Licurici de ianuarie-februarie 2009 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
lisssa_ana spune:
nu conteaza, tot are febra.
salutari si de la noi! imi cer scuze,dar stam ffff prost cu timpul.
o duminica placuta!
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana nu conteaza, tot are febra. salutari si de la noi! imi cer scuze,dar stam ffff prost cu timpul. o duminica placuta! Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011) |
Da, normal, am si intervenit in privinta asta, dar, pentru linistea mea sufleteasca, una e cu 3 si alta e cu 7, cu 7 e mult mai aproape de 40...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
roxanaz spune:
buna dimineata
Selene, fa o medie intre valori. sper ca sunteti ok. am admirat pozele Dariei e o scumpa!!!!
Patricia, cum sunteti? poate scapati de scarlatina. succes.
o zi frumoasa va doresc.
veronica75 spune:
Buna dimineata si sa aveti o noua saptamana buunnnaaaa ![]()
Si eu am probleme cu termometrul
.
La mine la subrat -axilara- era 35.1 iar la bebe rectal era 37.4 
Stiu ca se adauga un grad pentru axilara si de aici am dedus ca e ok ....dar nu sunt foarte sigura 
Suntem cu totii raciti ![]()
Voiam sa mai stiu ce fel de crema sa folosesc pentru Alice. E rosie jos si vad ca nu ii mai trece
probabil ca la scoala nu se sterge si or mai fi si wc-urile de vina...
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
Selene_Bunny spune:
Da, e OK, are amigdalita, luam Augmentin si Nurofen. Interesant ca nu e asa bleaga cum e de obicei, la febra asta.
Atat ca nu are asa pofta de mancare.
Am renuntat de tot la laptele praf, din motive financiare, insa acum nu mai bea deloc lapte. De-abia am convins-o ieri seara si azi dimineata sa bea putin lapte normal, i-am spus ca e ca sa nu-i faca medicamentele gaurica in burtica, nu e bine sa fie burtica goala, goala, fara niciun pic de papa.
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Nu crema. Spalat cu ceai caldut din coada soricelului si pelin.
Lucrusoare de vanzare...
crisspy spune:
Sanatate bolnaviorilor 
Si noi in randul lumii: amandoi cu muci si colac peste pupaza Razvi mai face si febra
. Ieri era lesinat rau la 39.1, ciudat ca el si la 40 zburda
.
Mandra bineinteles continua sa nu manance, aseara nu mai aveam strop de lapte si urla de foame dar nu lua biberonul Doamne fereste
. Nu stiu zau ce ma fac in decembrie ca nu vrea cu bibele, nu vrea cu lingurita, tzitzi e preferata...cred ca imi tai o tzatza si o las acasa![]()
Si mai suntem si la Rosiori unde sunt numai dr priceputi
. A trebuit sa fugim din Bucuresti ca sa mute Adi mobila in celalat apartament.
ca ma cheama
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
roxanaz spune:
sanatate tuturor!
Vero, din temperatura rectala e scad 0.5 grade, da? deci nu e temperatura.
Criss heheheh ai fost tare draguta
. or mai fi ceva schimbari pana in iarna. poate vine donsoara Andra cu tine la servici :))))
miereamara spune:
Sanatate bolnaviorilor mai mici si mai mari!
Eu intotdeauana i-am luat temp lui A. in ureche, chiar si cand a avut 42 (la pediatru asa i-au luat-o). doar la urgente i-au luat temp rectal.
Tiny baby gator
Baby gator
Naty spune:
Eu le iau temperatura numai cu termometru clasic, cu mercur, la subrat.
Din cauza unui termomentru digital care a aratat gresit Ioana a facut convulsii febrile si de atunci sa nu le mai vad (ma rog, nu din cauza termometrului a facut convulsiile ci din cauza ca a aratat 38 si eu nu am intervenit).