suferit ca a trebuit sa stea in pat atata timp, venea din cand in cand la mine sa imi dea gurita sa imi treaca, dar nu am cedat, s-a culcat fara sa se joace cu nimic cateva ore. Sa vedem maine
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Hai mai ca sunt niste copilasi zau, nu au nici trei ani...ce vrem de la ei? Pana si barbatu aseara a scapat farfuria cu ciorba pe jos:))) am vazut rosu in fata ochilor, Aidan varsase laptele intentionat mai devreme...
Noi acum suntem intr-o perioada mai ok, furtuna a trecut acum o saptamama - doua, am avut o perioada in care i-am dat time out si de 4-5 ori pe zi...nu stiam ce sa mai facem, cum sa il mai luam...noroc cu sotul ca el a fost mai calm, eu fiind si d-na Hormonica in perioada asta:)) imi sarea mustarul imediat.
Tiny baby gator
Baby gator
miereamara spune:
Pai Bebelusi pe tine te asculta daca sta in pat doar pt ca ii spui tu:))), al meu cred ca ar fi trebuit sa il tin cu forta, haha!
Mi se pare totusi cam mare pedeapsa, grea pt un copil de 3 ani.
Tiny baby gator
Baby gator
Selene_Bunny spune:
Mai, miere, tu in general ai fost si esti mai relaxata decat mine si alte mame. Eu tind sa cred ca relaxarea asta vine si din faptul ca Aidan merge de micut la cresa/gradinita, ca sta destule ore acolo si ca tu nu trebuie sa fii toata ziua atenta la el, sa te solicite in permanenta, clipa de clipa.
Stilul tau de viata si regulile casei voastre iti permit chestia asta.
Eu, devenind mai mult casnica decat muncitoare, curat casa, fac ordine, aspir si gatesc aproape zilnic. Asta este stilul nostru de viata, astea sunt regulile noastre. Am mai spus eu ca m-am ars la mana - si nu o data - fiindca am sarit de la aragaz ca sa opresc copilul din facut o nazbatie.
Conformandu-ma sfaturilor DC, am ajuns sa fac dush cu copilul in baie. Crezi ca sta cuminte, asteptandu-ma sa termin? As! Se suie pe WC si se joaca cu ce gaseste pe polite. Fiindca poate. Si fiindca i se pare interesant. Normal ca mai interesant decat sa ma asculte pe mine. Nu conteaza ca ungandu-se cu ulei de baie pe maini, poate aluneca si cadea nasol, fara ca eu s-o pot prinde.
Probabil ca ar trebui sa montez niste rafturi suspendate ori ce sa fac. Da' sa investeasca cine vrea in apartamentul asta, ca eu m-am saturat, si asa iar sunt probleme cu instalatia sanitara de la baie.
Lucrusoare de vanzare...